icon

Očkovanie proti Covid - čip

3. dec 2021

Ahojte . Tuto tému zakladám aby sme sa pobavili , určite nechcem vyvolať nejaké hádky 😆 . Hovorím kamoške že už sa teda idem dať zaočkovať ( doteraz som sa nedala z určitých dôvodov ale o tom nechcem teraz ) a teda pýtam sa jej že či už aj ona ide. A mi hovorí že nie lebo nám daju čip 😆 ja že ale prosím ta snáď tomu neveríš . A ona na to zě áno že mi aj ukaze nejaké video a že proste siedma dávka bude čip a že kto sa nedá zaočkovať tak vláda alebo neviem ani kto vlastne 😅 bude mat právo vojsť do tvojho domu a zobrať ti čokoľvek z tvojho majetku . Ona si nerobila srandu ale myslela to úplne vážne proste 🥲 na najbližšej návšteve i mna mi chce ukázať to údajne video . Ja som si o vakcíne tiež myslela kadečo ale odtiaľ potiaľ . To naozaj niekto ešte tomu verí že nás idu cipovat ? 😆😆 nechcem totou témou niekoho pobúriť , je to čisto len na zasmiatie .. alebo skôr na zaplakanie ? .. ah …

jazernica
3. dec 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

@scorpionflower1 to že si nepočula o Biblii neznamená že neexistuje.

h2
3. dec 2021

@jazernica Prosím Ťa, buď taká dobrá a odfoť mi tú pasáž z Biblie, kde sa píše o čipizácii v krajinách EU! 🙏😂😂😂

jazernica
3. dec 2021
Používateľ jazernica je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od jazernica.

@h2 Zjavenie Jána 13 kapitola

h2
3. dec 2021

@jazernica Foto, prosím!

vanda323
3. dec 2021

Ja si nemyslím že vo vakcíne je čip. Ale myslím si že ľudia sa cipovat budú...možno o niekoľko rokov. Veď už teraz sa vo Švajčiarsku cipuju....

elizabet173
3. dec 2021

@jazernica dobrý matroš!!!!

sticker
mariejenka
3. dec 2021

@h2 toto si vykaldaju ako čipovanie...ze znak šelmy NA pravú ruku...alebo čelo...
Ja si po mojom čele tukam,na týmito konšpiráciami.

stanulienkat
3. dec 2021

Aspon dobra tema,trochu humoru nezaskodi. Ja mam info o magnete a olove v mozgu z vakcin. Na tom magnete nieco bude. Niektore mozgy pritahuju sa me chujoviny.😁

@jazernica inak o tej bilblii je tiez dobry matros.🤣🤣

klarolinne
3. dec 2021

Mňa najviac dojíma konšpiracia ako očkovaní vysielajú nejaké signály, samozrejme škodlivé. A ako prevencia slúži očkovaným aby sa chudiatka nenakazili akýsi čaj z ihličnanu 😂

vanda323
3. dec 2021

@mariejenka No veľa kňazov a ľudí to tak vykladá.
Ja by som sa tomu až tak nesmiala som zvedavá že ak sa to začne diať čo potom bude ..čo bude konšpirácia.
Konšpirácia bola pred nedávnom aj že sa bude očkovať viac vakcinami a zrazu Izrael očkuje už 4.....hm...

scorpionflower1
3. dec 2021

Ja ti verim, ze to nie je vymyslene. Ludia by kludne uverili, keby som teraz napisala na fb, ze mi tancuje v obyvacke ruzovy slon.

scorpionflower1
3. dec 2021

@vanda323 To nie je ziadna konsipiracia, ze sa budu davat boostre. Ved kazdou vakcinou sa preoockovava viackrat. Proti chripke kazdy rok. To teda ten, co to napisal, veru Ameriku neobjavil 😀 Ale rozumiem, ze pre ludi, co nemaju o infekcnych chorobach ani ponatia je teraz vsetko konspiracia....

mariejenka
3. dec 2021

@vanda323 ja som veriaca, mam niekde v hĺbke psychiky vštepenu tu bázeň pre Bohom,v to co bude po smrti,ci ozaj Nebo, blaho duše? Neviem...
S tými vakcinami, covid je vírus, tak ako sa na bežné typy chrípky očkuje raz ročne,tak teraz pre covidove mutácie,a jeho rýchlosť v šírení a žiaľ aj smrtnost,je to ockovanie takto na husto,asi niesom odborník,tak si to vysvetľujem.

h2
3. dec 2021

@scorpionflower1 Tebe tancuje v obývačke ružový slon? Povedz manželovi, nech sa oblečie a prestane blbnúť. 😂🤭

maribell
3. dec 2021

😅😅 ja som bola sklamaná, že po očkovaní nemám žiadny čip.. veď uznajte..za chvíľu rok 2022 a ja musím pri sebe nosiť peňaženku a doklady .. najlepšie by bolo keby to bol taký kombinovaný čip, že by sa ním dalo aj bezkontaktne platiť...to by bola pecka 😁 len to by bolo asi vhodnejšie vybrať iné miesto na tele..lebo skláňať sa ramenom k platobnému terminálu 😅 také nedomyslené

januelik
3. dec 2021

Ako ja som není očkovaná a ani nechcem, ale tieto somariny čo čítam, čipovanie a ja neviem čo všetko až sa mi hlava točí, kto toto vymýšľa???”

heln
3. dec 2021

@mariejenka ja len podotknem k tomu versu z Biblie, ze pred par rokmi sa hovorilo ze znakom selmy su ciarove kody a potom platobne karty.... cize my si svojou fantaziou mozeme len domyslat co by to mohlo byt.

narayan
3. dec 2021

...a presne preto bude moj syn strasne nestastny na Vianoce, lebo zas nedostane Playstation 5, kedze vsetky cipy Bill Gates (na rozkaz Sorosa) tlaci do vakcin.

mondolina
3. dec 2021

@heln
a hlavne treba ísť s dobou😉

vanda323
3. dec 2021

@mariejenka
@scorpionflower1 Pozrite dievčatá, ja niesom nejaký konšpirator, a z toho čo u predvádzajú ľudia ma boli duša.
Ale jedno viem že moju vieru v Boha mi nemôže nik vziať

cefka29
3. dec 2021

@maribell to buď ešte rada že nas neočkuju do zadočku ako keď sme boli deti😆

maribell
3. dec 2021

@cefka29 to by sa platilo

sticker
ibrunova
3. dec 2021

@c_est_la_vie ja som minule obzerala, že kúpim synovi slúchadlá. Ale neobjednala som.. Večer mi volajú z okay, že slúchadlá mám pripravené 😂 bola to náhoda, že si objednala dcéra v ten deň a omylom dala moje číslo.. V prvej chvíli som si fakt myslela, že nejaké nadprirodzené sily 😂

bu1bu
3. dec 2021

Čipom vo vakcíne neverím, ale niečo bude pravda na tých magnetoch... Po druhej dávke som neskutočne priťahovana k chladničke 🙂 a brucho mi len rastie a rastie... Kedže som teda podľa oleeé dezolé už určite neplodna, iné vysvetlenie na moju pažravosť a zväčšujuce sa brucho fakt nieje 😉 😀 🤪🤔🤣🤣🤣🤣

lubik87
3. dec 2021

Vieš čo po tom všetkom čo sa nahovorilo a polovica sa aj stala už by som bola otvorená všetkému 🙈😁a to že chcú ľudstvo ocipovat je už stará známa vec ..novinka je že to má byt vo vakcíne 💪🙏🙈😁

ibrunova
3. dec 2021

@bu1bu 😂😂😂

qetka
3. dec 2021

skus sa opytat tej tvojej kamosky na par otazok. Ja by som fakt chcela stretnut niekoho, kto by mi to vysvetlil, ze ako si to predstavuju 🙂
Pichnu ta, niekto ale bude musiet priradit konkretny cip ku konkretnej osobe. Kto to spravi a podla coho? Ked je v jednej ampulke 6 davok, kto to ako a kedy rozdeli, aby bol 1 cip v kazdej davke? Ak by aj kazda ampulka bola jedna davka, tak by v tom museli ist vsetci doktori, sestricy, co ockuju.
Inak budu tie data naco, ked nebudu vediet priradit komu patria?
Technicke riesenie si tiez neviem celkom predstavit.
Velkost cipu bude aka, bude aktivny, ci pasivny? Ak aktivny, ako bude bude napajany?Ake data bude zbierat a kam ich bude posielat? Ako bude pripojeny?
Ak bude pasivny - nema napajanie, tak su na nom ulozene iba nejake data, ktore sa daju nacitat/ zmenit / doplnit /vymazat iba pri citacke a ktore sa aktivne nezbieraju - napr. zaznamenavat polohu tym padom nemoze. Bude kazdych par centimetrov citacka? Pretoze na vacsiu vzdialenost to bez napajania citat nepojde. Takze aky budu mat zmysel? Ze tam bude mat clovek nieco ulozene a ini si to precitaju? Realne, ak by chcel niekto sledovat polohu tohoto cloveka, musiel by sa ten cip dostat k citacke, podla coho by bola zaznamenana poloha? Ale nie cip by ju zbieral a posielal, ale citacka je aktivny prvok, ale ta funguje len na velmi malu vzdialenost (rozumej milimetre)...
Nad tymto sa zamyslam, ze ti ludia, co veria na tieto cipy, oni maju ake vzdelanie a ake IQ?

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
euka210
3. dec 2021

No presne, ...clovek nevie ci sa smiat ci plakat, ze tomu niekto fakt veri ...konspiratori teda maju aj uspech...mali by fakt vypnut fb aspon na mesiac

lubik87
4. dec 2021

@qetka veda je už dávno ďalej všetko čo píšeš je dávno realita a nano čip o veľkostí do 1 MM obsahuje veskere údaje má pripojenie na internet zo satelitu takže aj gps súradnice ,vojde sa naňho 1tb dát ..napájanie má z tela .....toto čo píšeš sú tak začiatky 2000 roku ...aktuálne je vývoj niekde inde .....v každom prípade tak zložité zavádzanie čipov ako pri vakcinacii je vskutku smiešne ...ja by som chcela vedieť kto s tým ako prvý prišiel 🙈😁 ako ho to vôbec napadlo dávať to do spojitosti....ajajaja 💪😁