Prečo mi vypadávajú vlasy a čo pomáha?
Ahojte baby, mozno mi poradíte. Od júna mi neskutočne padajú vlasy, dokonca sa mi robí už aj ples 😭 výsledky krvi mam dobre, hormonalny profil tiež. Pred 2 mesiacmi som bola dosť chorá, brala som 2 atb..... Taktiež som si dávala zirkonovy mostík.... Neviem, môže to mať niečo spoločné s tým vypadanim? Zároveň sa vás spýtam, kozna mi navrhla liečbu krvnou plazmou. Skúsenosť? Pripadne co vám zabralo? 2 mesiace beriem minoxidil aj Alpicort a zatiaľ výsledok žiaden.
Ano mne to zabralo vyborne. Skusila som metionín, rozmarínové a lopúchové séra, donna hair forte, vlasové hnojivo, biotín, gumíky na vlasy, podstúpila som 3x trichologické vyšetrenie, 2x mezoterapiu. Zabrala az terapia vlastnou plazmou.
Vitamin B mas v norme? Dala si si aj vitaminy skontrolovat? Mne vypadavali z jeho nedostatku po doplneni krasne este aj zhustli.
Za mna ocne
Tento tyzden 3 zachyty skrytej ocnej vady, ktora sa prejavila vypadavanim vlasov
@taktotedanie a keď tie ženy začnú nosiť okuliare tak padanie vlasov prestane?
Ano mne to zabralo vyborne. Skusila som metionín, rozmarínové a lopúchové séra, donna hair forte, vlasové hnojivo, biotín, gumíky na vlasy, podstúpila som 3x trichologické vyšetrenie, 2x mezoterapiu. Zabrala az terapia vlastnou plazmou.
@anonym_27f5ba a za aký čas ste videli výsledok? Koľko sedení ste boli? A aspoň orientačné sa to hýbe v akej cene prosím
Vitamin B mas v norme? Dala si si aj vitaminy skontrolovat? Mne vypadavali z jeho nedostatku po doplneni krasne este aj zhustli.
@anonym_57bd8d dnes mi ešte brala opäť železo a b12
stres pred 3 mesiacmi? U mňa stres spôsobil vypadávanie vlasov. po ukľudnení a liečbe vlasy dorástli. Liečba - lieky na ukľudnenie.
@anonym_27f5ba a za aký čas ste videli výsledok? Koľko sedení ste boli? A aspoň orientačné sa to hýbe v akej cene prosím
@anonym_autor úvodná kúra je 1x mesačne po dobu 3 mesiacov. Tu som po druhom raze už videla zásadný rozdiel. Následne vravela, že stačí raz- dva krát za rok. Ja aktuálne však chodím raz za kvartál. Platím 100 eur za jednu procedúru.
@anonym_autor úvodná kúra je 1x mesačne po dobu 3 mesiacov. Tu som po druhom raze už videla zásadný rozdiel. Následne vravela, že stačí raz- dva krát za rok. Ja aktuálne však chodím raz za kvartál. Platím 100 eur za jednu procedúru.
@anonym_27f5ba čiže už pri druhom sedení ste videli nové vlásky?
@anonym_autor nie si v menopauze? A vlasy máš rovné či brčkavé?
@anonym_autor nie si v menopauze? A vlasy máš rovné či brčkavé?
@anonym_d1420c brckave a mám 35 takže dr tvrdí že ešte mladá na to aby tak vypadávali... Ale mam vpredu už lysinu 😭
@anonym_d1420c brckave a mám 35 takže dr tvrdí že ešte mladá na to aby tak vypadávali... Ale mam vpredu už lysinu 😭
@anonym_autor skús zinok extra strong a očakávala som, že budeš brčkavá takéto vlasy majú slabé korienky, môj manžel veľmi brčkavý plešatie už od 25-ky. Potom parochne, príčesky ...
@anonym_autor sprav si komplexne vysetrenie krvi. To co robia u obvodaka neviem ako u vas ale mna zarazilo ked som sa spytala ci mi zistia hodnotu zeleza aj B12 a doktorka ze nie to nie je v balicku. Tak som si dodatocne kupila balicek a sla na testy tam. Jasne ze malo zeleza. Uz ho beriem aj vlasy menej padaju

Za mna ocne
Tento tyzden 3 zachyty skrytej ocnej vady, ktora sa prejavila vypadavanim vlasov