icon

Perimenopauza ovplyvňuje zmenu osobnosti a náladu?

27. sep 2026

Ahojte! Už to chytilo aj mňa. Výkyvy nálad, všetko mi lezie na nervy, chcem byt stále sama. V noci sa budím. Navyše som psychiatricky pacient a rapídne sa mi pohoršilo. Mam pocit, že manželstvo stojí za prd, pritom je všetko ok. Najradšej by som chodila na dovolenky sama. Pokukujem po mužoch… celkom ma to desí

anonym_85f1bc
•
27. sep 2026

@anonym_autor ďakujem za oznam som v prechode sedem rokov mám návaly nočné potenie, búšenie srdca, zmeny nálad, bolesti únavu atď a predsa mám manželstvovaj po rokoch ok a nepozerám sa po cudzích chlapoch

autor
•
27. sep 2026
@anonym_85f1bc

@anonym_autor ďakujem za oznam som v prechode sedem rokov mám návaly nočné potenie, búšenie srdca, zmeny nálad, bolesti únavu atď a predsa mám manželstvovaj po rokoch ok a nepozerám sa po cudzích chlapoch

@anonym_85f1bc nebola som taka a preto ma to desí

anonym_f8274c
•
27. sep 2026

hehe to bude skor nieco ako kriza stredneho veku

autor
•
27. sep 2026
@anonym_f8274c

hehe to bude skor nieco ako kriza stredneho veku

@anonym_f8274c alebo. V každom prípade ako z toho von?

anonym_94d15a
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tvoj vek?

patrike
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ak si to uvedomujes a vies to sem napisat, tak sa vies aj ovladnut a neurobit nejaku hlupost ako spachat neveru, lebo potom nebudes mat nic, len samotu a choroby.

anonym_85f1bc
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor čo tak opýtať sa lekára, gynekológa?

autor
•
27. sep 2026
@anonym_94d15a

@anonym_autor tvoj vek?

@anonym_94d15a 44

autor
•
27. sep 2026
@anonym_85f1bc

@anonym_autor čo tak opýtať sa lekára, gynekológa?

@anonym_85f1bc čo mi povie? Hormonálny profil mam ok

anonym_94d15a
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_94d15a 44

@anonym_autor tak to je kriza stredneho veku. V menopauze sa na cudzieho chlapa uz ani nekuknes, budes rada ze mas od chlapov pokoj🤣😂

anonym_85f1bc
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_85f1bc čo mi povie? Hormonálny profil mam ok

@anonym_autor to si v úvode neuviedla,moj nebol a liečba zabrala, tak skúšaj voľnopredajné

anonym_3ab9df
•
27. sep 2026

@anonym_autor Ja mám menopauzu roky,ale noe krízu stredného veku.
Šialené návaly, zlý spánok, únavu, zmeny nálad, ale manželstvo ako kedysi.

anonym_f8274c
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor musis si ujasnit co chces a myslim, ze ti aj chyba nejaky smrnc vo vztahu, dopamin

anonym_f8274c
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_94d15a 44

@anonym_autor ja mam tiez tolko, v takom veku sa clovek zamysla nad zivotom, co este nezazil a chcel by, lebo mladost je prec a staroba sa blizi, ale je este relativne daleko, ale zase blizsie ako mladost

anonym_ddecbe
•
27. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vyčisti si plesnivé črevá, začni sa viac hýbať a zdravo stravovať, upraví to spánok aj nervozita ustúpi.

ivicatolic
•
28. sep 2026

@anonym_autor fúúú....vitaj v klube 😆👍, oddychuj v prírode aj s manželom.... ☀️🍀☀️

anonym_95c28f
•
29. sep 2026

@anonym_autor bilancujes🤪veľa žien sa spamäta, keď deti odrastu či chcú takto ďalej žiť ?Aj mne ide muž na nervy, aj ja si idem na nervy som stále nespokojná neviem co uz mám zmeniť.Vella vďaka za moje fajn deti tie ma držia aspoň v nejakom optimizme

anonym_52233d
•
29. sep 2026

@anonym_autor
Kokos toto mam ja, plus to pokukovanie po cudzich chlapoch, mam 47 a doteraz ma fakt ziaden okrem manzela nezaujimal ani na obrazku, ked si kolegyne pozerali takych svalnacov si hovorim, co tym chuderkam chyba. A teraz pokukujem po chlapoch v supermarkete, soferoch busov a poviem si spamataj sa, chod si zacvicit, celkom ti sibe a... presne desi ma to...nespoznavam sa.