Pri samovyšetrení prsníkov som niečo našla
Ahojte, robila som samovystrenie prsnikov, bohuzial neviem ci spravne, ale mam pocit, ze som nieco citila. Pred 2 rokmi som bola na uktrazvuk prsnikov a v poriadku. Teraz som sa objednala na gynekologicku prehliadku na ktoru som bola tiez az pred tymi 2 rokmi (ano moja vina) a objednali ma vsak az na jul. Da sa ist niekde inde s tym a zistit ci to nieco ne alebo nie ?
@anonym_autor .... Zavolaj svojmu gynekológovi, že si si našla hrčku a zoberie ta prednostne. Vystaví ti žiadanku a zoberú ta prednostne aj na sone. Hlavne necakaj
Sono prsníkov robia aj samoplatcov, takže objednaj sa niekde, hoc termín ti nikto nezaručí, že bude skôr ako návšteva MUDr.
nemas cysty? ja si vzdy nahmatam cysty, v zavislosti od cyklu. ale inak ako samoplatca chodim catsejsie ako raz za rok na USG bez vsetkeho
Moze byt aj cysta... ak ta nevie zobrat skor (podla mna, ked povies, ze mas hrcku, vezme ta kazdy prednostne), tak samoplatca, kazdy den sa rata, keby to nebolo ok.
@anonym_autor som zdravotník , určite ťa neodmietne tvoj gyn hneď zajtra, zavolaj sestričke a ľudský jej vysvetlí o čo ide
A nie je to teda aj tak lepsie ako samoplatca kedze by som v statnom zariadeni po papieriku on gyn cakala pravdepodobne dlhsie na termin? Predpokladam ze doktorka mi nebude vediet hned povedat ze co to je alebo ano?
Ak máš problém v tvojom prípade nahmatala som si hrčku-hneď volám gynekológovi-dá najbližší možný termín po vyšetrení ta odporučí na mamografiu al.sono a NIČ neplatis-lebo to nie je prevencia -ale už mám problém-ochorenie
Ja chodim kazdy rok ako samoplatca sa normalne objednam na usg.. gynekolog o tom ani nevie
Sono prsníkov už neprepláca poisťovna...a ani vymenny listok som uz nedostala..

najst USG a nechat sa vysetrit ako samoplatca