Prosím o ukľudnenie pred kolapsom
ahojte..ja som sa strasne vylakala jdna kocka tu pisala o flaku na nechte..ja mam tiez taky fialovy mensi..mam aj nechtovu mykozu ale o tom potom..ja som nešika sem tam mi daco spadne an nohu ale nedavno som si kupila nove topanky len som mala dlhsi ten necht tak sa mi akoby neustale pri chodzi stlacal resp. narazal do tej topanky az ma bolela skoro cela noha..to bolo uz ale davnejsie a pozeram ze tam mam taky fialovy fliacik..len mi nech rastie a ako rastie tak sa to posuva hore ..moze ist len o zrarzeninu..lebo normalne chytam stres..
ona tam uz pisala ked googlila vyslo jej daco horsie tak sa bojim
co horsie ajoze myslis ze rakovina a ze chces poradit pri vybere truhly a siat do nej ?
tak zlakla som sa lebo ona to tam spomenula ze ked si to dala do googlu hned jej hento vyhadzuje..
Kriste mój bachla si si nochet spravila sa ti tam malinkatá zrazenina z krvi, ktorá ti krásne vyrastá.
Asi si v živote chvalabohu nemala vážnejšiu chorobu, keď vymýšľaš takéto stupidity.
Pravdepodobne to bude len hematom, modrinka…mne sa to stava, ked nosim vysoke opatky…v pripade,ze mas obavy alebo by to nemizlo mozes navstivit dermatovenerologa a on to vysetri dermatoskopom
Coho sa bojis,ked vies,ze ti tlacila na prst topanka? Uz si pocula o niekom,kto dostal z toho rakovinu? Mas tam obycajnu modrinu. Uz ked si nieco vygooglis,aspon si to precitaj az do konca,nie len nadpis a fotku.
som mala fľak na nechty od februára do leta
otlačila ma lyžiarska topánka.
je november a žijem.
@mondolina aj ja, bola som bezkovat, cely necht cierny, dalsie dva cele zliezli, este aj taka hnusna tekutina zpod neho vytekala..Vyrastlo to za pol roka.
ale moze sa to aj z tych topanok urobit..lebo presne tam to mam v tom mieste kde sa necht spajal s kozou v tej priehlbine..ale teraz to uz rastie cize je to vyssie
No ak sa Ti to stalo tak ako píšeš a je to podliatina, tak nestresuj. To by musela byť super zhoda náhod, že by to bola rakovina.
Ved to je bezna vec, posuva sa vyssie lebo necht vyrasta...trva to nejaky cas, kym vyrastie natolko, ze ho odstrihnes - aj s flakom...a bude po kolapse😁 nic sa neboj, este pozijes😁
Nezabudni vyhodit tie topanky… inac to tam budes mat stale a bude ta to stresovat
Ja som mala omnoho horšie. Veľký palec na nohe. Po dlhej túre. Dlho to trvalo ale zahojilo sa. Chod na kožné keď sa bojíš. Upokoja ta, navrhnú čo s tým.

A z čoho teda chystáš kolaps?
Lebo aj ja zachvilu chytím z týchto tém.