Spôsobuje Alventa priberanie aj pri cvičení?
Ahojte, užíva niekto Alventa 37,5mg? Priberá sa z toho? Po vysadeni Escitilu som schudla cca z 94 kilov na 76 kg. Veľa som cvičila, korculovala, bicyklovala, fitko, kardio, beh, 20 tisic krokov denne,8 hodin spanku, vitaminy, 5x denne male porcie. Vela som sa snažila a makala a makám doteraz.. Môžem znova pribrať?😞z lieku? Alebo keď sa vela hybem a som v kalorickom deficite tak nepriberiem? Veľmi ma to trápi. Čítala som že z lieku sa nepriberá len z toho že človek sa prejedá. Samozrejme liek mi zmení na silnejši asi po čase. Môžem pribrať aj ked cvičim? Alebo to nema zmysel?
Alventa nezvyšuje chuť do jedla, takže nie, nepriberieš.
Z Alventy ani Escitilu sa nepribera, su to podobné lieky
@anonym_autor dcéra má Alventu a nepriberá z nej. Postavu ma ako modelka. Nešportuje vôbec.
@anonym_autor dcéra má Alventu a nepriberá z nej. Postavu ma ako modelka. Nešportuje vôbec.
@anonym_eade40 Super. Potešili ste ma. Ja športujem kazdy den a dotoho beriem Alventu
@anonym_autor nepriberies vela, ak nebudes jest viac. Ja som mala mirzaten plus alventu. 10kg slo hore ale to kvoli mirzatenu.
@anonym_1dc254 Ďakujem. Ja potrebujem praveže schudnut vazim 78 kilov, jem praveze menej nie viac
Pribera sa z prebytku kalorii. Liek ziadne nema

@anonym_autor nepriberies vela, ak nebudes jest viac. Ja som mala mirzaten plus alventu. 10kg slo hore ale to kvoli mirzatenu.