Skúsenosti žien s Minoxidilom na riedke vlasy
Ahojte, mate niekto skusenosti s Minoxidilom?
Pridavam aj stav mojich vlasov momentalne.
Cely zivot ich mam dost riedke, jemne, ale tie “kuty” som zacala pozorovat niekedy pred par rokmi. Bola som aj na trichologickom vysetreni, aj na koznom a podobne.
Vysledky z krvi mam v poriadku, trichologicka mi vlastne povedala to co viem - ze mam riedke vlasy a z jedneho korienka soce rastu aj 2-3 vlasy ale su velmi jemne.
Trichologicka mi odporucila chodit k nim na zabaly, tie su vsak pre moju penazenku v odporucanom mnozstve nie velmi prijemne😀ale pouzivaju hennove zabaly a tie si teda robim sama doma za menej penazi. Odporucili mi aj ich kozmetiku ale to je pre mna tiez velmi drahe. Poradili mi doplnit protein do vlasov, co doplnam a vidim zlepsenie, ale nie tam na tych kutoch. Kozna mi odporucila brat vitaminy a striekat si nejake tonika na vlasy, neodporucila vsak konkretne.
Priatel pouzival minoxidil pred transplantaciou vlasov, musim povedat ze za mesiac a nieco som videla vysledky. Viem co to vsetko obnasa kedze to doma pozname, trochu sa bojim toho vypadavania vlasov na zaciatku ale odhodlavam to vyskusat. Viem ze ked sa to raz zacne pouzivat treba uz stale, ako vravim viem co to vsetko obnasa…
Ale teda mate tu s tym zeny skusenosti? Nechcem sa porovnavat s chlapom, kedze priatel do toho bral aj ine tabletky a mal to kombinovane a predsa aj testosteron a podobne.
Pomohlo vam to niektorej? Beriete to dlho? Prestali ste aj po nejakom case a zacali vam znova vypadavat? Pripadne mate odporucanie na nejake ine tonikum ktore realne pomaha? Vyskusala som ich naozaj mnoho, jedine ktore mi naozaj pomohlo bolo od The ordinary hair density serum, uz mi prave dochadza tak sa obraciam po niecom silnejsom.
Henna ani žiadne zábaly ti nemajú ako pomôcť, nech už konečne zakape celé hair therapy, ktoré vyťahuje z ľudí zbytočne peniaze. (s pozdravom, dr).
Henna ani žiadne zábaly ti nemajú ako pomôcť, nech už konečne zakape celé hair therapy, ktoré vyťahuje z ľudí zbytočne peniaze. (s pozdravom, dr).
@procrastique neviem odkial ste prisli na to kde som bola u trichologa kedze som to nikde nespomenula. Na Slovensku existuje vela trichologov a v Hair therapy som nebola. Aj keby, je to kazdeho osobne rozhodnutie na co minie svoje peniaze.
Co sa tyka henny, ta je vsak ucinna, minimalne uz na to ze sa nou daju farbit vlasy a dodava im lesk a nemusim na svoje vlasy davat chemiu z ktorej som mala extremne alergicke reakcie. Kazdy druhy tyzden pouzivam hennovy zabal a nemam sa na co stazovat. Ak sa vsak nepouziva spravne, potom rozumiem ze niekto nebol spokojny. Ja to nikomu nenutim a nikde som to v prispevku ani nespomenula 🙂
Ahojte, chcem sa opýtať, existuje nejaká kožná na Slovensku, ktorá vypíše minoxidilové tabletky? Ďakujem 🙏
@bianka887 to netusim, mojmu priatelovi to predpisovali na klinike pred transplantaciou vlasov, alebo to muzom predpisuje urolog😂

Ahojte, chcem sa opýtať, existuje nejaká kožná na Slovensku, ktorá vypíše minoxidilové tabletky? Ďakujem 🙏