Pomohla vám Milgamma N na bolesť chrbtice?
Pomohol vám na bolesť chrbtice ? Poprípade poznáte niečo na uvoľnenie a bolesť chrbtice? Ďakujem
Mne nie a to som skusala aj Revitanerv strong a rozne ine. Mne pomaha novalgin, nalgesin alebo flector a na uvolnenie na vecer guajacuran plus magnezium - magnosolv. Ale mam aj mydocalm a sirdalud, ale vyhybam sa im.
@billy_jean prečo sa vyhýbaš mydocalmu a sirdaludu? Tiež ich mám predpísané. Ďakujem
@terka776 mne áno, asi po mesiaci užívania boelsti prestali, klop klop už je dobre asi pol roka
Nám doporučila neuroložka Mieloguard. Ale jsou to všechno doplňky stravy. Milgamu měla známá v injekcích, lépe se to dostane do těla.
@billy_jean prečo sa vyhýbaš mydocalmu a sirdaludu? Tiež ich mám predpísané. Ďakujem
@anonym_fd51b9 veľmi ma tlmia a som po nich taká "ulambatar". Čiže sirdalud iba na večer, lebo inak mi nie je dobre.
@terka776 nie
Zistit presne pricinu, nieco na bolest, lokalme mastidla,
Suche teplo, rehabilitacie, zbavit sa “zlych navykov” to pomohlo
Ahoj, mne teda milgama nepomohla, ale užívam už dlhšie Revitanerv, beriem ho s prestávkami a veľmi mi pomáha... Treba ho však brať dlhodobo, ale mne sa tak polepšilo, že to neviem ani opísať. ♥
Ahoj, mne teda milgama nepomohla, ale užívam už dlhšie Revitanerv, beriem ho s prestávkami a veľmi mi pomáha... Treba ho však brať dlhodobo, ale mne sa tak polepšilo, že to neviem ani opísať. ♥
@petranelkova môžem sa spýtať na čo ste ho začali brať?

Mne nie a to som skusala aj Revitanerv strong a rozne ine. Mne pomaha novalgin, nalgesin alebo flector a na uvolnenie na vecer guajacuran plus magnezium - magnosolv. Ale mam aj mydocalm a sirdalud, ale vyhybam sa im.