Parazity v ľudskom tele - skúsenosti
Ahojte, mate niektora skusenost s parazitmi v tele? Citala som si na nete nejake veci ohladom parazitov, ale rada by som vedela aj osobnu skusenost... Ako ste to liecili atd..
@doriss_po ano, moze to suvisiet, akurat minuly tyzden o tom aj v Damskom magazine konecne verejne rozpravali.. ocistna kura rozhodne nezaskodi, odporucam kupit si vyrobok SCRAM. je to komplexne a vraj vyborne.tiez sa ho chytame kupit a preventivne si to dat. UZ aj WHO deklaruje, ze 4 z 5 ludi ma svete su brutalne zaparazitovaní.
ja osobne mam dobre skusenosti aj s biorezonanciou. chodim na nu uz roky.
@doriss_po ahoj, tiež si myslím že to môže s tým súvisieť. My s manželom si pravidelne 2x do roka robíme taký "očistný" detox, kedy pijeme len zeleninové a ovocné šťavy. Tiež mrkni na tieto tabletky parazitex. sk/preco-parazitex/ako-funguje/ tie sme kúpili zatial len raz, doporučila mi ich pani v lekárni.
@doriss_po ja si myslim ze nejaky detox, alebo teda nejaka ta ocistna kura by na toto mohla pomoct. Urcite zdrava strava, nejaky ten tyzden na ovocnych a zeleninovych stavach, nech sa ten organozmus trosku precisti 😎
@denisahlavkova uz si bola na tych testoch ??? ake ti vlastne spravili a ako vysli ? 🙂
Ja rozmýšľam, že si preventívne na sebe skúsim dať kúru WURM-EX Plazma, tak uvidím. Malo by to celkovo očistiť organizmus aj od toxínov, tak hádam to bude dobré.
Ahojte, obe deti majú od leta,keď sme sa začali kúpať na miestnej priehrade brutálne zvýšené eozinofily v krvi. Zo stolice nič nezistili, alergo testy negat., takže jedine parazity. Existujú aj krvné testy na protilátky voči parazitom. Neviete, kto.ich môže urobiť?