icon

Partner odmieta lekára: Ako ho presvedčiť?

Včera o 10:36

Ja som už z toho zúfalá baby. Partner odmieta ísť k doktorovi a je už mesiace chorý, má hlieny, stále upchatý nos, kýcha neustále. Dýcha ústami lebo ten nos má upchatý a ani za pána ho dostať k doktorovi, asi len ja to veľmi riešim ale ta keď nemôže dýchať ústami čo je tak nachladeny ta mi to nepríde normálne. Vám to príde normálne ? Mne to už začalo tak vadiť že si nedá poradiť. Vraj doktor mu dá lieky a sú aj iné možnosti ako sa vyliečiť. No len ja už nemám ani síl ho presviedčať.

Strana
z2
arianna25
Včera o 12:28

Ako dlho ste spolu? Inak je v pohode? Alebo teda bol..?
Všetko možné tu už odznelo. Či alergia, závislosť na nosných kvapkách, psychika... Jemu je dobré takto. Asi by som sa o pár dní pobrala pred od neho. Úplne je nevrlý a dáva každému najavo že jemu je takto so svojimi soplami dobre.

autor
Včera o 12:28
@arianna25

@anonym_autor prepáč ale prístup má jak malé decko. Na nervy toto.

@arianna25 porazí ma asi kvôli tomu poťahovaniu nosa tak dlhodobo

anonym_76df79
Včera o 12:29
@anonym_autor

@anonym_autor sa odsťahuj alebo ho vyhod z domu

autor
Včera o 12:30
@arianna25

Ako dlho ste spolu? Inak je v pohode? Alebo teda bol..?
Všetko možné tu už odznelo. Či alergia, závislosť na nosných kvapkách, psychika... Jemu je dobré takto. Asi by som sa o pár dní pobrala pred od neho. Úplne je nevrlý a dáva každému najavo že jemu je takto so svojimi soplami dobre.

@arianna25 je super. Sme spolu už dlho. Neviem prečo nevyfuka nos ale radšej bude vzdychať jak medveď. Aspoň keby mal také jemné vzdýchanie ale on má isto také vzdýchanie že počuť na polku domu

arianna25
Včera o 12:30
@anonym_autor

@anonym_autor a vieš on ani nehľadí na to že aj ty môžeš niečo dostať. Keby týždeň dva ale pár mesiacov? Celé zle. Dokedy chce takto byť?

lilinka76
Včera o 12:31
@anonym_autor

@arianna25 ako jeden kolega mu hovoril že naj si konečne výfuka ten nos lebo je nato tiež alergický a môj chlap že čo mu bude dakto rozkazovat

@anonym_autor Tak potom je to BULO. A s takým by som nežila ani náhodou. Ja mám mizofóniu a už by býval inde, žiadne chrápanie.

arianna25
Včera o 12:32
@anonym_autor

@arianna25 je super. Sme spolu už dlho. Neviem prečo nevyfuka nos ale radšej bude vzdychať jak medveď. Aspoň keby mal také jemné vzdýchanie ale on má isto také vzdýchanie že počuť na polku domu

@anonym_autor len každého normálneho človeka by samého porazilo mať také hlieny. A on v pohode.

autor
Včera o 12:33
@arianna25

@anonym_autor a vieš on ani nehľadí na to že aj ty môžeš niečo dostať. Keby týždeň dva ale pár mesiacov? Celé zle. Dokedy chce takto byť?

@arianna25 neviem. V októbri dosť prechladol a to trvá odvtedy. Ja sa bojím že či to není niečo vážne. No on o doktorovi nechce ani počuť

autor
Včera o 12:34
@lilinka76

@anonym_autor Tak potom je to BULO. A s takým by som nežila ani náhodou. Ja mám mizofóniu a už by býval inde, žiadne chrápanie.

@lilinka76 no na chrápanie som si zvykla. Len ja sa bojím či to není niečo vážne keď to tak dlho trvá vieš preto chcem žeby zašiel k doktorovi

autor
Včera o 12:35
@anonym_76df79

@anonym_autor sa odsťahuj alebo ho vyhod z domu

@anonym_76df79 trvá to len pár mesiacov, ja sa bojím že to je niečo vážne ale k doktorovi ho nedotiahnem ani za svet.

arianna25
Včera o 12:50
@anonym_autor

@anonym_76df79 trvá to len pár mesiacov, ja sa bojím že to je niečo vážne ale k doktorovi ho nedotiahnem ani za svet.

@anonym_autor lenže keď to je nejaký ja neviem anginu a bude mu treba ATB a neprelieci to, tak môže mu choroba sadnúť aj na iné orgány. Napr srdce - angína pectoris. Nie som odborníčka, mám takú matnu informáciu. Možno to tu niekto vysvetlí zreteľnejšie. Musí partner rátať s tým, že sa neliečená choroba posunie inde a poškodí aj iný orgán.
Nie sú to srandy. Raz som mala fajnú angínu, afty na perách, na hrdle. Hrdinka som chodila s teplotami do práce. Skončila som na infekčnom kde mi povedala doktorka, že po čase by mi prešli afty do mozgu a bol by problém - diagnózu neviem povedať aká hrozila.
Tak naozaj nie sú to srandy.

anonym_ace215
Včera o 13:01

@anonym_autor asi ten tvoj muz pracuje so mnou...mam takeho kolegu, az ma vystiera ked potahuje ten sopel v robote...neustale, proste nonstop. Uplne super vizitka na jeho "pozicii", normalne ma z toho napina...u nas na juhu sa tomu hovori ze je ako "parast" - obmedzenec. Inac vyfukanie nepomoze, to je nejake psychicke.

bielasovicka
Včera o 13:55
@anonym_ace215

@anonym_autor asi ten tvoj muz pracuje so mnou...mam takeho kolegu, az ma vystiera ked potahuje ten sopel v robote...neustale, proste nonstop. Uplne super vizitka na jeho "pozicii", normalne ma z toho napina...u nas na juhu sa tomu hovori ze je ako "parast" - obmedzenec. Inac vyfukanie nepomoze, to je nejake psychicke.

@anonym_ace215" parast" znamená sedlák. 🤣🤣Presne to slovo takýchto vystihuje

anonym_0e2ee6
Včera o 14:33

Naj sebe da banan a sicko budze v poradku.
Presne takto si tuto dvojicu predstavujem podla vyjadrovania manzelky a podla popisu chlapa. Zamena manzeliek, Zlobor.

janinah
Včera o 14:41

Je to dospely clovek a ty tiez. On sa lieciť nemusí a ty nie si povinna počuvať chrapanie a poťahovanie sopľov.Ja by som s nim v jednej izbe nespala,so sopľavym chlapom nesexovala a ani v obyvačke pri jednej telke nesedela. On nedajbože dostane važnu liecitelnu chorobu a vykašle sa na liečbu a ty sa mozes zblaznit od strachu a aj od strachu co bude s tebou a s vasimi prip.deťmi. Dobre porozmyšlaj,či toto ma byt muž tvojho života.

arianna25
Včera o 14:48

Každý má nejaké muchy lenže toto môže ohrozovať tvoje zdravie. Asi sa psychicky opustil tvoj partner a aj keď ti je to ľúto, niečo s tým treba urobiť. Keď si nedá povedať ani po vysvetlení rizík, a ďalších krokov ako napr. napísala @janinah, tak by som tiež nebola s protivnym usoplencom bacilom. Ľudia sa menia. Aj partneri sa menia. A tvoj partner sa nejako sčuňačil.

anonym_b09d25
Včera o 16:42
@anonym_autor

@anonym_autor var mu zázvorový čaj s citrónom, grapefruit, alebo pikantné jedlá s chilli papričkami... prerazia nádchu. Ak pri chorobe užíval atb, mohli spôsobiť kvasinkovú infekciu v nose, pomôžu probiotické potraviny a menej múky, cukru..

cukroska
Včera o 19:04

@anonym_autor Alergia

Strana
z2