icon

Skúsenosti s covidom - príznaky, trvanie a návšteva lekára

25. okt 2025

Koceny, co ste mali teraz covid, ako dlho trval a ake priznaky ste mali? A co lekar? Napise nieco, ci sa ani neoplati tam ist?

Strana
z2
duratlicka
26. okt 2025
@anonym_916b7a

@anonym_613b26 úžasná odpoveď. Nám v roku 2021 takmer zomrelo 2,5 ročné dieťa. 3x ho oživovali behom 24 hodín. Máme vážne trvalé následky. Covid istotne nebola len bežná chrípka. Milujem takýchto DEZOLÁTOV.

@anonym_916b7a Aj nám takmer zomrel dcérka po Covide.

duratlicka
26. okt 2025
@anonym_autor

Ja sa tu nechcem hadat, piaty den mam zimnicu striedanu s horuckou, opuchnute hrdlo, kycham, kazdy sval ma boli... Lieky na bolest a vitaminy mam... Ale proste uz nevladzem.
Test som si urobila, lebo na chripku mi tento stav prisiel dost silny. Mam covid 3 krat a cim dalej, tym silnejsi.

@anonym_autor Aj ja ho mám čoraz horší. Už mám test negat, som už ale 17.deň a stále mám problémy. Mám bolesti svalov, kĺbov, točí sa mi hlava. Dr má dovolenku, tak ma vyšetrí najskôr v stredu.

anonym_613b26
26. okt 2025
@anonym_374f6c

@anonym_613b26 fakt sa snažíš uveriť tomu, čo si napísala? Fakt? Lekári z mojej rodiny, ktorí sa v časoch najväčšieho náporu na nemocnice takmer nezastavili, majú úplne opačné skúsenosti. S ťažkým priebehom končili na ich oddelení neočkovaní pacienti. Bavím sa na tebe, ako sa snažíš presvedčiť iných, ale najmä sama seba

@anonym_374f6c je to realita. Nemusím nikoho presviedčať. Koľko ľudí teraz plače aki boli sprosti, že sa zaočkovali? Ale je mi och uprimne ľúto

anonym_613b26
26. okt 2025
@anonym_916b7a

@anonym_613b26 ale ale nečerti sa. Vytáčajú ma ľudia ako ty, skús napísať rodičovi, ktorého dieťa bojuje, či bojovalo s onkologickým ochorením, že kľud, veď mu dajte trocha prehnala, nedajte 6 dní jesť a do rána je fit, netreba z toho robiť vedu a už vôbec nepočúvajte tých zlých doktorov, čo len chémiu a jed páchajú ich rodičom. By ťa pohnali niekam do teplých krajín. Ja viem, čo sme zažili, neprajem to nikomu, viem, čo nám covid spôsobil, čo spôsobil malému NEOCKOVANEMU dieťaťu, mesiace strachu, či prežije a čo bude ak prežije... Takže sa ukludni, DEZOLÁT. Použijem vašu rétoriku, mozem si prezentovať svoj názor a môj názor na teba je, že si DEZOLÁT.

@anonym_916b7a tak vidíš. Napíšeš dezolat. Čo o tebe ukazuje, že si psychicky narušená osoba. Liec sa a staraj sa o seba a dieťa. Snáď mu pomôžeš, namiesto toho aby si tu vypisovala ľudom a urážala ich tak si liec dieťa ;)

anonym_30e9d3
26. okt 2025

Z môjho najbližšieho okolia zomrelo na covid 5 ľudí
- žena seniorka bola na umelej ventilácii, covid jej doniesli deti z Nemecka keď prišli na návštevu, to bolo celkom v začiatkoch
- muž senior, bol operovaný na srdce ak dostal covid zomrel doma
- žena okolo 45r, keď ju doniesla sanitka do nemocnice v piatok, už nemali žiadne voľné miesto na kyslík alebo ventiláciu, zomrela v sobotu

potom už bola možnosť očkovať sa
- žena 80+ astmatička, volala som jej keď bola "súťaž rýchle prsty" na objednanie sa očkovať, odmietla, nakazila ju neočkovaná opatrovateľka
- muž 50+, pracoval ako sbs a bol dôrazne proti očkovaniu a ovládaniu ľudí

a potom už nie z okruhu mojich známych, ale z nášho mesta muž senior 70+ bol veľmi aktívny na FB vystupoval proti opatreniam a ovládaniu ľudí vakcínami, jeho manželka bola bývalá zdravotníčka zaočkovaná prežila, on zomrel

anonym_374f6c
27. okt 2025
@anonym_613b26

@anonym_374f6c je to realita. Nemusím nikoho presviedčať. Koľko ľudí teraz plače aki boli sprosti, že sa zaočkovali? Ale je mi och uprimne ľúto

@anonym_613b26 vieš čo je zaujímavé? Že ja nepoznám nikoho. Neviem, či žijem v inom vesmíre, ako ty. Ako som písala, máme v rodine vacerých lekárov, nie len na Slovesnku, sme dosť veľká rodina, okrem jednej sesternice sme očkovaní všetci. Podľa vás sme už maii byť všetci mŕtvi. Zomrela len babka, ktorej už do 100 rokov veľa nechýbala a všetici ostatní sú OK. Ani nikto z mojich kolegov nemá žiadne ťažkosti, aj ked neviem, či boli očkovaní všetci, ale tí, čo ich poznám bližšie, áno. Každé očkovanie prináša určité riziká, ale jeho prínos ich vysoko prevyšuje. To sú fakty, ktoré sú potvrdené výskumom a životom samým. Čím ich máš podložené ty? Akou realitou? Máš nejaké hodnoverné informácie podložené lekármi?

anonym_613b26
27. okt 2025
@anonym_374f6c

@anonym_613b26 vieš čo je zaujímavé? Že ja nepoznám nikoho. Neviem, či žijem v inom vesmíre, ako ty. Ako som písala, máme v rodine vacerých lekárov, nie len na Slovesnku, sme dosť veľká rodina, okrem jednej sesternice sme očkovaní všetci. Podľa vás sme už maii byť všetci mŕtvi. Zomrela len babka, ktorej už do 100 rokov veľa nechýbala a všetici ostatní sú OK. Ani nikto z mojich kolegov nemá žiadne ťažkosti, aj ked neviem, či boli očkovaní všetci, ale tí, čo ich poznám bližšie, áno. Každé očkovanie prináša určité riziká, ale jeho prínos ich vysoko prevyšuje. To sú fakty, ktoré sú potvrdené výskumom a životom samým. Čím ich máš podložené ty? Akou realitou? Máš nejaké hodnoverné informácie podložené lekármi?

@anonym_374f6c samozrejme, v rodine 7 lekárov. Každý neočkovaný. Kolegovia im teraz hovoria, že boli hlúpi, že na to skočili keď bol taký tlak. Proste to je tak. Buď ideš s prúdom alebo proti. Po všetkom človek príde na to, že urobil dobre keď sa nedal zaočkovať. Ale to jemoj názor. Každý mame nejaký. Keď sa niekto aj teraz chce dať ockovat nech sa očkuje 🙂

stanislavicenka
27. okt 2025
@anonym_613b26
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_613b26 hlavne, ze reagujes ako anonym. Ale aj ja by som sa hanbila za takyto nazor😉

anonym_374f6c
27. okt 2025
@anonym_613b26

@anonym_374f6c samozrejme, v rodine 7 lekárov. Každý neočkovaný. Kolegovia im teraz hovoria, že boli hlúpi, že na to skočili keď bol taký tlak. Proste to je tak. Buď ideš s prúdom alebo proti. Po všetkom človek príde na to, že urobil dobre keď sa nedal zaočkovať. Ale to jemoj názor. Každý mame nejaký. Keď sa niekto aj teraz chce dať ockovat nech sa očkuje 🙂

@anonym_613b26 mne je úplne jedno, kto sa dal alebo nedal očkovať, v práci to nikoho nezaujímalo. Len ma tak napadlo, ci by muž- lekár chcel manželke, detom, rodičom, súrodencom ublížiť, keď svojej rodine očkovanie odporučil. A lekárov nemáme v rodine sedem, len päť, z nich časť nepracuje na Slovensku. Ja ti tvoj názor neberiem, môj je iný, len ma zaskočilo to, že ako je môžme, že v mojom okolí to očkovanie nikto neľutuje, ani nikto nemá žiadne problémy. Ani v rodine, ani medzi kolegami, alebo známymi. No zrejme su myslením niekde inde.

anonym_613b26
27. okt 2025
@anonym_374f6c

@anonym_613b26 mne je úplne jedno, kto sa dal alebo nedal očkovať, v práci to nikoho nezaujímalo. Len ma tak napadlo, ci by muž- lekár chcel manželke, detom, rodičom, súrodencom ublížiť, keď svojej rodine očkovanie odporučil. A lekárov nemáme v rodine sedem, len päť, z nich časť nepracuje na Slovensku. Ja ti tvoj názor neberiem, môj je iný, len ma zaskočilo to, že ako je môžme, že v mojom okolí to očkovanie nikto neľutuje, ani nikto nemá žiadne problémy. Ani v rodine, ani medzi kolegami, alebo známymi. No zrejme su myslením niekde inde.

@anonym_374f6c tak svidis, silou mocou sa obhajuješ. Veď sa opýtaj. Radi ti povedia. Každý radšej mlčí lebo už ľudom došlo že boli ako ovečky

stanislavicenka
27. okt 2025
@anonym_613b26

@anonym_613b26 preco vlastne pises anonymne?🙂
To nevies stat za svojim nazorom?

Strana
z2