icon

Padajú mi vlasy, bolia kĺby, priberám

nunusik37
12. sep 2016

Ahojte baby, mam taky problem. Padaju mi vlasi ale nenormalne, bolia ma svali,klby, priberam, zobudzam sa unavena. Bola som na kvr.testy ale vsetko mam v poriadku. Priznky su ako pri stitnej zlaze. No doktor mi nechce dat odporucanie na endokrinologiu. Co mam robit? Za odpovede dakujem 🙂

Strana
z3
terezka1947
16. sep 2016

@nunusik37 ja neverim,ze ked sa vzslovene nebudes u obvodaka pytat na endo,ze ta odmietne.....to uz by musel byt naozaj "lekar".....endo je velmi speci ochorenie,moze sa za kadeco skryvat,preco sa trapit,ked mozes zacat normalne existovat s liekmi....sice aj na lieky treba cas na nastavenie spravnej davky,ale lepsie ako cakat
minule mi jedna zena povedala,ze stitnu zlazu si vyliecila homeo....a ked som sa jej pytatalco a kolko brala...tak minimalnu davocku lieku,kt.keby ani nebrala,tak funguje bez vacsich problemov

simca06022011
16. sep 2016

@ervenka no lebo obvodakovi nepreplati tieto vysetrenia poistovna ;)

ervenka
16. sep 2016

@simca06022011 co je lacnejsie- ked obvodak v jednom obsirnom odbere skontroluje vsetko alebo ked zena musi ist na gyn. + endo+ nefrologiu? a cakaaaat na vysledky...
@terezka1947 je cca 10 druhov ochorenia stitnej zlazy. Bolo by dobre napisat co presne mala a cim sa vyliecila. Podla dost vela vyskumov sa stina za vyliecenu povazuje vtedy, ked pocas tehu neboli lieky potrebne, 10 rokov nepotrebuje clovek upravovat hladinu hormonov. Kontrolne odbery by mali byt kazdych 6m. Pokial by chcela @nunusik37 otehotniet, treba mat najprv vyriesenu stitnu.Homeopatika sa pocas tehu neodporucaju.

danusskaaa
16. sep 2016

Presne môj problém pred pár rokmi. Mala som malo železa (jedla som melasu) + porucha tetanii ( zaberá magnézium a magneziove vody) liečenie je dlhodobé!!!

simca06022011
16. sep 2016

@ervenka no ved ano, to jasne, ja nehovorim ze je to tak spravne.. najlepsie by bolo keby toto obvodak vsetko zastresil a poslal az pri zlych vysledoch dalej, ale gynekologa aj tak treba navstivit raz za rok a teda aj ten vie robit odbery a hormonom by sa mal viac vyznat ako obvodak ;)

nunusik37
autor
16. sep 2016

@smile31 ja som volala do TT ale kedze som nemala vymenny listok tak ma neobjednala. Vyskusaj tam aj ked je to daleko od TN

smile31
16. sep 2016

@nunusik37 a napisala by si mi meno dr ku ktorej si volala?... vĎaka

nunusik37
autor
11. okt 2016

Frimmelova myslim

Strana
z3