Pomohli vám antidepresíva pri každodenných problémoch?
Ahojte. Prosím vás pomohli vám antidepresíva ? Ja mám všetky vyšetrenia za sebou som zdravá ako ryba. Ale mám strašne točenie hlavy ,cítim sa ako opitá každý deň. Neviem sa sústrediť v práci a už ani poriadne spať. Posielajú ma k psychiatrovi. Že treba zrejme AD - že sú to psychické problémy. Prosim mali ste už aj vy niečo také ? Ďakujem za každú odpoved ..
Ako dlho to mas? Predtym si nemala ziadne ine problemy? Lebo AD ti mozu stav aj zhorsit, to je divne na tocenie hlavy dat AD dnes ked lekar nevie dat diagnozu tak hned AD. Vies aj tie vysetrenia su len take povrchne aby poistovne usetrili. Ked si doma v klude bez stresu aj vtedy to mas? Znama takto riesila a zistila ze je autistka cely zivot isla v pretazeni a v 30 takto vybuchla.
Ahoj, pozri si príznaky "rozsypané kryštáliky v uchu", či by to nemohlo byť ono. Ja som to mala, nikto mi nevedel prísť na to, že čo mi môže byť, až som úplnou náhodou natrafila na jedného doktora v nemocnici, ktorý mi to diagnostikoval.
@anjelik00000000 takto nejako sa prejavuje menierov syndróm u mojej mamy
@anonym_dca490 to mi vylúčili úplne 🙈
Ahoj, pozri si príznaky "rozsypané kryštáliky v uchu", či by to nemohlo byť ono. Ja som to mala, nikto mi nevedel prísť na to, že čo mi môže byť, až som úplnou náhodou natrafila na jedného doktora v nemocnici, ktorý mi to diagnostikoval.
@sika1 ahoj, o tomto som ešte nepočula.. u koho sa to môže dať vyšetriť ? Berieš aj nijaké lieky ? Dakujem
@anonym_dca490 to mi vylúčili úplne 🙈
@anjelik00000000 u Mudr.Pospisilovej si bola? Ona sa venuje specialne zavratom.
@anjelik00000000 u Mudr.Pospisilovej si bola? Ona sa venuje specialne zavratom.
@kp7333 nie ,ďakujem za radu. Ona ordinuje v Ba ?
uzkostne stavy
uzkostne stavy
@anonym_570b4e asi preto ma posielajú k psychiatrovi
@kp7333 nie ,ďakujem za radu. Ona ordinuje v Ba ?
@anjelik00000000 ano.myslim, ze na Antolskej.
@anonym_570b4e asi preto ma posielajú k psychiatrovi
@anjelik00000000 podla priznakov by som aj ja povedala. Clovek to tak osobne nevnima, ma pocit, ze je vsetko ok. Ale podvedomie pracuje a spracuva aj negativne zazitky a stres z vela rokov dozadu.
@anjelik00000000 podla priznakov by som aj ja povedala. Clovek to tak osobne nevnima, ma pocit, ze je vsetko ok. Ale podvedomie pracuje a spracuva aj negativne zazitky a stres z vela rokov dozadu.
@anonym_570b4e toto mi už aj známa povedala ,že to ma veľa ľudí. Len málokto si to všíma. Máš skúsenosti ?
No,buď bez paniky 🙂.Áno,chod k psychiatrovi a ak ti nastaví antidepresíva tak normálne ich začni užívať.Tiez som si tým prešla a pomohli mi až ad.By si sa čudovala aké veci dokáže robiť psychika s telom.Takze áno ,lekári maju pravdu.
@anonym_570b4e toto mi už aj známa povedala ,že to ma veľa ľudí. Len málokto si to všíma. Máš skúsenosti ?
@anjelik00000000 mám skúsenosti s osobami okolo mňa. Osobné skúsenosti nemám. Opisujú mi točenie hlavy, závrate, tŕpnutie pier, pichanie na hrudníku, poruchy spánku, poruchy koncentrácie a pamate.... Hľadajú pomoc u všetkých odborníkov, ale k psychiatrovi sa hanbia ísť. Tí čo išli, si pochvaľujú.
Ma to veľa ľudí, ale buď sa za to hanbia, alebo to popierajú, alebo to pripisujú kardiologickým, neurologickým ochoreniam.
No,buď bez paniky 🙂.Áno,chod k psychiatrovi a ak ti nastaví antidepresíva tak normálne ich začni užívať.Tiez som si tým prešla a pomohli mi až ad.By si sa čudovala aké veci dokáže robiť psychika s telom.Takze áno ,lekári maju pravdu.
@leonakr ďakujem za podporu 🙂 áno už mám termín.. tiež si mala podobne stavy? Točenie hlavy ,únava ,nevieš sa sústrediť a podobne ? Pre mňa je to úplne nevysvetliteľné 🙈 funguješ a zrazu boom a nevedia ti lekári povedať čo ti vlastne je .. ale každý hovorí že psychika keďže všetky výsledky mám dobre našťastie
@anjelik00000000 mám skúsenosti s osobami okolo mňa. Osobné skúsenosti nemám. Opisujú mi točenie hlavy, závrate, tŕpnutie pier, pichanie na hrudníku, poruchy spánku, poruchy koncentrácie a pamate.... Hľadajú pomoc u všetkých odborníkov, ale k psychiatrovi sa hanbia ísť. Tí čo išli, si pochvaľujú.
Ma to veľa ľudí, ale buď sa za to hanbia, alebo to popierajú, alebo to pripisujú kardiologickým, neurologickým ochoreniam.
@anonym_570b4e mna ani raz nenapadlo že je hanba ísť k psychiatrovi ..tiež to je lekár ako ostatní .. hlavne nech mi pomôže a môžem žiť ako predtým . Podľa mňa psychická choroba je oveľa horšia ako fyzická . Teraz to na sebe vnímam ako to je zle a ako ma to obmedzuje v bežnom živote . Ďakujem za tvoju odpoved 🙂

@lenusiatko nie som v menopauze.. všetky vyšetrenie mám za sebou. Všetko v poriadku. Zevraj je to z psychickej stránky ;( ja už som zúfalá .. každý deň točenie hlavy ..nevieš sa na nič sústrediť
@anjelik00000000 ved na točenie hlavy sa nedávajú antidepresiva.