Pomohli Vám prizmatické okuliare pri skrytom škúlení?
Ahojte, mam priblem a chcem ist k ocnemu. Zaujima ma, ake maye skusenosti s takymi kkuliarmi..Je mozne ,ze mi ich predpise. Dakujem.
Akurát tie prizmaticke dpt nevie namerat každý🤷
@terezka1947 no akurat som to isla napisat
Prizmy nevie kazdy ocny lekar , v optike snad len studovany optometrista ( nie asistentka predaja) ma to si daj velky pozor
Nie kazda optika ma optimetristu, takze si najdi bud ocneho lekara , co to vie pisat alebo optometristu a kvalitnu optiku
Už dávno si mala ísť k očnému. Vidíš vôbec písmenká na klávesnici? Píšeš divne.
@anonym_b13111 male pismena moc nie
Viete poradit, kam ist? V Bratislave, Trnave, Šamoríne, Dunajskej Strede a okolí. Ďakujem
Viete poradit, kam ist? V Bratislave, Trnave, Šamoríne, Dunajskej Strede a okolí. Ďakujem
@elizabeth88 Zial, poznam na vychode.
@elizabeth88 len prizmy sa pisu vtedy ked je na to dovod
Ze ta boli hoava neznamena, ze prizmy potrebujes existuje dalsich xy dovodov preco ta moze boliet hlava. ‘Mas ich vylucene??
Ze ta boli hoava neznamena, ze prizmy potrebujes existuje dalsich xy dovodov preco ta moze boliet hlava. ‘Mas ich vylucene??
@taktotedanie pani doktorka, môže vyoperovabná štítna žľaza a zle nastavená liečba zdvojovat obraz?
@taktotedanie take vyzetrwnia ako endokrinologiu a neirologicke som absolvovala pred desiati.i rok.i.Nakoniec aj oftamolog vylucil xhybu.Potom mi v specializovanej klinike predpisali priz.y a poslali ma ich zmerat do spex.optiky v Trnave.No nebola som s ich nosenim ok,nejak mi nevyhovovali a mala som pocit tahi v pku. Preto ked by som znova sla,uz mi daju aj dipptriu,lebo mam po 40 a horsie vidim a prizmy zrejme tiez predpisu.Zaunam sa,ci inym vyhovuju a pomohli a ze mozno ked si ich dam namerat a zhotovit inde, mozno by nebolo uplne odveci.Je to draha zalezitost.No potrebujem pomoc a h ed ako sa vrati moja.lekarka obvodna z dovolenky, absolvunem aj vyzetrenia.
@taktotedanie take vyzetrwnia ako endokrinologiu a neirologicke som absolvovala pred desiati.i rok.i.Nakoniec aj oftamolog vylucil xhybu.Potom mi v specializovanej klinike predpisali priz.y a poslali ma ich zmerat do spex.optiky v Trnave.No nebola som s ich nosenim ok,nejak mi nevyhovovali a mala som pocit tahi v pku. Preto ked by som znova sla,uz mi daju aj dipptriu,lebo mam po 40 a horsie vidim a prizmy zrejme tiez predpisu.Zaunam sa,ci inym vyhovuju a pomohli a ze mozno ked si ich dam namerat a zhotovit inde, mozno by nebolo uplne odveci.Je to draha zalezitost.No potrebujem pomoc a h ed ako sa vrati moja.lekarka obvodna z dovolenky, absolvunem aj vyzetrenia.
@elizabeth88 vysetrenie spred 10 rokov nehovori nic, to uz je irelevantne
V ramci dif dg bolesti hlavy by ste mali mat nove neurologicke vysetrenie, zobrazovacie vysetrenia, ORL vysetrenie, event ak si bolesti hoavy vsimate pri menstr.cykle v nejakej faze tak aj gynekologicke vysetrenie, bolest hlavy je vseobecne pomenovanie treba definovat aka bolest hlavy jej charakter, ci su nejake vyvolavajuce faktory, ci to je uz migrena ci ina forma bolesti hlavy ( je ich viac)
Ak prizmy nepotrebujete a nosite ich - nebude vam dobre, treba aktualne vysetrenia
@taktotedanie pani doktorka, môže vyoperovabná štítna žľaza a zle nastavená liečba zdvojovat obraz?
@terezka1947 vyoperovana uplne? Zle nastavena liecba v zmysle - nedostatocna nahrada cinnosti liekmi alebo az prilis vysoke davky?
@elizabeth88 optika fontana povazska bystrica
Pan Krasnansky, neskusali ste? Alebo to mate daleko?
@elizabeth88 optika fontana povazska bystrica
Pan Krasnansky, neskusali ste? Alebo to mate daleko?
@taktotedanie tak to súhlasím,je skvelý. Škoda, že nám neodpísala pani, kt. Pozná niekoho na východe.
So ŠŽ som to myslela tak, že je suseda po operácii, nevedia ju vraj nastaviť na lieky a začala vidieť dvojito, neviem viac info. Len mi to tak napadlo pri tejto téme, že do akej miery to vie ovplyvniť.
@taktotedanie tak to súhlasím,je skvelý. Škoda, že nám neodpísala pani, kt. Pozná niekoho na východe.
So ŠŽ som to myslela tak, že je suseda po operácii, nevedia ju vraj nastaviť na lieky a začala vidieť dvojito, neviem viac info. Len mi to tak napadlo pri tejto téme, že do akej miery to vie ovplyvniť.
@terezka1947 no na vychode - ale nemam ziadnu osobnu skusenost len z pocutia vraj je niekto v major optik a potom este ioptic niekde pri technickej univerzite ale visc neviem
@terezka1947 to su napr kosice, presov netusim, dalej na vychode prizmy asi nikto alebo nemam o tom vedomost, viem ze vacsina potom chodi kosice alebo k vyssie spominanemu panovi

Už dávno si mala ísť k očnému. Vidíš vôbec písmenká na klávesnici? Píšeš divne.