Pálenie na hrudi pri konzumácii slaných alebo horúcich jedál
Stretli ste sa s tym niekto? Mam ako keby hrudnik v ohni ked jem slansie veci alebo nebodaj nieco horucejsie. Citim to par dni? Pazerak ze by? Kysle sa mi nevracia hore. Co by na to mohlo pomoct? Dakujem
Znie to úplne ako reflux alebo podráždený pažerák. Podľa mňa máš trochu citlivejší nervový systém ktorý intenzívnejšie vníma signály z tela 🙂
@anonym_autor pazerak... podrazdeny
@anonym_autor pazerak... podrazdeny
@anonym_f2e60b a co na to? Dieta?
@anonym_autor ak bolest pretrvava, idealne je navstivit gastro, inak su to vsetko len domnienky... pri zapalenom pazeraku som mala ATB aj dietu v zmysle bez korenia, soli, nie vrele atd...
@anonym_autor čo na to? Ze by si to nejedla?
@anonym_autor čo na to? Ze by si to nejedla?
@anonym_0ca3d6 no len doteraz mi teple jedlo nikdy nevadilo ani ak nahodou bolo nieco kusok presolene. Takze sa asi daco muselo stat ked zrazu takto reaguje
@anonym_autor ak bolest pretrvava, idealne je navstivit gastro, inak su to vsetko len domnienky... pri zapalenom pazeraku som mala ATB aj dietu v zmysle bez korenia, soli, nie vrele atd...
@anonym_f2e60b a nemala si to potom nahodou z helicobactera ze ti dala aj antibiotika?
@anonym_autor tichý reflux
@anonym_0ca3d6 no len doteraz mi teple jedlo nikdy nevadilo ani ak nahodou bolo nieco kusok presolene. Takze sa asi daco muselo stat ked zrazu takto reaguje
@anonym_autor všetko je raz prvý raz. Podľa mňa máš reflux a mala by sa zacat zdravšie stravovať.
@anonym_autor všetko je raz prvý raz. Podľa mňa máš reflux a mala by sa zacat zdravšie stravovať.
@anonym_0ca3d6 ja praveze mam roky funkncu poruchu travenia a stravujem sa zdravo. Nejem nic smazene, tucne, koreniste, cerstve pecivo sladkosti. Teraz ryzu uvarila svokra a kusok presolila. Ja sa ani v restauracii nestravujem a vsetky jedla pripravujem doma
No a uzkostne stavy nemozes mat? Pri tom moze byt take palenie/bolest za hrudnou kostou. Psyvhika ok? Travenie so psychikou velmi suvisi.

kyselina?