icon

Prečo srdce prebuchuje každú chvíľu?

12. nov 2023

Máte to niekto ? Mám to každú chvílu , každý deň. Čo to spôsobuje ? Keď si chytím pulz , cítim vynechanie . Mám z toho strach .

pk1503
12. nov 2023

Ja som to takto mala a časom mi zistili tetaniu, ale môže to byt arytmiu srdca.

podhor33
Odpoveď bola odstránená
podhor33
Odpoveď bola odstránená
taktotedanie
12. nov 2023

Mas to len v hlave, radim psychiatra

iwesska
12. nov 2023

Mas to prave preto,ze si z toho vydesena. Je to dosledok stresu,nedostatok magnezia. Ma to kazdy clovek,ale nie kazdy to citi. Nerob paniku. Cim viac sa toho budes bat,tym viac ich budes mat. Odskusane.

ariannazara
12. nov 2023

V poslednej dobe sa tu s tými prebuchaniami srdca roztrhlo vrece, co je niečo vo vzduchu každý deň minimálne tri témy?!

podhor33
Odpoveď bola odstránená
podhor33
Odpoveď bola odstránená
lucka_ke
12. nov 2023

arytmia je keď srdiečko vynechá, ak ide mimo rytmus tak je to dysrytmia, má to veľa ľudí
niekedy to môže byť ozaj len stresom, veľa kávy, energetických nápojov, málo spánku a relaxu, ale môže to byť aj z nedostatku minerálov dôležitých pre činnosť srdiečka - vápnik + horčík, niektoré skupiny vitamínov (B, D...) na začiatok treba upraviť životosprávu a doplniť vápnik s horčíkom a vitamínom D, ak by to neprestalo tak smer lekár

liv1
12. nov 2023

@podhor33 clovece, nestras ju prosim ta. Jedna vec je tlak 220, druha prebuchavanie srdca.

Autorka. Telo ti dava info aby si zvolnila, ci psychicky, ci fyzicky - potrebujes viac spanku, kludu. Ak necvicis tak zacni pravidelne, pi dost tekutin, daj si kazdy bozi den magnezium a tiez strava - co najviac vitaminov, mineralov. Cim menej sladkeho, ziadny alkohol a cigarety. Minimum kavy alebo ziadna. Mam to, mala som to, poznam to doverne.
A pre tvoj klud chod ku kardiologovi na 24 hodinovy holter a budes vediet, ze je to nezavazna extrasystola. Cloveka to vystresuje, jasne, treba si to dat vysetrit pre vlastny klud 😉
@taktotedanie ach ludia. Co vy viete poradit to je zufale

podhor33
Odpoveď bola odstránená
autor
12. nov 2023

@taktotedanie to ťažko

autor
12. nov 2023

@liv1 presne hrozné rady , hlavne “smer psychiater” 😣

mamina7070
12. nov 2023

darmo sa urazas pani doktorka ti tu poradila spravne smer psychiater
je to rovnako vystudovany lekar ako ocny ORL kardiolog

nechapem preco sa k tomu tak stavis toto co uvadzas su extrasystoly su pomerne bezne a ak tinsposobuju napatie a uzkost psychiater je ten spravny lekar

autor
12. nov 2023

@mamina7070 nesposobuju mi uzkost ani napatie len ked clovek nevie co to je asi ma strach 🤦🏻‍♀️

mamina7070
12. nov 2023

ak ťˇsi to nikde nerieiˇsila tak sa objednaj na preventivnu prehliadku vseobecnemu lekarovi a v ramci nej ti urobi ekg

liv1
12. nov 2023

@mamina7070 a co by ten psychiater vyriesil? 😁 dal by lieky proti depresii? Ak uz tak riadne vysetrenie u kardiologa a ak riesit strach tak psycholog a nie psychiater

iwesska
12. nov 2023

Ake hrozne rady "smer psychiater"? Ja som tiez mala aj 60 ES denne,pretoze mam od prirody hyperaktivny nerv.system. Odkedy uzivam AD, mam tak 2 ES za mesiac. Takze hej,suvisi to s nervami,netreba sa hned urazat.

ewita5000
12. nov 2023

@podhor33 menší infarkt? To by si musel byť hospitalizovany,kardiocentrum a pod.

ariannazara
12. nov 2023

@ewita5000 trepe somariny, menší infarkt 🤣 to by mal každý tu

ewita5000
12. nov 2023

@ariannazara presne🙂