Poraďte liečbu
pred 3 týždňami mi začalo prechladnutie, kasel, sople, po tyzdni som bola vporiadku avsak kasel mi ostal, hlavne v noci som sa budila na dusivy kasel, brala som solmucol prasok, vyzeralo, ze sa to zlepsuje a v nedelu (vcera) vecer som nevladala dychat poriadne, beriem bromhexin kvapky, ked som si lahla na bok, dych sa mi upokojil a dalo sa mi normalne dychat, avsak dnes rano opat, presla som len na wc a zas som nevedela zhlboka dychat, pri lezani na boku tento problem nemam, kaslem stale, stale mam dusivy kasel s obcasnym hlienom. teplotu nemam, ani bolesti. K obvodnemu lekarovi ist neviem, dakujem
Po 3 týždňoch kašla a probléme s dýchaním tá má osobné vyšetriť lekár.prvu vec čo sa tá opýta bude covid test.
ahojte, mozno sa to niekomu zide, zacala som si davat parkrat denne inhalator atrovent na roztiahnutie dychacich ciest a stoptussin na spustenie kasla, zabralo to, momentalne po 2 dnoch odkaslievam, atrovent si davam len obcas po silnejsom kasli alebo v noci, zadychavanie ustupuje, citim sa uz lepsie, zacina sa vracat aj chut do jedla. Dakujem vam za rady.

Ahojky, ak sa Ti neda ísť k doktorovi, mozes mu aspoň zavolať. Poradi ak cez telefon. Mne od kašlu velmi pomáha naparovanie poprípade inhalator a na noc zvlhcovat vzduch v spálni. Skore uzdravenie zelam😘