Skúsenosti po microdiscektomii L4-L5 a zmeny citlivosti, uvítam aj skúsenych fyzio v PO
Zdravim vas 🙂 chcem vediet vase skusenosti po tomto zakroku. Ja som dnes 1 den po. Konecne sa mozem vyrovnat a chodit..ale..., sem som prisla uz s tym ze lave chodidlo je slabe, prsty uz som nemohla pritiahnut k sebe a po operacii je ta noha este slabsia a citlivost.tiez horsia. Lekari vedia, davaju este kortikoidy. Len chcem vediet, ci mozem ocakavat do buducna.aspon mierne zlepsenie citlivosti, mam 31r a este by som chcela aj do prace chodit 🙂)
to že más slabšiu nohu nie je dôvod na nehodenie do práce... ja som tiež po operácii chrbtice. prvé mesiace som mala nohu veľmi slabú, krívala som, napádala na ňu, časom sa to zlepšilo. hoci stále aj po 5 rokov to nie je ok.
@kacena4 ano, viem, pracujem ako sestra a fakt sa nechcem po nastupe do prace vytrepat niekde na schodoch alebo na chodbe. Preto sa pytam, ci sa to zvykne zlepsit postupom času. Momentalne zo mna rozprava strach tak to berte s rezervou, ja by som najradsej do prace isla hned zajtra...

to že más slabšiu nohu nie je dôvod na nehodenie do práce... ja som tiež po operácii chrbtice. prvé mesiace som mala nohu veľmi slabú, krívala som, napádala na ňu, časom sa to zlepšilo. hoci stále aj po 5 rokov to nie je ok.