Pomohli vám antidepresíva pri každodenných problémoch?
Ahojte. Prosím vás pomohli vám antidepresíva ? Ja mám všetky vyšetrenia za sebou som zdravá ako ryba. Ale mám strašne točenie hlavy ,cítim sa ako opitá každý deň. Neviem sa sústrediť v práci a už ani poriadne spať. Posielajú ma k psychiatrovi. Že treba zrejme AD - že sú to psychické problémy. Prosim mali ste už aj vy niečo také ? Ďakujem za každú odpoved ..
aj na ORL všetky vyšetrenia porobené? aj krčna chrbtica? na zavrate predpisuju betahistin a bez predpisu pomáha kinedryl, keď je ti veľmi zlé
@anjelik00000000
Zdravím, na magnetickej rezonancii ste boli?
@anonym_fbcb60 áno bola som ,všetko v poriadku chvalabohu .
aj na ORL všetky vyšetrenia porobené? aj krčna chrbtica? na zavrate predpisuju betahistin a bez predpisu pomáha kinedryl, keď je ti veľmi zlé
@anonym_65650b všetky vyšetrenie som absolvovala. Očné ,ušné, magnetická, röntgen ,Sono.. všetko mám v poriadku. Zevraj je to z psychického pôvodu. Ja som už zúfalá.
@anjelik00000000 cukor mas v poriadku?
Kup si senzor freestyl libre a zistis cez apku,kolko mas aktualne cukor v krvi,ked sa ti toci hlava.Mozno pankrac produkuje vela inzulinu a ides do hypoglykemie.
@anjelik00000000 cukor mas v poriadku?
Kup si senzor freestyl libre a zistis cez apku,kolko mas aktualne cukor v krvi,ked sa ti toci hlava.Mozno pankrac produkuje vela inzulinu a ides do hypoglykemie.
@tundra áno všetky krvné testy mám za sebou. Mne spravili všetky vyšetrenia. Cukor mám ukážkový. Preto som už zúfalá .. neurologicka mi napísala že to je z psychického pôvodu treba navštíviť psychiatra. Je mozgová hmla či čo.
@tundra áno všetky krvné testy mám za sebou. Mne spravili všetky vyšetrenia. Cukor mám ukážkový. Preto som už zúfalá .. neurologicka mi napísala že to je z psychického pôvodu treba navštíviť psychiatra. Je mozgová hmla či čo.
@anjelik00000000 pri odbere môzu byt hodnoty v poriadku,staci,aby si mala kolisave hodnoty cukru pocas dna.Nevies presne z coho to mas a uvazujes nad AD?
Ano tiez som mala iba tocenie hlavy, vswtko ostatne ok, a nakoniec som dostala antidepresiva. Pomohli...liecba cca 2 roky..
@anjelik00000000 pri odbere môzu byt hodnoty v poriadku,staci,aby si mala kolisave hodnoty cukru pocas dna.Nevies presne z coho to mas a uvazujes nad AD?
@tundra tak všetky výsledky mám super.. chvalabohu mi nič vážne nenašli. Ja neuvažujem nad AD, mne neurogicka povedala že smer psychiater a AD- že už mala takých pacientov .
Ano tiez som mala iba tocenie hlavy, vswtko ostatne ok, a nakoniec som dostala antidepresiva. Pomohli...liecba cca 2 roky..
@lasona ďakujem za tvoju odpoved. A teraz už nič neberies? A akú si mala diagnózu ? Mne neurogicka napísala že pravdepodobne mozgová hmla
@anjelik00000000 môžeš to mať z chronického zápalu, zo stuhnutej krčnej chrbtice skús masáž + suché teplo, užívaj magnézium, obmedz kofeín, cukor... skús protizápalovú stravu.. AD by som brala ako poslednú možnosť...
@lasona ďakujem za tvoju odpoved. A teraz už nič neberies? A akú si mala diagnózu ? Mne neurogicka napísala že pravdepodobne mozgová hmla
@anjelik00000000 krvný tlak tiež v poriadku? a robili ti aj špeciálne vyšetrenia na menierov syndróm?
Vsak skus ad, za skusku nic nedas. Ale pozor, ony nabiehaju aj tri mesiace aj to len ak uz mas spravnu davku
To je dost blbe navrhnut ti AD ked ti nevedia zistit pricinu. Lebo budes ich brat uplne zbytocne a prve 3 mesiace sa ti zhorsi stav. Nie si v menopauze?
To je dost blbe navrhnut ti AD ked ti nevedia zistit pricinu. Lebo budes ich brat uplne zbytocne a prve 3 mesiace sa ti zhorsi stav. Nie si v menopauze?
@lenusiatko nie som v menopauze.. všetky vyšetrenie mám za sebou. Všetko v poriadku. Zevraj je to z psychickej stránky ;( ja už som zúfalá .. každý deň točenie hlavy ..nevieš sa na nič sústrediť
Kinedryl alebo Meniserc si skusila?
@kp7333 ahoj,nie ..nikto mi ani nespomínal. Ani neurologicka. Zevraj to nie je z neurologického hľadiska . Príčinu treba hľadať inde ;(
@anonym_65650b všetky vyšetrenie som absolvovala. Očné ,ušné, magnetická, röntgen ,Sono.. všetko mám v poriadku. Zevraj je to z psychického pôvodu. Ja som už zúfalá.
Akým spôsobom sa ti točí hlava? Máš pocit,že sa točí všetko okolo teba? Máš pri tom pocit na zvracanie? Padáš na jednu stranu? Nepíska alebo nešumí ti v uchu?
@kp7333 ahoj,nie ..nikto mi ani nespomínal. Ani neurologicka. Zevraj to nie je z neurologického hľadiska . Príčinu treba hľadať inde ;(
@anjelik00000000 to je zvlastne. lebo je jedno, aka je pricina, ale toto su lieky prvej volby. Tiez som s tym krdysi mala problem a Meniserc mi neurologicka hned predpisala popri tom, ako ma odoslala na ine vysetrenia (ORL, MRI...).
@lenusiatko nie som v menopauze.. všetky vyšetrenie mám za sebou. Všetko v poriadku. Zevraj je to z psychickej stránky ;( ja už som zúfalá .. každý deň točenie hlavy ..nevieš sa na nič sústrediť
@anjelik00000000 kolko mas rokov?
Akým spôsobom sa ti točí hlava? Máš pocit,že sa točí všetko okolo teba? Máš pri tom pocit na zvracanie? Padáš na jednu stranu? Nepíska alebo nešumí ti v uchu?
@anonym_c177b3 nie nemám pocit že sa točí všetko ,ani mi nepiska v ušiach. Neviem sa sústrediť , zatočí sa mi hlava ,potom ma začnú oči bolieť . Je to veľmi zvláštny pocit
@anjelik00000000 krvný tlak tiež v poriadku? a robili ti aj špeciálne vyšetrenia na menierov syndróm?
@anonym_65650b áno ,tlak mám v poriadku ,nie také špeciálne vyšetrenie mi nerobili . To ma neurológ spraviť ?
@anonym_65650b áno ,tlak mám v poriadku ,nie také špeciálne vyšetrenie mi nerobili . To ma neurológ spraviť ?
@anjelik00000000 menierov syndrom sa zistuje vysetrenim vnutorneho ucha na ORL. Na ocnom vysetreni si bola?
@anjelik00000000 normalne chod knpsychiazrovi a vyskusaj tie AD, ak to odporucaju a pockaj aspon mesiac dva
neni to hanba objednajnsa cim skor cakacky su dlhe
moj manzel mal napr problemy s castym mocenim a ked sa vylucili fyzicke priciny tiez to malo povod v uzkosti v psychike poriesil to a uz nebol problem
dnes mamvelmi vela ludi problem s psychosomatikou
@anjelik00000000 môže ťa na to vyšetrenie poslať neurológ alebo aj orl lekár je to v Bratislave orl LFUK Antolská, pozri menierov syndróm a skús kinedryl či to aspoň zmierni
@anjelik00000000 normalne chod knpsychiazrovi a vyskusaj tie AD, ak to odporucaju a pockaj aspon mesiac dva
neni to hanba objednajnsa cim skor cakacky su dlhe
moj manzel mal napr problemy s castym mocenim a ked sa vylucili fyzicke priciny tiez to malo povod v uzkosti v psychike poriesil to a uz nebol problem
dnes mamvelmi vela ludi problem s psychosomatikou
@anonym_53c188 áno pôjdem.. veď takto sa nedá normálne fungovať ;( ďakujem za radu, áno veľmi veľa ľudí .zo stresu hlavne ..uponáhľaný život
@anjelik00000000 uz nic neberiem
.brala som tritico....bolonto davno, uz si neoamatam diagnozu
@anjelik00000000 uz nic neberiem
.brala som tritico....bolonto davno, uz si neoamatam diagnozu
@lasona ďakujem ta odpoved si milá

@anjelik00000000
Zdravím, na magnetickej rezonancii ste boli?