icon

Prečo cítim nadmernú únavu bez príčiny?

18. sep 2026

Ahojte, zhruba od polovice augusta cítim veľkú únavu. Ale takú, že poobede až padám na hubu. Teraz by som len ľahla do postele a spala. Dala som si urobiť komplet vyšetrenie krvi, mám v poriadku železo, TSH, nemám zápal, krvný obraz v poriadku, cukor v poriadku, moč takisto, aj obličky, pečeň apd. Naozaj netuším, prečo je to tak a čo s tým môžem robiť. Keď som to spomenula obvodnej, tak že sú všetci unavený a mám sa vyspať... chodím spať okolo 22,00 a vstávam ráno o 06.30h. Neviem, čo mám s tým robiť...

Strana
z2
anonym_3303d8
18. sep 2026

@anonym_autor už sa skracujú dni a prichádza jesenný spleen.Uz som unavená či ráno, alebo večer.Daj si skontrolovat zásoby zeleza ferritin nie iba hemoglobín.Digitalny detox a pohyb, pitný režim, zlá strava, candida?Radosť v živote?

anonym_8cc056
Včera o 02:23

Skleróza multiplex alebo iné autoimunitné ochorenie?

autor
Včera o 05:15
@anonym_71dc70

@anonym_autor gastroskopiu ti robili? Najpresnejsi je aj tak dychovy test... Lebo ci z creva alebo aj zo zaludka, zrovna sa moxe zobrat vzorka z nepostihnuteho miesta...
Ale potom uz fakt neviem, chrbat ta nebolieva?? Lebo ak ano, este moze byt, ze ti to robi chrbtica, ze zle spis a mozes spat, kolko chces, nepomoze ti to...

@anonym_71dc70 mala som všetky testy, ktoré sa dali - u alego krv a dychovy test, u gastro gastrokopiu a kolono.

autor
Včera o 05:16
@anonym_3303d8

@anonym_autor už sa skracujú dni a prichádza jesenný spleen.Uz som unavená či ráno, alebo večer.Daj si skontrolovat zásoby zeleza ferritin nie iba hemoglobín.Digitalny detox a pohyb, pitný režim, zlá strava, candida?Radosť v živote?

@anonym_3303d8 čítate o tom, čo píšem ľudia?

anonym_a5d789
Včera o 05:34
@anonym_autor

@anonym_autor Nemusíš byť prchká. Snažia sa ti pomôcť.

autor
Včera o 05:36
@anonym_a5d789

@anonym_autor Nemusíš byť prchká. Snažia sa ti pomôcť.

@anonym_a5d789 ale keď musím 250x vysvetľovať... myslíš, že sa mám na to náladu? Som naozaj unavená, všetko píšem vo svojom príspevku aj v komentároch nižšie a namiesto rady dostanem 250x otázky, či mám ok toto alebo toto. Keď o tom píšem.

anonym_030481
Včera o 06:01

@anonym_autor skleróza multiplex?

anonym_a5d789
Včera o 06:24
@anonym_autor

@anonym_a5d789 ale keď musím 250x vysvetľovať... myslíš, že sa mám na to náladu? Som naozaj unavená, všetko píšem vo svojom príspevku aj v komentároch nižšie a namiesto rady dostanem 250x otázky, či mám ok toto alebo toto. Keď o tom píšem.

@anonym_autor Rozumiem, ale tu na obyčajnom fóre ti nikto nie je povinný poskytnúť poradenstvo, je to dobrovoľné a nie každý má popri rodine a práci čas čítať všetko. Ale vôľu majú a to si treba ceniť, našli si chvíľu pre úplne cudziu osobu - teba. Napriek tomu že si unavená a nemáš na vysvetľovanie energiu, ťuknúť do klávesnice krátku odpoveď určite zvládneš. Trpezlivosť. Držím palce, aby sa prišlo na to, čo to spôsobuje a tvoj zdravotný stav sa zlepšil. Tiež som zažila obdobia extrémnej únavy, z dôvodov ktoré u teba vylúčili, nie je to nič príjemné ak má človek fungovať doma i v práci.

anonym_35a0d3
Včera o 07:10

psychika

anonym_115922
Včera o 07:47

@anonym_autor 4 roky som unavená, bola som všade , niekoľkokrát. Niekedy lepšie, niekedy horšie. Keď nespím cez deň po práci, vypne ma okolo 19:30

anonym_3303d8
Včera o 13:06

@anonym_autor tak, keď nevedia lekári čo chces od nás?Každý tu napisal čo vedel.Mozno ťa vyčerpáva práca, alebo tvoj životný štýl.Chod spať o 20 a zmeň čo sa zmeniť dá.

anonym_748bd6
Včera o 17:08

mala som to tak isto, zistila som, ze mi chyba dopamin, jeden let do tepla a k moru a bolo po unave, horsie, ze doma je to uz zase ako bolo 🤐

anonym_52cf36
Včera o 19:13

Baví ťa život?

1babajaga1
Včera o 20:25

A nemala si nedávno nacucnuteho kliešťa?

autor
Dnes o 06:06
@1babajaga1

A nemala si nedávno nacucnuteho kliešťa?

@1babajaga1 neviem vobec o tom, ze by som mala kliesta posledne roky.

anonym_3303d8
Dnes o 11:12
@anonym_autor

@anonym_autor robis pracu, ktorá ťa baví, nevyčerpáva ťa?mas vzťah?

autor
Dnes o 11:35
@anonym_3303d8

@anonym_autor robis pracu, ktorá ťa baví, nevyčerpáva ťa?mas vzťah?

@anonym_3303d8 mám vzťah, fungujúci, máme sa naozaj veľmi radi. Mám super prácu, veľmi ma baví, som tam už viac ako dva roky. Mám fungujúce rodinné a priateľské vzťahy, dostatok sociálneho kontaktu, fyzickej aktivity - šport, dostatok spánku - 8-9h, dostatok živín, proteínov, ovocia, zeleniny.

anonym_3303d8
Dnes o 12:42
@anonym_autor

@anonym_3303d8 mám vzťah, fungujúci, máme sa naozaj veľmi radi. Mám super prácu, veľmi ma baví, som tam už viac ako dva roky. Mám fungujúce rodinné a priateľské vzťahy, dostatok sociálneho kontaktu, fyzickej aktivity - šport, dostatok spánku - 8-9h, dostatok živín, proteínov, ovocia, zeleniny.

@anonym_autor tak sa nepozoruj😆

autor
Dnes o 15:38
@anonym_3303d8

@anonym_autor tak sa nepozoruj😆

@anonym_3303d8 bola som teraz cvičiť, padala som na hubu. Nevládala som ani základné cvičenia, čo som predtým robila 5 opakovaní. Vydržala som cvičiť iba 30 minút. Normálne cvičím 60minút plus 10 min strečing.

Strana
z2