icon

Pukanie v ušiach pri prehĺtaní

17. mar 2022

Ahojte, moze nieco signalizovat pukanie v usiach hlavne pri prehltani ? Na ORL som bola, usi su v poriadku. Nic ine mi k tomu nepovedali.

zuzubb007
•
17. mar 2022

Ked sa nadtym zamyslam aj mne pukne zakazdym ako prehltnem slinu, ak na orl nic tak by som sa nesledovala zbytocne

sona96
•
17. mar 2022

@zuzubb007 ja som čítala, že to pukanie je vlastne vyrovnávanie tlaku v eustachovej trubici. Mne sa to deje síce len pri chorobe, ale ak na ORL nič na to nepovedali, tak asi v pohode.

beie
•
17. mar 2022

Aj ja to mám, niekoľko rokov, presne viem kedy mi to začalo, bola som u usnej a všetko je v poriadku údajne. Zvykla som si a nevnímam to už.

autor
•
18. mar 2022

@beie a ako ti to zacalo ?

beie
•
21. mar 2022

Tuším že len tak, zo dňa na deň

zanetakovacsova
•
19. feb 2023

Zdravím. Ako to dopadlo? Mne sa to robí tiež...mám covid..

vandus153
•
21. máj 2024

@zanetakovacsova dobrý deň máte to stále? Ja to mam tiež už vyše roka tiež od covidu

esterr_ka
•
Odpoveď bola odstránená
•
vandus153
•
26. máj 2024

@esterr_ka toto ma nenapadlo ani mi to žiadny doktor nepovedal ale čo pozerám príznaky tak v niektorých som sa aj našla.. bolesti sánky síce nemám ale pristihla som sa už viac krát že zatinam zuby a praská mi v uchu keď otváram ústa…myslela som že to bude problém s uchom ale teraz mi to aj celkom dáva zmysel aj to zatinanie zubov… 3.6 som objednaná zubárovi tak mu to hned poviem…