icon

Osobná skúsenosť s EMG vyšetrením: Pálivé bolesti po pôrode

18. nov 2024

Bol niekto na tomto vysetreni ?? Mam ist kvoli stalej palivej bolesti v bedrovej a sedacej casti.. Neurologicka si nie je ista ,ci su to nervy alebo svaly..tak len som tak kukala a zevraj vysetrenie ihlou je dost neprijemne ...mne sa od 2.porodoch zmenil prach bolesti uplne na masaker brrrrr....

kiki68
•
18. nov 2024

EMG to je to s pustanim prudu? Lebo to som mala ja.

irusa
•
18. nov 2024

ja mám tie isté problémy, no zatiaľ k lekárovi som sa neodhodlala

totatimeka
•
18. nov 2024

Práve som na ceste na toto vyšetrenie tak potom ti môžem napísať 😉 ale ja idem kvôli páleniu na chodidlách (som diabetička) najskôr som bola na neurológiu a odtiaľ ma poslali na EMG

autor
•
18. nov 2024

@kiki68 ano to je to...len citam ,ze su tam 2 vysetrenia...prudom a aj ihlou..ake to bolo ???

autor
•
18. nov 2024

@totatimeka prosim daj vediet...tak ja kvoli bolestiam v tej bedrovej casti no a poslednej dobe aj mravcenie v prstoch ...

kiki68
•
18. nov 2024

Mala som obe metody, prva ihla, potom prud. Bolo to trosku neprijemne. Mne to pustala z jednej strany do druhej, cez hlavu. Brnelo to mierne. Take no ako keby nejaka mierne elektrina. Ta ihla bola mne neprijemnejsia. Ale prezila som to v poho

kiki68
•
18. nov 2024

Ja som to mala kvoli spankovej paralyze, plus ruke so stratou citlivosti v 3 prstoch. Ruku vyriesili, ta paralyza presla sama po cca roku. To si nikto nevie vysvetlit, nakolko tam nic take nevyslo zjavne.

totatimeka
•
18. nov 2024

Mne teda to vyšetrenie robili na nohe. Nalepila mi na nohy také drotiky a potom mi ten prístroj prikladala najskôr na chodidlá potom na lýtka a akoby mi púšťala elektrinu do tela. To bolo také nepríjemné aj má trochu boli noha z toho ale nič čo by sa nedalo prežiť. Ihlu nepoužívala. Hneď mi povedala aj výsledok

sesy9
•
2. mar 2026

@anonym_autor zdravím aké vyšetrenie EMG vám robili ? Keď vravíte o o bedrovej časti ? Klasické čo sa robí len cez ruky a nohy?