Prečo cítim nadmernú únavu bez príčiny?
Ahojte, zhruba od polovice augusta cítim veľkú únavu. Ale takú, že poobede až padám na hubu. Teraz by som len ľahla do postele a spala. Dala som si urobiť komplet vyšetrenie krvi, mám v poriadku železo, TSH, nemám zápal, krvný obraz v poriadku, cukor v poriadku, moč takisto, aj obličky, pečeň apd. Naozaj netuším, prečo je to tak a čo s tým môžem robiť. Keď som to spomenula obvodnej, tak že sú všetci unavený a mám sa vyspať... chodím spať okolo 22,00 a vstávam ráno o 06.30h. Neviem, čo mám s tým robiť...
Daj si urobit hormonalny profil
@anonym_d91ae9 kompletný hormonálny profil mám urobený a je v poriadku.
Mozno burn-out? Moze to byt psychickeho povodu, ked mas vsetky vysledky dobre. Praca ta bavi?
Mozno burn-out? Moze to byt psychickeho povodu, ked mas vsetky vysledky dobre. Praca ta bavi?
@anonym_073e2d milujem svoju prácu, veľmi ma napĺňa. Nemám byť z čoho vyhoretá.
@anonym_autor Nj, to mi len tak napadlo🙂 tak je to potom zahada
@anonym_autor Nebola si chora kratko predtym, ako to zacalo? Hoci aj len lahko? Virusy vedia toto spravit. Este co ma napada je gastro, ci nemas napr. celiakiu.
@anonym_autor nemas stres ? Mna neskutocne stres unavuje..okrem ineho ja som odpalena takto uz roky ale ja trpim psychickymi chorobami
Dievčatá chorá som nebola, nebrala som ani lieky ani ATB. A rovnako ani nemám depresie, ani úzkosti, dobre spím, nemám stres.
Dievčatá chorá som nebola, nebrala som ani lieky ani ATB. A rovnako ani nemám depresie, ani úzkosti, dobre spím, nemám stres.
@anonym_autor zaciatok skolskeho roka?
@anonym_autor helicobacter? Ten mne sposobil neskutocnu unavu. Po nasadeni liecby to ustupilo.
Teraz som sice unavena tiez, ale viem, ze mam deficit, mam 51, deti v puberte, stale volaco robim, niet divu ( ale zas akocsky typu teambuilding a blbnutie s dcerou vladzem 😁, kludne na TB aj do 2-3 do rana 😁).
@anonym_autor helicobacter? Ten mne sposobil neskutocnu unavu. Po nasadeni liecby to ustupilo.
Teraz som sice unavena tiez, ale viem, ze mam deficit, mam 51, deti v puberte, stale volaco robim, niet divu ( ale zas akocsky typu teambuilding a blbnutie s dcerou vladzem 😁, kludne na TB aj do 2-3 do rana 😁).
@anonym_71dc70 podľa vzoriek zo stolice z gastra, nemám helicobactera.
@anonym_autor zaciatok skolskeho roka?
@anonym_03cdb3 ja nemám deti, čiže začiatok roka na mňa nevplýva.
@anonym_autor zmen stravu na zdravsiu.
@domkakvet mám vyváženú zdravú stravu.
@anonym_autor intolerancie na potraviny?
@domkakvet ani lakto, ani lepok, ani histamin, ani fruktoza, ani diabetes.
@anonym_autor robili ti test na histamin a lepok?
@domkakvet z krvi a zo vzorky z tenkého čreva, opakovane.
@anonym_autor priblizne odvtedy je sezona ambrozie.uz nie dlho, vydrz.
@anonym_autor vitamiiiin D mas?
Alebo potom vitaminy skupiny B.
Nech ti dr spravi test, inak preventivne zacni doplnat oba, mozno sa ti ulavi. To je asi tak najbeznejsie.
Inak by som hladala dalej, nejake zapalove procesy? Nejaky zlcnik, slepak, pcos, a taketo? Mas alergie?
Co spanok, aj ked sa ti zda ze spis dobre; nechrapes, nemas apnoe, desive sny, namesacna nie si? Ak mas partnera, nech ta v noci sleduje.
Zuby v poriadku, dasna, nejake rany/aftyv ustach?
A podstatne, nezacalo ta nieco boliet?
@anonym_autor vitamiiiin D mas?
Alebo potom vitaminy skupiny B.
Nech ti dr spravi test, inak preventivne zacni doplnat oba, mozno sa ti ulavi. To je asi tak najbeznejsie.
Inak by som hladala dalej, nejake zapalove procesy? Nejaky zlcnik, slepak, pcos, a taketo? Mas alergie?
Co spanok, aj ked sa ti zda ze spis dobre; nechrapes, nemas apnoe, desive sny, namesacna nie si? Ak mas partnera, nech ta v noci sleduje.
Zuby v poriadku, dasna, nejake rany/aftyv ustach?
A podstatne, nezacalo ta nieco boliet?
@veselo_neveselo vitamín D beriem, musela som znížiť, mala som ho rochu viac, beriem 2000 UI denne. Ako som písala, krv je v poriadku, mineralogram mám tiež ok. Žlčník nemám už o PCOS neviem. Alergie na jedlo, tak ho nekomzumujem.
@veselo_neveselo vitamín D beriem, musela som znížiť, mala som ho rochu viac, beriem 2000 UI denne. Ako som písala, krv je v poriadku, mineralogram mám tiež ok. Žlčník nemám už o PCOS neviem. Alergie na jedlo, tak ho nekomzumujem.
@anonym_autor b12 a b9 mas tiez vysetreny?
@anonym_autor b12 a b9 mas tiez vysetreny?
@veselo_neveselo toto mám v norme, lebo beriem každý deň Sideral Folic
@anonym_autor Pozor, môžu to byť aj závažnejšie ochorenia, nedaj sa odbit. Moja mama mala to isté, časom sa to zhoršilo, tak som jej vybavila kardio , diagnóza - zápal osrdcovnika. Známy podobne, tiež len únava, únava, slabosť, vzal si volno 2 mesiace, že snáď to prejde, neprešlo, skoncilo to tak, že nevládal chodiť. Dlho sa nevedelo čo je za tým, nakoniec po 3 týždňoch sa zistilo, že imunitný systém začal napádať vlastné svalstvo. Takisto to môže byť skleróza multiplex, a milión dalších ochorení, a to ťa nechcem strašiť. Uvidíš ako to bude ďalej, ale ak sa to nezlepší treba ísť za tým, a nedať sa odbit takou blbosťou, čo ti povedala " lekárka"
@anonym_71dc70 podľa vzoriek zo stolice z gastra, nemám helicobactera.
@anonym_autor gastroskopiu ti robili? Najpresnejsi je aj tak dychovy test... Lebo ci z creva alebo aj zo zaludka, zrovna sa moxe zobrat vzorka z nepostihnuteho miesta...
Ale potom uz fakt neviem, chrbat ta nebolieva?? Lebo ak ano, este moze byt, ze ti to robi chrbtica, ze zle spis a mozes spat, kolko chces, nepomoze ti to...

Daj si urobit hormonalny profil