Skúsenosti s rakovinou vaječníkov. Potrebujem povzbudenie.
Baby, prosím vás, máte skúsenosti s rakovinou vaječníkov 😭😭
Bez príznakov, bez bolestí.
Dnes mi túto krutosť povedala mama. Zajtra jej budú brať vzorku. Bojím sa čo bude ďalej 😐
Ďakujem za každé povzbudenie. 🍀
Aj my mame v rodine, už je to skoro rok čo sa to dozvedela, najprv chemo a až potom vybrali vsetko. Teraz je na bio liečbe. Zatiaľ sa drží, výsledky dobre a to jej tiež už vraveli že to ma zle, že neskoro prišla.
@anonym_5f17bf boli u vás nejaké príznaky?
Ako dlho trvalo kým to vybrali? ak teda vieš. 🙂
Držím palce nech je už len zdravá 🍀
@anonym_ab7d83 ale toto je tvoj postoj a tvoje vnimanie. Ja poznám iný prípad. Presný opak. My to nazývame bojom a bojujeme.
To je ako vychovať jedno dieta a napísať o tom knihu ako máš dieta vychovávať aj ty. Mozno blbý príklad ale verim ze chapes co sa tym snažím povedat.
@simona20201309 takze vlastne to jedno dieta si ‘vychovala’ ty ;)
Ja hovorim o desiatkach onko pacientov, mne osobne si nikto nedovolil povedat nic o boji 🙂
Momentalne prechadzam stvrtykrat recidivou, viem ake je to, ked ct nedopadne podla ocakavani. Vdaka liecbe a svojmu nastaveniu som este stale tu.
@anonym_ab7d83 ale toto je tvoj postoj a tvoje vnimanie. Ja poznám iný prípad. Presný opak. My to nazývame bojom a bojujeme.
To je ako vychovať jedno dieta a napísať o tom knihu ako máš dieta vychovávať aj ty. Mozno blbý príklad ale verim ze chapes co sa tym snažím povedat.
@simona20201309 verim, ze si uz rozumieme ;)
@anonym_autor držim palce
@alickapusinka dozvedela som sa nové "skutočnosti" a panika je tu zas 😥😢😭
@alickapusinka dozvedela som sa nové "skutočnosti" a panika je tu zas 😥😢😭
@anonym_autor och je veľmi ľúto.Verím tomu že to bude dobre aj ked maminu by čakala operácia tak verím že všetko dopadne dobre a mama zviťazi. Teraz čo by si mala uživať starobný dôchodok mala kľud tak sa stalo toto.
@anonym_autor och je veľmi ľúto.Verím tomu že to bude dobre aj ked maminu by čakala operácia tak verím že všetko dopadne dobre a mama zviťazi. Teraz čo by si mala uživať starobný dôchodok mala kľud tak sa stalo toto.
@alickapusinka dnes pri vybere vzorky jej vybrali jeden vajecnik.
No brat sa stretol s ich susedou ( mamina kamarátka a kolegyňa)
Ona povedala že áno žiaľ je to rakovina a žiaľ je to v pokročilom štádiu 😭.
Možno nám mama nepovedala celú pravdu 😥
@alickapusinka dnes pri vybere vzorky jej vybrali jeden vajecnik.
No brat sa stretol s ich susedou ( mamina kamarátka a kolegyňa)
Ona povedala že áno žiaľ je to rakovina a žiaľ je to v pokročilom štádiu 😭.
Možno nám mama nepovedala celú pravdu 😥
@anonym_autor dôležité je či má metastázy.Drzim vám palce liečba je dnes na veľkej úrovni.
Nezufaj. Poznam vela zien,ktore prekonali a ziju dodnes. Rakovina je velky strasiak,ale ak bude mat stastie na "dobry" typ nadoru,tak to bude dobre. Moja teta dokonca ani chemoterapiu nepotrebovala. Vybrali jej vajecniku a rovno uz aj maternicu a je tomu uz hadam aj 15 rokov a klop klop, rakovina sa nevratila.
@anonym_autor dôležité je či má metastázy.Drzim vám palce liečba je dnes na veľkej úrovni.
@anonym_1872b0 o tom reč nebola, takže verím že nie a mama by nám to nezatajila. Chcem tomu veriť že nie.
🙏🙏✊
Nezufaj. Poznam vela zien,ktore prekonali a ziju dodnes. Rakovina je velky strasiak,ale ak bude mat stastie na "dobry" typ nadoru,tak to bude dobre. Moja teta dokonca ani chemoterapiu nepotrebovala. Vybrali jej vajecniku a rovno uz aj maternicu a je tomu uz hadam aj 15 rokov a klop klop, rakovina sa nevratila.
@marca12 Budeme veriť aj keď niekedy je to ťažké a prepadajú ma strašne myšlienky
Ďakujem pekne 🤗🙏
kym je na to liecba, tak je nadej a sanca ze dobre bude a aj bude 🙂 hovorim to ako dcera zeny, ktora zomrela na ALS, tam nebola ziadna sanca. drzim palce.🍀

@anonym_autor och verím že to bude dobre medicina pokročila.Veľmi držim mamine palce.len dívne že žiadný príznak až na tu opuchnutu tvár.Och musite veriť že sa to bude zlepšovať.Koľko ma mama rokov.
@alickapusinka veľmi pekne ďakujem 🤗
Tento rok 63 bude mať.