Očkovanie Covid-19
Aké ste mali prosím účinky po očkovaní?
Po prvom mierna teplota a boleli ma svaly. Po druhom som sa citila strasne unavena a po tretim ma bolela len ruka asi 2 dni.
@silviachlpekova ja som po jednorázovej vakcíne Johnson mala vysokú horúčku 39,5 asi tri dni, zimnica, bolesti kĺbov a svalov, celková slabosť ako pri chrípke. Chorá som sa cítila. Čiže som tri dni preležala v posteli. Ruka ani miesto vpichu ma nebolelo. Teraz pôjdem na preočkovanie, ale Pfizerom.
Každý človek má iný organizmus, a každý na očkovanie/lieky reaguje inak.
Ja som pri 2 dávkach gardasilu odpadla 😂 po 3tej v pohode.
Každopádne....treba to prebrať s obvodným lekárom,on pozná tvoj zdravotný stav 🙂
Žiadne ani ja, ani môj manžel, ani deti, ani sestra, ani jej muž, ani svokrovci, ani kamošky, ani kolegyne, ani sesternice, ani ich muži, ani ich rodičia..... bolesť ruky.nepočítam do toho....
ziadne, vsetko v poriadku ... ako 99,99 percent ostatnych ... a teraz sa zrejme spustia prispevky typu "ale sesternica kamaratky nasej vratnicky zomrela 5 sekund po ockovani"
Po prvej davke tocenie hlavy, mierna bolest ruky asi tri dni. Na siedmy den zacervenanie a opuch na ockovanej ruke. Po druhej davke teplota uz styri hodiny po ockovani, slabost, napinanie na vracanie, horucky, v noci sialene bolesti kkbov, svalov, kosti, 24hodinova bolest hlavy, triaska celu noc taka, ze som nedokazala utrhnut toaletny. Na dalsi den ukrutna bolest bedroveho klbu,ktora mi nedovolila dva dni chodit. V ten den sa ki zacal objavovat na ockovanej ruke cerveny, horuci opuch,ktory nabral nakoniex velke rozmer, ruka palila, svrbela, priserne bolela az kamsi do krku. Bolesti klbov, svalov a kosti sa ma drzia doteraz (styri mesiace po druhej davke) Tretej sa bojim ako cert kriza. A zavidim kazdemu,kto nemal po vakcine reakciu, ja k tym stastlivcom nepatrim.
Ja som johnsonom a iba ruka má bolela teda nie bolela, ale taký tlak som v nej mal možno týždeň a deň po ockovani mi bola zima, no s príznakmi horúčky alebo covidu sa to nedá porovnať
@littlefiona čiže sa môže dať aj preočkovať s mRna vakcínou ? Či iba boost od Johnsona.
@goblinko1 čo mám info, je možné sa dať preočkovať Pfizerom. Ja by som Johnson už nerada. Máš iné informácie?
@silviachlpekova Po prvej zrýchlený pulz asi deň, jednu noc nespavosť a asi 2-3 dni mierna únava a bolesť ruky (klasika).
Po druhej dávke iba bolesť ruky. 🙂
Prvé dve bolesť v mieste vpichu asi dva dni, tretia trochu horšie, napuchnutá a bolestivá uzlina pod pazuchou a dosť veľká slabosť. Trvalo to asi tri dni. Potom nič, pohodka 🙂
Co si spominam - 1.davka bolest hlavy (v noci presla), bolest ruky, 2x ma prehnalo. 2.davka - bolo mi velmi zima v den ockovania, no inak nic. A este take pulzujuce vyzarovanie od vpichu smerom k prsniku, lopatke a pazuche. 3.davka - zvysena teplota a citila som tak chripkovito.
@littlefiona taaak neviem, ak niekto kompetentný ti to povedal, tak to je asi tak.. ja vychádzam len z toho, že johnson je adenovirusova (vektorová ) a moderna, pfizer mRna čiže na insom princípe, ale nie som virolog, aby som vedel povedat či sa môžu miešať alebo nie.. potom keď tak daj vedieť čo a ako.

@silviachlpekova žiadne, dokonca má ani len ruka nebolela