icon

Šklbanie v oku

16. júl 2025

Mesiac mi šklbe v oku (tik) je to nepríjemné,lebo často sk pri rozhovore s ľuďmi.
Niekedy mám dhšie pokoj, niekedy každú chvíľu.
Vitamín B-complex aj Magnezium užívam dlhšie a bez výsledku.

Mám s tým ísť k lekárovi či to prejde samé?

tramtada31
•
16. júl 2025

Ja som to mala vzdy zo stresu a nevyspatia, po náročnom pracovnom obdobi to vzdy preslo same. Nemôže byt podobný pripad aj u teba?

kataina
•
16. júl 2025

Thiamin si daj aj dlhodobo

sowhat
•
17. júl 2025

zvys davku magnezia alebo vyskusaj inu formu (drahsiu, ale lepsie vstrebatelnu)

taktotedanie
•
17. júl 2025

Tento tyzden asi 6 taka ista zalozena tema, skus pohladat viac na mk a najdes odpovede
Ziadna kava ziadny energetak, vela spanku, vela vody, zisdny stres a magnezium

autor
•
17. júl 2025
@taktotedanie

Tento tyzden asi 6 taka ista zalozena tema, skus pohladat viac na mk a najdes odpovede
Ziadna kava ziadny energetak, vela spanku, vela vody, zisdny stres a magnezium

@taktotedanie Ospravedlňujem sa,ved práve som čítala aj skúšala vitamíny, ale vôbec nepomáha a mihá mi to fojp4a niekedy veľmi častp.Vdaka.

autor
•
17. júl 2025
@tramtada31

Ja som to mala vzdy zo stresu a nevyspatia, po náročnom pracovnom obdobi to vzdy preslo same. Nemôže byt podobný pripad aj u teba?

@sowhat Ďakujem myslím, že mám dobré, sle zvyšom davku.
@kataina Ďakujem budem brať dlhodobo.
@tramtada31 Môže byť..ale práveže vp veľmi stresovom období a málo spánku je ux3za mnou a v tedy som to nemala. Ale som stresák je pravda.

tramtada31
•
17. júl 2025
@anonym_autor

@tramtada31 Môže byť..ale práveže vp veľmi stresovom období a málo spánku je ux3za mnou a v tedy som to nemala. Ale som stresák je pravda.

@anonym_autor ono sa to nemusi objaviť súbežne ale ako následok, čiže aj par dni po tom stresu, nedostatku spanku. Zober si par dni dovolenky, veľa spi.

zdenka11081983
•
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor treba ísť na calciove injekcie, aspoň 5. Pomôže zarucene

autor
•
18. júl 2025
@tramtada31

@anonym_autor ono sa to nemusi objaviť súbežne ale ako následok, čiže aj par dni po tom stresu, nedostatku spanku. Zober si par dni dovolenky, veľa spi.

@zdenka11081983 To fakt? nepočula som. Ake vďaka.
@tramtada31 Veď toto..Už mi to ide na nervy dosť.