icon

Sprej na hojenie rán

ivca88
3. apr 2022

Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem

Strana
z25
zrncita
15. júl 2026

...a ja praveze najradsej objednavam. 🙂 je to pohodlnejsie.
a veru hlavne v lete pri detoch vonku sa tomu clovek asi uplne nevyhne, ihriska, bicykle, priroda... vzdy sa nieco najde proste 😀

waggi
17. júl 2026

@zrncita A si predstav, že dieťa padá oveľa viac ako iné deti 😂 Aj také poznám

zankapetro
20. júl 2026

@waggi aj to sa stava bezne. ja som chodila velmi casto dorantana domov ako dieta, mama vzdy hovorila zo srandy, ze som horsia ako traja chalani dokopy 😝

xeonela
21. júl 2026

@zankapetro Tiez tak. Vidis a prezili sme 😉 Teraz mini ranka, googlis, obvolavas 😂

zrncita
22. júl 2026

@xeonela presne 😂 dnes ma clovek pocit, ze pri kazdom skrabanci musi mat doma polovicu lekarne. ale zase chapem, ked su deti male, chces mat istotu, ze mas cim osetrit, hlavne ked sa to stane vecer alebo niekde mimo domu...

ertlovik18
Dnes o 10:25

@zrncita No to objednavanie uplne chapem, hlavne pri veciach, ktore clovek pouziva pravidelne a vies, co ti pride. Na blind objednavat veci, to nie, to nerada robim, vzdy sa mi to vypomsti. 😅

Strana
z25