Páli ma tvár z masky z Avonu
Určite si ju už nedávaj. A môžeš ju vrátiť. Avon zaručuje vrátenie peňazí.. Alebo ju výmen za nejakú inú. 🌼
Určite znovu nepoužívajte ja som dopadla tak isto s platenkovou maskou z avonu, potom som na čas na tie masky zanevrela až som si našla kozmetiku ktorá mi vyhovuje. Každá sme iná a reagujeme na rovnaké veci odlišne.
urcite ju nedavat, treba vratit avon lady. Ale pre vas tato maska je absolutne nevhodna, maska je urcena pre zralu plet 55+
@aalzbetkaa na to, že maska nie je vhodná vzhľadom na vek Vás mala upozorniť Avonlady
Alergia, ja tak reagujem na skoro všetky 😂a tie avon masky ach... Lepšie žiadnu.
Pozri si zloženie a uvidíš prečo ta páli. Táto kozmetika nie je veľmi kvalitná. Skus si vybrať masky od iných značiek a pozeraj hlavne na zloženie 🙂 najlepšie bez parfumu

ak sa objavila alergická reakcia, čo je možné u každého kozmetického prípravku, pokojne ju vráťte svojej Avonledy,od ktorej ste ju kupovali ....Avon má 100% záruku vrátenia peňazí do 3 mesiacov od zakúpenia výrobku, môže byť aj otvorený