Sprej na hojenie rán
Ahojte. Prosím ma tu niekto skúsenosť so sprejom na hojenie rán ? Či už na pooperačné ( po sekcii, alebo po plastike) alebo na taku domácu liečbu - keď sa popalite?
Som po operácii a chcem mať pekné jazvy .
Našla som Cicatridina a Bionect, poprípade poraďte niečo iné - ale prosím len z lekárne ..🙏
Pomohli niekomu ? Poprípade nesposobilo to naopak problémy? Ďakujem
@waggi aj to sa stava bezne. ja som chodila velmi casto dorantana domov ako dieta, mama vzdy hovorila zo srandy, ze som horsia ako traja chalani dokopy 😝
@zankapetro Tiez tak. Vidis a prezili sme 😉 Teraz mini ranka, googlis, obvolavas 😂
@zrncita No to objednavanie uplne chapem, hlavne pri veciach, ktore clovek pouziva pravidelne a vies, co ti pride. Na blind objednavat veci, to nie, to nerada robim, vzdy sa mi to vypomsti. 😅
ahojte, stala sa mi taka vec, boli sme na chate, dostipalo ma v noci volaco a samozrejme som si to doskriabala do krvi. davam si na to alfasilver, lebo to svrbelo nehorazne. je to lepsie, ale neviem, ci je to ok si takto stipance rozskrabat, nestane sa nic??
@xeonela Mne sa osvedcilo dat si na take veci nieco hned, ked o tom viem a zacne to svrbiet. Lebo ked to necham tak, tak viem, ze do vecera uz budem mat pekne krasne rozskrabane miestecko. 😀
tak stane sa. a ocividne voda aj ked je chlorovana, neznamena, ze je zbavena bakterii
@ninapat tak to by som si pozrela 😀 ja by som sa tak hanbila ist, to sa fakt radsej nekupat. a predsa dalsia vec - ak mas nejake vaznejsie poranenie, tak si logicky aj PN a kupat sa nejdes, ci? ja som vazne nic nemala a predsa to vie narobit sarapatu. len alfasilver pouzivam, nic take nemam doma. prelepim maximalne a niekedy ani to vobec. ale ked idem von, tak radsej hej, doma mi nevadi, ze som trochu biela, vonku je to ine 😝
@marcela64 inak, ked uz spominate tie stipance, mate niekto nejaky trik, ako sa im vyhnut uplne? 😀 ja mam pocit, ze komare si vzdy najdu prave mna, aj ked na ostatnych okolo mna absolutne kaslu 😂
@tatianna56 mne pomaha hlavne repelent a dlhe nohavice, ale teda v lete je to samozrejme nerealne.. skor ma zaujima, ci niekomu fakt funguju tie elektricke odpudzovace. mame jeden doma a nikdy neviem, ci vdaka nemu nemame komare, alebo ich tam jednoducho uz tolko nie je..
@javorinska U nas nepomaha absolutne nic, cele leto 😂 Uz nech je jesen, fakt..Vtedy tej havede tolko nie je...
@zrncita Ja ten pocit nemám. Idem sa doškriabať ešte aj teraz. Nepomáha ani alpa, ani nič, neviem, čo sú to za potvory, ale predtým mi to pomohlo aspoň na chvíľu, teraz sa idem zblázniť z toho svrbenia.
@tatianna56 no ale to skriabanie je najhorsie, co mozes spravit samozrejme. viem, ze sa to lahko hovori a tazko robi, ale je to tak 😅
https://www.drmax.sk/alfasilver-a96020 Ja som cele leto prezila len vdaka tomuto mam pocit 😂 Stipance, komare, ovady, aj do zihlavy som spadla raz, tak sa mi postastilo 😂 No toto leto bol masaker 😀

...a ja praveze najradsej objednavam. 🙂 je to pohodlnejsie.
a veru hlavne v lete pri detoch vonku sa tomu clovek asi uplne nevyhne, ihriska, bicykle, priroda... vzdy sa nieco najde proste 😀