icon

Pomohla vám Milgamma N na bolesť chrbtice?

terka776
30. máj 2026

Pomohol vám na bolesť chrbtice ? Poprípade poznáte niečo na uvoľnenie a bolesť chrbtice? Ďakujem

billy_jean
31. máj 2026

Mne nie a to som skusala aj Revitanerv strong a rozne ine. Mne pomaha novalgin, nalgesin alebo flector a na uvolnenie na vecer guajacuran plus magnezium - magnosolv. Ale mam aj mydocalm a sirdalud, ale vyhybam sa im.

anonym_fd51b9
31. máj 2026
@billy_jean

Mne nie a to som skusala aj Revitanerv strong a rozne ine. Mne pomaha novalgin, nalgesin alebo flector a na uvolnenie na vecer guajacuran plus magnezium - magnosolv. Ale mam aj mydocalm a sirdalud, ale vyhybam sa im.

@billy_jean prečo sa vyhýbaš mydocalmu a sirdaludu? Tiež ich mám predpísané. Ďakujem

viktoriaandrascik
Autor odpoveď zmazal
viktoriaandrascik
31. máj 2026

@terka776 mne áno, asi po mesiaci užívania boelsti prestali, klop klop už je dobre asi pol roka

jizanka
31. máj 2026

Nám doporučila neuroložka Mieloguard. Ale jsou to všechno doplňky stravy. Milgamu měla známá v injekcích, lépe se to dostane do těla.

julish
31. máj 2026

Mne pomohla.vyrazne

billy_jean
31. máj 2026
@anonym_fd51b9

@billy_jean prečo sa vyhýbaš mydocalmu a sirdaludu? Tiež ich mám predpísané. Ďakujem

@anonym_fd51b9 veľmi ma tlmia a som po nich taká "ulambatar". Čiže sirdalud iba na večer, lebo inak mi nie je dobre.

katka533
31. máj 2026

@terka776 mne po seknuti davali 5 dni injekcie a ketonal injekcie a potom milgamu som si mesiac davala a super zatial

taktotedanie
31. máj 2026

@terka776 nie
Zistit presne pricinu, nieco na bolest, lokalme mastidla,
Suche teplo, rehabilitacie, zbavit sa “zlych navykov” to pomohlo

ivka79
1. jún 2026

áno, ale brať dlhodobo

petranelkova
1. jún 2026

Ahoj, mne teda milgama nepomohla, ale užívam už dlhšie Revitanerv, beriem ho s prestávkami a veľmi mi pomáha... Treba ho však brať dlhodobo, ale mne sa tak polepšilo, že to neviem ani opísať. ♥

because
Dnes o 03:07
@petranelkova

Ahoj, mne teda milgama nepomohla, ale užívam už dlhšie Revitanerv, beriem ho s prestávkami a veľmi mi pomáha... Treba ho však brať dlhodobo, ale mne sa tak polepšilo, že to neviem ani opísať. ♥

@petranelkova môžem sa spýtať na čo ste ho začali brať?