icon

Preočkovanie proti tetanu

1. máj 2025

Bola ste niektorá preockovana proti tetanu? Ide o to že ja som bola v pondelok, mám klasicky opuch v mieste pichu a svrbelonma to ale dnes ma príšerne bolí pod pazuchou dakde. Na tej ruke kde ma pichli. Mali ste niektorá?

andreakotesova
•
1. máj 2025

Áno, presne takto to bolí 😁 Daj si tabletku.

autor
•
1. máj 2025
@andreakotesova

Áno, presne takto to bolí 😁 Daj si tabletku.

@andreakotesova ale pod pazuchou? Lebo pichla do ramena a mňa bolí pod pazuchou tak neviem či to z toho či mám pátrať ďalej

andreakotesova
•
1. máj 2025

Áno. Sú to opuchnuté a bolestivé uzliny.

taktotedanie
•
1. máj 2025

V pohode, prejde to

bielasovicka
•
1. máj 2025

Ja si nepamätám v akom veku sa ockuje. Vie to niekto? Alebo to obvodná povie sama?

autor
•
1. máj 2025
@bielasovicka

Ja si nepamätám v akom veku sa ockuje. Vie to niekto? Alebo to obvodná povie sama?

@bielasovicka mne povedal že v 30

martinmmartin
•
1. máj 2025
@bielasovicka

@bielasovicka Kazdych 10 rokov alebo ked sa ukazes s nejakou ranou krajsou tak ti to tiez pichnu

andreakotesova
•
1. máj 2025
@bielasovicka

@bielasovicka v 20 rokoch a potom po 15 rokoch atď.

tilly
•
1. máj 2025

Mne teraz ponúkli tú rozšírenú vakcínu. Už ju mám doma, pôjdem si ju dať pichnúť niekedy. Nemáte s ňou skúsenosť niekto,

beata_k
•
1. máj 2025
@tilly

Mne teraz ponúkli tú rozšírenú vakcínu. Už ju mám doma, pôjdem si ju dať pichnúť niekedy. Nemáte s ňou skúsenosť niekto,

@tilly Ja som si dala. Nic zavazne. Klasicka tetanovka do ramena.

martinmmartin
•
1. máj 2025
@tilly

@tilly jo totok presne, tetanus , polio, a este nieco . Mne to pichli rovno na mieste , nic zle nebolo , modrina iba a svalovica jag sviña

tilly
•
1. máj 2025
@martinmmartin

@tilly jo totok presne, tetanus , polio, a este nieco . Mne to pichli rovno na mieste , nic zle nebolo , modrina iba a svalovica jag sviña

michaela329
•
1. máj 2025

Zadok ma bolel asi týždeň - i nás pichaju tam.

cheeta
•
1. máj 2025

Mám od pondelka 2.injekciu, prvú pred 6 týždňami, v ľavom ramene, mala som tam stále (zmenšujúcu sa zatvrdlinu), tak mi teraz pichla do pravého ramena a hovorila, že tie ...zatvrdliny či hrče sú typické pre protitetanovku a ešte aj opuch lymfatických uzlín. Tie sú aj pod pazuchami.
Dostala som Tetavax.

euka210
•
1. máj 2025

Preockuvava sa kazdych 15r, takze som bola pred par rokmi...nic hrozne reakcia. Ale niekomu to vie opuchnut a boliet. Znama mala taku reakciu, ze musela brat Atb, ake to mala opuchnute a tvrde...ale to je velmi vynimocne take.

vanilkovazmrzka
•
2. máj 2025

Bolelo ma to takmer 2 tyzdne tak, ze som na tej strane nemohla spat na boku