icon

Prejavuje sa u vás panický záchvat?

lucia851
16. máj 2024

Ahojte ako sa u vás prejavuje a čo vám pomáha aké lieky?

unicornlady
•
16. máj 2024

Neviem ti síce odpovedať, ale na facebooku je skupina "Psychoterapia a psychoporadenstvo" , a tam môžeš napísať anonymne otázku. Tak ti možno viac ľudí zareaguje.

gabci_gabca
•
16. máj 2024

Tusim je tu aj novovytvorena skupina Panicke ataky. No celkom by to zaujimalo aj mna ze ci su na to nejake volnopredajne lieky.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
rozculena
•
16. máj 2024

nemám žiadne lieky,dosť dávno som mala xanax ako takú poistku,ale ani som to neotvorila.

selenka7
•
16. máj 2024

Tlaky na hrudi, busenie srdca, tlaky v hlave, studeny pot, niekedy trpnutie a extremny strach o zivot. Chvalabohu momentalne uz vyse roka bez uzkosti a liecby.

lucia851
autor
•
16. máj 2024

@selenka7 a čo ti pomohlo?

selenka7
•
16. máj 2024

Tak ja uz mam panicku poruchu skoro 10 rokov, mala som 3 obdobia liecby a medzi nimi boli obdobia kludu (2-3 roky). Ja uz viem, ze ked to pride a stupnuje sa do uzkosti, zajednavam termin u dr. a zacinam liecbu. Ak sa ti to stalo raz, alebo z casu na cas sporadicky, a zaberie vysoka davka magnezia a ine ochorenia su vylucene, tak nemusis nic riesit. Ale v mojom pripade to prerastlo do neustalej uzkosti a nespavosti, tak tam nebolo o com. Antidepresiva niekolko mesiacov, na zaciatok aj xanax.