icon

Skúsenosti s náladovkou pri gastroskopii

domii__fit
18. feb 2026

Ahojte, ma niekto skúsenosti s “náladovkou” pri gastroskopii? Je to injekcia, pri ktorej je pacient jemne omámeny a prispaty počas vyšetrenia žalúdka s kamerou.

martinka17
18. feb 2026

skvelá vec, nič lepšie sa mi nemohlo stať. Prvé vyšetrenie bol des, z toho druhého si pamätám len tu injekciu na začiatku a potom ako sedím pri stole a lekárka mi vysveľuje ďalší postup 🙂

domii__fit
autor
18. feb 2026
@martinka17

skvelá vec, nič lepšie sa mi nemohlo stať. Prvé vyšetrenie bol des, z toho druhého si pamätám len tu injekciu na začiatku a potom ako sedím pri stole a lekárka mi vysveľuje ďalší postup 🙂

@martinka17 to sa mi teraz ulavilo, určite si to dám aj ja, ďakujem
A bolo ti to robené cez ústa ?

martinka17
18. feb 2026
@domii__fit

@martinka17 to sa mi teraz ulavilo, určite si to dám aj ja, ďakujem
A bolo ti to robené cez ústa ?

@domii__fit áno, ale naozaj nič z vyšetrenia neviem, proste čierna tma.

billy_jean
18. feb 2026

Raz som to mala a bolo to mega, ale už sa neviem k tomu dostať a musí mi stačiť rajský plyn. I keď ja gastroskopiu dávam cez nos, čiže pohodinda.

anonym_70dde3
18. feb 2026

Mám taký pocit že som buď extrémne čudná alebo nejak narušená ale na gastroskopii som bola 3x a nikdy som s rým problém nemala. Ved to nie je až taká tragédia, ktorá by sa nedala vydržať.

martinka17
19. feb 2026
@anonym_70dde3

Mám taký pocit že som buď extrémne čudná alebo nejak narušená ale na gastroskopii som bola 3x a nikdy som s rým problém nemala. Ved to nie je až taká tragédia, ktorá by sa nedala vydržať.

@anonym_70dde3 uhol pohľadu. Ja zase absolútne nechápem prečo niekto dobrovoľne toto podstúpi pri plnom vedomí, ak sú moderné riešenia.

anonym_70dde3
19. feb 2026
@martinka17

@anonym_70dde3 uhol pohľadu. Ja zase absolútne nechápem prečo niekto dobrovoľne toto podstúpi pri plnom vedomí, ak sú moderné riešenia.

@martinka17 neviem. Ja som to podstupovala pred 15timi a 10timi rokmi, netuším či vtedy bola nejaká taká možnosť. Pamätám si akurát že mi Sestricka dala na hrdla nejaký sprej.

martinka17
19. feb 2026
@anonym_70dde3

@martinka17 neviem. Ja som to podstupovala pred 15timi a 10timi rokmi, netuším či vtedy bola nejaká taká možnosť. Pamätám si akurát že mi Sestricka dala na hrdla nejaký sprej.

@anonym_70dde3 ja som ten oblbovak mala asi pred 10 rokmi, takže ti len nepovedali.

fiafia
19. feb 2026

@domii__fit perfektná vec. Z vyšetrenia si nepamätám nic. Ja by som bez toho na vyšetrenie nesla

dominika1640
25. feb 2026
@billy_jean

Raz som to mala a bolo to mega, ale už sa neviem k tomu dostať a musí mi stačiť rajský plyn. I keď ja gastroskopiu dávam cez nos, čiže pohodinda.

@billy_jean dobry den. Prepacte mozem sa opytat kde chodite na transnazalnu gastroskopiu? Dakujem

domii__fit
autor
25. feb 2026
@dominika1640

@billy_jean dobry den. Prepacte mozem sa opytat kde chodite na transnazalnu gastroskopiu? Dakujem

@dominika1640 ja som tiež raz podstúpila vyšetrenie cez nos, podľa mňa to už musia mať všetci lekári k dispozícii

billy_jean
25. feb 2026
@dominika1640

@dominika1640 v Košiciach u môjho gastro .

dominika1640
25. feb 2026
@billy_jean

@dominika1640 v Košiciach u môjho gastro .

@billy_jean aha dakujem to mi je daleko

dominika1640
25. feb 2026
@domii__fit

@dominika1640 ja som tiež raz podstúpila vyšetrenie cez nos, podľa mňa to už musia mať všetci lekári k dispozícii

@domii__fit no zial nemaju. V BA evidujem len jednu nemocnicu a tam sa zatial neviem dovolat :(