Poradíte dobré mastičky proti akné?
kto vie o niakej masti alebo kremu proti akne ? vdaka
tazko riesit problem zvonka, ktory ma zaklad zvutra
kym neodstranis pricinu, tak mozes prektyvat nasledky kolko chces
vycistit creva, zdrava strava, ziadne sladkosti, biele jedy- biela muka, cukor, sol,chlieb. masticky nepomozu
produkty od LR aloe vera germany su sice drahsie,al mne velmi pomohli a mala som fakt dost problematicku a aknoznu plet,a treba si samozrejme davat pozor co papame co sa vzdy neda.
no u nas na bratovi iba ziadna cokolada a ziadne stiplavosti, gafrova voda trochu pomohla a bioderma iba na chvilu .. teraz zinkovu mast pouziva 🙂) ale najviac strava, kremiky iba pomozu zahojit podla mna
no osobne by som ti poradila dat si urobit hormonalny profil, lebo vacsinou je problem v nerovnovahe hormonov, alebo tiez gastro ...mozes mat helikobakter a pod. masticky su ako doplnok cize najprv hladaj pricinu. mne nepomohla ani kozna, ta ma tyrala kde cim a bolo to este horsie. pomohol hormonalny profil, a mala som aj helikobaktera po prelieceni ziadne akne. a kamoske pomaha zensen to je tiez na rovnovahu hormonov ale najprv sa daj vysetrit.
Ahoj, mám pubertálneho syna a už 3.mesiac užíva vitamíny DERMABION - sú tam nejaký béčka, zinok, sušené droždie... Dosť mu to pleť odmastilo a obmedzilo sa akné. Vitamíny sa dajú kúpiť v lekárni, konzultovala som s lekárničkami, môžu sa užívať neobmedzene a nepriberá sa z nich, aj keď sú tam béčka - aspoň náš syn nie, ale zase rastie ako z vody. 😉 Zuzana
mne viac ako masticky a kremiky pomohli vitaminy na plet...ale teda tiez som ich vyskusala viacero, nie kazdy zabral
Priklanam sa k nazoru, ze ak chce niekto riesit problem s akne, mal by zacat z vnutra, pretoze kremiky akne nevyliecia. Akne signalizuje zlu funkciu traviacej sustavy a pecene. Dobre je napriklad oregano, ktore vyborne tisi zapaly a je to prirodne ATB. Ale ak Vam mozem poradit ,skuste navstivit nase centrum biorezonancnej diagnostiky, kde Vam lekar povie presne, kde je problem a s cim treba zacat pri liecbe. Viac o nas aj tu na MK: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/aurolea/
mne pomohla modra indulona, pred tym vyčistit poriadne plet Dermacol vodičkou 🙂 alebo som počula, že Dettol mydlo na ruky , je vybornym antibakterialnym mydlom aj na plet .. 🙂 a to naozaj myslim važne .. kamoška sa takto zbavila akne ..
mne opmaha cistenie tvare jarisovou vodou, a kremujem sa excipalom (krem) a mam teraz taku uzasnu plet kazdy mi ju chvali a to som od detsvta mala take zapalove, a najlespie natom ze ma to vijde omnoho lacnejsie ako vselijake pletove vody a kremy ktore mi este tvar zhorsovali. na pol roka a mozno dlhsie nedam viac ako 7€ a pouzivam 3x denne 🙂
zineryt ale ten je na predpis od koznej...zalezi natom aku mas plet...chod ku koznej moze ti dat aj tabletky a nemusi ...ona ti lepsie poradi