Raňajky - základ dňa
Ako to mate s raňajkami? Ranajkujete? O ktorej? Je to asi dosť podstatne, ja ranajkujem cca o 6.00 hod tak dve smitky so šunkou a syrom, o 9 ovocie, ale o 10.00 som už taká strašne hladná ze nemôžem vydržať, rozmýšľam že si ešte niečo pridám na raňajky
@mirka438 naozaj by si sa mala nad tym zamysliet. Nielen traviaca sustava tym trpi (zlcnik velmi rad robi kamene z hladu), ale aj zuby, kosti... casom uvidis. Na tvojom mieste si zostavim jedalnicek a dodrziavam ho. A na zaciatok si mozes pomoct nutridrinkom, aby si dostavala zakladne ziviny. Pripadne sa obrat na lekara - ved toto je porucha prijmu potravy.
@savanna súhlas, ja mám tiež postavu celý život ako modelka, aj v 35 rokoch po 2 deťoch a celý život sa stravujem pravidelne, teda základ raňajky, zdravý obed a ľahká večera..A udržiavam si stále svoju váhu aj miery, až sa tomu niekedy sama čudujem☺️
@simsalabim trpi cele telo, viem. Zuby velmi, kosti- mam artrozu v 29 rokoch, vlasy mi padaju. JA VIEM 😔 hlavne, ze vypijem tak 2-3 kavy za den. Ten cukor ma asi drzi na nohach.. a viete co dievcata? Ja som to asi potrebovala takto precitat. Porucha prijmu potravy ma celkom dost vystrasila
@elizabet173
@biaa
@siska53 dakujem dievcata. Mne to predtym vobec ani nenapadlo. Jasne, bolo mi jasne, ze je to cele zle, ale porucha prijmu potravy ma dost vystrasila. Volala som si hned vo stvrtok aspon vseobecnemu kvoli preventivke. Zacnem tym, urcite nechcem aby moje "maniere" odpozorovali deti. Dakujem velmi za otvorenie oci, aj ked, nebude to asi uplne lahke zmenit hned. Dakujem
@elizabet173 dakujem velmi

@majada35 mam aj niekolko zaludocnyh problemov, traviacich a ano, sama sa divim, z coho vlastne existujem. Ale ja som taka sprosta povaha, ze takto budem fungovat kym sa mi nieco nestane. Dam si zavse to jedlo normalne, aj ovocie mam rada a zavse si dam. Mozno to staci na take nejake prezivanie alebo co, neviem ale kazdopadne si sama uvedomujem, ze je to strasne co robim