Opakované zápaly močových ciest: Ako sa ich zbaviť?
Dobrý deň, je tu niekto kto mal opakované zápaly močových ciest, alebo pálenie, časté močenie a bolesť podbruška a zbavil sa toho? U urológa som bola.Ďakujem
@zuzula44 ja som bola na antibiotikach kazdy mesiac nakoniec mi jedna liecitelka poradila 2x za den tinkturu z kapucinky zo zaciatku par dni aj 3x krat a plus zahrievat termoforom krize .netreba cakat ked pride zapal treba zacat preliecovat uz predtym nech sa to poriadne prelieci
@zuzula44 ja som bola na antibiotikach kazdy mesiac nakoniec mi jedna liecitelka poradila 2x za den tinkturu z kapucinky zo zaciatku par dni aj 3x krat a plus zahrievat termoforom krize .netreba cakat ked pride zapal treba zacat preliecovat uz predtym nech sa to poriadne prelieci
@samanta44 zabudla som caj zo zlatobila nie urologicky ten vraj nieje dobry
@samanta44
Prečo nieje urologicky čaj dobrý?To počujem prvý krat.
Mne pomohol.
@anonym_acf133 urologické čaj, môžeš piť pri zápale iba prvý deň potom už nie je treba. Urologické čaje sú veľmi záťažové na obličky.
O tomto som veľa zisťovala a aj na onkourologií mi hneď hovorili, ako ho mám piť
Dnes som bola na tej urogynekologii...dr.mi dal spasmed a mycomax...a uvidíme...o 2 mesiace mam kontrolu.

@kalifka nerobil mu žiadne vyšetrenie...skratka mu povedal ze to nemôžem mať odneho a tým to pre neho skončilo.
@zuzula44 tak toto ma mrzí...