icon

Trápi vás pálenie záhy v tehotenstve?

2. júl 2026

Ahojte, uz do zaciatku tehu ma pali zaha ide mi hore kysle aj pri miernom predklone, musela som prestat aj cvicit lebo som mala hrudnik v kuse v ohni. Bola som na gastro, predpisal mi helicid ze ten mozem. No to bolo este horsie. Gastroskopiu mi v tehu odmietol robit. Bola som tam minuly tyzden tak mi povedal ze len dieta. Vylucit drazdive potraviny a mam skusit esox ci ako sa to vola. Ale to je hrozne, od rana kym nejdem spat citim neprijemny pocit na hrudi medzi lopatkmi. Minule som si dala detsku vyzivu a som mala pocit ako keby som zieravinu jedla. Pomooooc, co vam pomohlo kludne aj mimo tehostenstva

ariannazara
2. júl 2026

Toto a rennie som zuvala cele tehotenstvo lebo som myslela ze zosaliem, tak ma palila zaha to bolo nieco strasne. Este teraz vsade nachadzam po kabelkach, vreckach tie tabletky 😆😆😆

nikushka8
Včera o 12:42

mna to trapilo v oboch tehotenstvach. V prvom som z ku koncu pila viac menej len mlieko, lebo este aj z vody som mala kyselinu. Bolo to priserne. V druhom som uzivala antacida- gaviscon, obcas talcid.. ale to len ked sa to uz nedalo vydrzat.

anonym_bc604b
Včera o 12:49

Je to jeden z prvých príznakov v tehotenstve, úplne zbytočné ti robiť gastroskopiu. Načo? Vieš že máš záhu a vieš prečo ju máš. Doktor mal pravdu, treba dodržiavať diétu ktorú si vygooglíš za jednu sekundu na Googli a Helicid je výborný liek, ktorý by ti mal pomôcť. Su aj ine z tej skupiny. Takže ak ti nesadol jeden liek, určite si že sadne druhý. Lekára nepočúvaš, miesto toho sa radíš na mamičkovskom fóre. Absolútne nemusíš chodiť k 10 lekárom kvôli jednej zahe. Stačí počúvať jedneho lekára.

autor
Včera o 18:49
@anonym_bc604b

Je to jeden z prvých príznakov v tehotenstve, úplne zbytočné ti robiť gastroskopiu. Načo? Vieš že máš záhu a vieš prečo ju máš. Doktor mal pravdu, treba dodržiavať diétu ktorú si vygooglíš za jednu sekundu na Googli a Helicid je výborný liek, ktorý by ti mal pomôcť. Su aj ine z tej skupiny. Takže ak ti nesadol jeden liek, určite si že sadne druhý. Lekára nepočúvaš, miesto toho sa radíš na mamičkovskom fóre. Absolútne nemusíš chodiť k 10 lekárom kvôli jednej zahe. Stačí počúvať jedneho lekára.

@anonym_bc604b odkial prosim mas ze lekara nepocuvam? Brala som lieky ktore mi predpisal, on mi ich potom vysadil, dietu drzim tiez, pytam sa preto lebo som zatial nenasla nic co by mi ulavilo. V prvom tehu ma zaha palila az ku koncu, ale toto ma zacala zaha palit este predtym ako som zistila ze som tehu a je to priserne takto fungovat ked mam hrudnik v ohni prakticky v kuse a nic nezabera… nechcem vediet aky bude cely rozdrazdeny a zapaleny po takychto 9tich mesiacoch

anonym_e27069
Včera o 19:28

Hlavne ku koncu tehotenstva mi pomohlo vypiť studené mlieko.Mozno to máš horšie ako som mala ja ale za pokus to stojí