icon

Spánok s mokrými vlasmi

13. nov 2022

Ako nezničiť vlasy počas spánku? Práve mi odišiel fén a vlasy mám mokré. Mám ich extrémne oslabené a nerada by som ich zničila ešte viac.Čo robiť? Ďakujem

viestta
•
13. nov 2022

Zabiť do uteráka a ten postupne vymieňať. Keby si mala mikrovlaknove, tak ti stiahne vodu takmer do sucha

autor
•
13. nov 2022

@viestta ďakujem. To je ten taký tenučký?

viestta
•
13. nov 2022

Áno, taky syntetický.

maria1310
•
13. nov 2022

ja fen nepouzivam spavam normalne s mokrymi vlasmi...co je na tom zle??

syslik81
•
13. nov 2022

mas doma stare bavlnene tricko? vysus s nim a vlasy zaplet ...nic sa im nestane .. ja s polovlhkymi tiez obcas zaspimm a vlasy mam v pohode nikdy sa neznicili

babovka2321
•
13. nov 2022

To ako spanok s mokrymi vlasami nici vlasy viac ako fen? Ako???

autor
•
13. nov 2022

@babovka2321 áno. Lebo vlasy si fénujem pomaly studeným vzduchom. Spánok s mokrými vlasmi vlasy oslabuje, poškodzuje, kedže mokrý vlas je krehký.

autor
•
13. nov 2022

@syslik81 ďakujem. Celkom zabral aj ten uterák z mikrovlákna. Už sú len vlhké. Snáď ešte preschnú.

syslik81
•
13. nov 2022

na nete mas navod ako zavalit do ponoziek alebo opasok zo zupana a rano budes mat pekne vlnky .. inak naozaj polovllhke nevadia-mensie zlo ako fen

mandzula
•
13. nov 2022

Ak mas nejaky elektricky ohrievac, vysus si ich nad nim.

liloastitch
•
13. nov 2022

Moja stará mama si raz strčila hlavu do rúry vyhriatej na 150 stupňov 😂. Ale to nerob.

loliki
•
13. nov 2022

@liloastitch Prečo? Zostala pripečená? 🙂

sissy27
•
13. nov 2022

Ak máš jemné vlasy, tak do hodiny ich máš suché. Pusť si film a nechaj prirodzene vyschnúť.

zuzanaete
•
13. nov 2022

@babovka2321 Neviem, ako nici vlasy, ale moja kadernicka stale spomina, ze je to nevhodne na pokozku, ze sa mozu tvorit plesne.

babovka2321
•
13. nov 2022

@zuzanaete to s plesnami som sa uz docitala predchvilou. No ja chodim spat snad cely zivot s mokrymi vlasami a mam ich leskle, vobec nie znicene a rastu velmi rychlo, ziadnu plesen ani lupiny som nemala (iba raz z nevhodneho samponu). Ale je pravda, ze ich mam jemne, tak aj na vankusi mi vyschnu same dost rychlo 🤷

slavomira236
•
14. nov 2022

@babovka2321 ja tiež stále s mokrými vlhkými fenujem raz za rok

tatianna56
•
14. nov 2022

no ja si neviem prestavit ist spat s mokrymi vlasmi. uz len preto, lebo si ich musim rozcesat este ked su take vlhke, lebo mokre ani uplne suche po umyvani nerozcesem.

horalka1986
•
14. nov 2022

Vseobecne sa vlasy po umyti nemaju zababušiť do utetáku. Niči ich to. Ja by som,to neriešila. Poriadne si ich vyčochri a choď spať. Ráno budeš ako po výbuchu, ale u mňa to istí zehlička na vlasy. 😂