icon

Spôsobuje Alventa priberanie aj pri cvičení?

26. aug 2026

Ahojte, užíva niekto Alventa 37,5mg? Priberá sa z toho? Po vysadeni Escitilu som schudla cca z 94 kilov na 76 kg. Veľa som cvičila, korculovala, bicyklovala, fitko, kardio, beh, 20 tisic krokov denne,8 hodin spanku, vitaminy, 5x denne male porcie. Vela som sa snažila a makala a makám doteraz.. Môžem znova pribrať?😞z lieku? Alebo keď sa vela hybem a som v kalorickom deficite tak nepriberiem? Veľmi ma to trápi. Čítala som že z lieku sa nepriberá len z toho že človek sa prejedá. Samozrejme liek mi zmení na silnejši asi po čase. Môžem pribrať aj ked cvičim? Alebo to nema zmysel?

anonym_1dc254
26. aug 2026

@anonym_autor nepriberies vela, ak nebudes jest viac. Ja som mala mirzaten plus alventu. 10kg slo hore ale to kvoli mirzatenu.

anonym_038de3
26. aug 2026

Alventa nezvyšuje chuť do jedla, takže nie, nepriberieš.

anonym_9f052d
26. aug 2026

Z Alventy ani Escitilu sa nepribera, su to podobné lieky

anonym_eade40
26. aug 2026

@anonym_autor dcéra má Alventu a nepriberá z nej. Postavu ma ako modelka. Nešportuje vôbec.

autor
26. aug 2026
@anonym_eade40

@anonym_autor dcéra má Alventu a nepriberá z nej. Postavu ma ako modelka. Nešportuje vôbec.

@anonym_eade40 Super. Potešili ste ma. Ja športujem kazdy den a dotoho beriem Alventu

autor
26. aug 2026
@anonym_1dc254

@anonym_autor nepriberies vela, ak nebudes jest viac. Ja som mala mirzaten plus alventu. 10kg slo hore ale to kvoli mirzatenu.

@anonym_1dc254 Ďakujem. Ja potrebujem praveže schudnut vazim 78 kilov, jem praveze menej nie viac

anonym_b6bfff
27. aug 2026

Pribera sa z prebytku kalorii. Liek ziadne nema