icon

Prečo cítim nadmernú únavu bez príčiny?

18. sep 2026

Ahojte, zhruba od polovice augusta cítim veľkú únavu. Ale takú, že poobede až padám na hubu. Teraz by som len ľahla do postele a spala. Dala som si urobiť komplet vyšetrenie krvi, mám v poriadku železo, TSH, nemám zápal, krvný obraz v poriadku, cukor v poriadku, moč takisto, aj obličky, pečeň apd. Naozaj netuším, prečo je to tak a čo s tým môžem robiť. Keď som to spomenula obvodnej, tak že sú všetci unavený a mám sa vyspať... chodím spať okolo 22,00 a vstávam ráno o 06.30h. Neviem, čo mám s tým robiť...

Strana
z2
anonym_d91ae9
18. sep 2026

Daj si urobit hormonalny profil

autor
18. sep 2026
@anonym_d91ae9

Daj si urobit hormonalny profil

@anonym_d91ae9 kompletný hormonálny profil mám urobený a je v poriadku.

simsalabim
18. sep 2026

Moze to byt vekom. Nie si v perimenopauze?

autor
18. sep 2026
@simsalabim

Moze to byt vekom. Nie si v perimenopauze?

@simsalabim mám 30 rokov.

anonym_073e2d
18. sep 2026

Mozno burn-out? Moze to byt psychickeho povodu, ked mas vsetky vysledky dobre. Praca ta bavi?

autor
18. sep 2026
@anonym_073e2d

Mozno burn-out? Moze to byt psychickeho povodu, ked mas vsetky vysledky dobre. Praca ta bavi?

@anonym_073e2d milujem svoju prácu, veľmi ma napĺňa. Nemám byť z čoho vyhoretá.

anonym_073e2d
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Nj, to mi len tak napadlo🙂 tak je to potom zahada

marianarem
18. sep 2026

@anonym_autor Nebola si chora kratko predtym, ako to zacalo? Hoci aj len lahko? Virusy vedia toto spravit. Este co ma napada je gastro, ci nemas napr. celiakiu.

anonym_86cf21
18. sep 2026

@anonym_autor nemas stres ? Mna neskutocne stres unavuje..okrem ineho ja som odpalena takto uz roky ale ja trpim psychickymi chorobami

autor
18. sep 2026

Dievčatá chorá som nebola, nebrala som ani lieky ani ATB. A rovnako ani nemám depresie, ani úzkosti, dobre spím, nemám stres.

domkakvet
18. sep 2026

@anonym_autor zmen stravu na zdravsiu.

anonym_03cdb3
18. sep 2026
@anonym_autor

Dievčatá chorá som nebola, nebrala som ani lieky ani ATB. A rovnako ani nemám depresie, ani úzkosti, dobre spím, nemám stres.

@anonym_autor zaciatok skolskeho roka?

anonym_71dc70
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor helicobacter? Ten mne sposobil neskutocnu unavu. Po nasadeni liecby to ustupilo.
Teraz som sice unavena tiez, ale viem, ze mam deficit, mam 51, deti v puberte, stale volaco robim, niet divu ( ale zas akocsky typu teambuilding a blbnutie s dcerou vladzem 😁, kludne na TB aj do 2-3 do rana 😁).

autor
18. sep 2026
@anonym_71dc70

@anonym_autor helicobacter? Ten mne sposobil neskutocnu unavu. Po nasadeni liecby to ustupilo.
Teraz som sice unavena tiez, ale viem, ze mam deficit, mam 51, deti v puberte, stale volaco robim, niet divu ( ale zas akocsky typu teambuilding a blbnutie s dcerou vladzem 😁, kludne na TB aj do 2-3 do rana 😁).

@anonym_71dc70 podľa vzoriek zo stolice z gastra, nemám helicobactera.

autor
18. sep 2026
@anonym_03cdb3

@anonym_autor zaciatok skolskeho roka?

@anonym_03cdb3 ja nemám deti, čiže začiatok roka na mňa nevplýva.

autor
18. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor zmen stravu na zdravsiu.

@domkakvet mám vyváženú zdravú stravu.

domkakvet
18. sep 2026
@anonym_autor

@domkakvet mám vyváženú zdravú stravu.

@anonym_autor intolerancie na potraviny?

mihula
18. sep 2026

Štítna žľaza je ok?

autor
18. sep 2026
@mihula

Štítna žľaza je ok?

@mihula píšem to v príspevku.

autor
18. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor intolerancie na potraviny?

@domkakvet ani lakto, ani lepok, ani histamin, ani fruktoza, ani diabetes.

domkakvet
18. sep 2026
@anonym_autor

@domkakvet ani lakto, ani lepok, ani histamin, ani fruktoza, ani diabetes.

@anonym_autor robili ti test na histamin a lepok?

autor
18. sep 2026
@domkakvet

@anonym_autor robili ti test na histamin a lepok?

@domkakvet z krvi a zo vzorky z tenkého čreva, opakovane.

anonym_bc438a
18. sep 2026

@anonym_autor priblizne odvtedy je sezona ambrozie.uz nie dlho, vydrz.

domkakvet
18. sep 2026
@anonym_autor

@domkakvet z krvi a zo vzorky z tenkého čreva, opakovane.

@anonym_autor kto robil z krvi, aj si za to platila?

veselo_neveselo
18. sep 2026

@anonym_autor vitamiiiin D mas?
Alebo potom vitaminy skupiny B.
Nech ti dr spravi test, inak preventivne zacni doplnat oba, mozno sa ti ulavi. To je asi tak najbeznejsie.
Inak by som hladala dalej, nejake zapalove procesy? Nejaky zlcnik, slepak, pcos, a taketo? Mas alergie?
Co spanok, aj ked sa ti zda ze spis dobre; nechrapes, nemas apnoe, desive sny, namesacna nie si? Ak mas partnera, nech ta v noci sleduje.
Zuby v poriadku, dasna, nejake rany/aftyv ustach?
A podstatne, nezacalo ta nieco boliet?

autor
18. sep 2026
@veselo_neveselo

@anonym_autor vitamiiiin D mas?
Alebo potom vitaminy skupiny B.
Nech ti dr spravi test, inak preventivne zacni doplnat oba, mozno sa ti ulavi. To je asi tak najbeznejsie.
Inak by som hladala dalej, nejake zapalove procesy? Nejaky zlcnik, slepak, pcos, a taketo? Mas alergie?
Co spanok, aj ked sa ti zda ze spis dobre; nechrapes, nemas apnoe, desive sny, namesacna nie si? Ak mas partnera, nech ta v noci sleduje.
Zuby v poriadku, dasna, nejake rany/aftyv ustach?
A podstatne, nezacalo ta nieco boliet?

@veselo_neveselo vitamín D beriem, musela som znížiť, mala som ho rochu viac, beriem 2000 UI denne. Ako som písala, krv je v poriadku, mineralogram mám tiež ok. Žlčník nemám už o PCOS neviem. Alergie na jedlo, tak ho nekomzumujem.

veselo_neveselo
18. sep 2026
@anonym_autor

@veselo_neveselo vitamín D beriem, musela som znížiť, mala som ho rochu viac, beriem 2000 UI denne. Ako som písala, krv je v poriadku, mineralogram mám tiež ok. Žlčník nemám už o PCOS neviem. Alergie na jedlo, tak ho nekomzumujem.

@anonym_autor b12 a b9 mas tiez vysetreny?

autor
18. sep 2026
@veselo_neveselo

@anonym_autor b12 a b9 mas tiez vysetreny?

@veselo_neveselo toto mám v norme, lebo beriem každý deň Sideral Folic

anonym_7f8667
18. sep 2026

@anonym_autor Pozor, môžu to byť aj závažnejšie ochorenia, nedaj sa odbit. Moja mama mala to isté, časom sa to zhoršilo, tak som jej vybavila kardio , diagnóza - zápal osrdcovnika. Známy podobne, tiež len únava, únava, slabosť, vzal si volno 2 mesiace, že snáď to prejde, neprešlo, skoncilo to tak, že nevládal chodiť. Dlho sa nevedelo čo je za tým, nakoniec po 3 týždňoch sa zistilo, že imunitný systém začal napádať vlastné svalstvo. Takisto to môže byť skleróza multiplex, a milión dalších ochorení, a to ťa nechcem strašiť. Uvidíš ako to bude ďalej, ale ak sa to nezlepší treba ísť za tým, a nedať sa odbit takou blbosťou, čo ti povedala " lekárka"

anonym_71dc70
18. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_71dc70 podľa vzoriek zo stolice z gastra, nemám helicobactera.

@anonym_autor gastroskopiu ti robili? Najpresnejsi je aj tak dychovy test... Lebo ci z creva alebo aj zo zaludka, zrovna sa moxe zobrat vzorka z nepostihnuteho miesta...
Ale potom uz fakt neviem, chrbat ta nebolieva?? Lebo ak ano, este moze byt, ze ti to robi chrbtica, ze zle spis a mozes spat, kolko chces, nepomoze ti to...

Strana
z2