Strach z rakoviny pankreasu
Ahojte nemáte strach? Na mňa príde taka úzkosť občas. Viem že ľudia umieraju aj umierali. Ale teraz mám pocit že je toho strašné veľa. Aby 37 ročný muž zomrel na rakovinu pankreasu. To až tak sa nedá zistiť skôr táto potvora? Ja sa priznám že nemám najlepší jedálniček, ale nepijem nefajčím pohybu mám veľa pri synovi. Čo môže byť spúšťač?
@ekira1 to čo je za otázku? 😆. Rovnako tak ako sú vedľajšie účinky na hexa vakcíny a rovnako ako na biologickú liečbu, rovnako ako na inzulín. O čom to vypovedá? No o tom, že lieky majú aj vedľajšie účinky, o ničom inom. 🤦♀️ A o tom píšem.
@anonym_218d83 alebo o tom, že to vôbec nemusí súvisieť..
@anonym_260037 problém s chápaním? Toho smajlíka na konci tiež nechápeš?
@ekira1 uz som unavena z tem ockovania a rakovin. pretoze mne umrel surodenec prave na rakovinu pankreasu a ano bol ockovany. Uz sa mi zdravy rozum zastavil davno, lebo tolko konspiracii, ze az. vystudovala som genetiku a uz sa mi vynaraju katastroficke scenare o tom, ako mrna mohla sposobit zlobu. aj napriek zdravemu rozumu, sa uz vazne obavam, ze sme vsetci ockovanci v prdeli. kazdy den tema rakovina a nasledne ockovanie. super.to uz radsej nech ludia pisu o dlzke penisu, na tom sa aspon zasmejem.
ludia, uz prestante ! takze potom mozeme kazdy z nas ockovanych cakat ze budeme mat raka? tu tlachaju ludia a v zivote riadne nevideli rakovinu pankreasu , najagresivnejsia choroba na svete, preto som mozno smajlika prehliadla @ekira1. prepac.
@anonym_260037 bolo to ironické a smrť súrodenca ma mrzí, úprimnú sústrasť. Ono je to tak, zaočkovaných bolo cca 2/3 ľudí. Takže keď niekto zomrie na rakovinu, je o polovicu väčšia šanca, že bol očkovaný. Keby to bolo naopak, zomierali by viac neočkovaní. Pri toľkej chémii čo denne jeme, pijeme, dýchame, dávame si na seba je len otázka času, dokedy vydržíme zdraví. Žiaľ, zničili sme si prostredie v ktorom žijeme a pomaly sa nám to vracia..
@anonym_8f61a8 preboha :( ❤️
@anonym_autor a čo by si robila na mojom mieste čo mám na to skoro 95%dedicnu predispoziciu? Moja prababka,moja babka aj moja mama rakovina prsníka
Moja mama ma teraz 3x a minuli týždeň sme sa dozvedeli že aj mamin brat rakovina prsníka,samovysetrujem sa,preventívky ale čo viac mám spraviť nič,čo bude bude osud nezmeníš
@anonym_260037 bolo to ironické a smrť súrodenca ma mrzí, úprimnú sústrasť. Ono je to tak, zaočkovaných bolo cca 2/3 ľudí. Takže keď niekto zomrie na rakovinu, je o polovicu väčšia šanca, že bol očkovaný. Keby to bolo naopak, zomierali by viac neočkovaní. Pri toľkej chémii čo denne jeme, pijeme, dýchame, dávame si na seba je len otázka času, dokedy vydržíme zdraví. Žiaľ, zničili sme si prostredie v ktorom žijeme a pomaly sa nám to vracia..
@ekira1 ale je niekde potvrdene ze R maju prevazne ockovanci? nejake svetove meranie?
@anonym_autor a čo by si robila na mojom mieste čo mám na to skoro 95%dedicnu predispoziciu? Moja prababka,moja babka aj moja mama rakovina prsníka
Moja mama ma teraz 3x a minuli týždeň sme sa dozvedeli že aj mamin brat rakovina prsníka,samovysetrujem sa,preventívky ale čo viac mám spraviť nič,čo bude bude osud nezmeníš
@lady511 mamin brat ma R prsnika? ako muz?
tebe prajem vela zdravia.
@lady511 mamin brat ma R prsnika? ako muz?
tebe prajem vela zdravia.
@anonym_260037 áno týka sa to aj mužov☝️len som nevedela že to opäť bude v našej rodine,čiže ak si muži myslia že by ich to obišlo len preto že sú muži tak to je veľký omyl,
Ďakujem pekne
Ja sa nestresujem dopredu,vôbec to nepomôže,užívam si deti a všetko krásne okolo mňa
@anonym_260037 áno týka sa to aj mužov☝️len som nevedela že to opäť bude v našej rodine,čiže ak si muži myslia že by ich to obišlo len preto že sú muži tak to je veľký omyl,
Ďakujem pekne
Ja sa nestresujem dopredu,vôbec to nepomôže,užívam si deti a všetko krásne okolo mňa
@lady511 viem, len to nie je tak caste. mrzi ma to. :(
@ekira1 ale je niekde potvrdene ze R maju prevazne ockovanci? nejake svetove meranie?
@anonym_260037 tak znova, máš 20 ľudí s čiernymi vlasmi a 10 ľudí blond. 5 zomrie. Je väčšia šanca, že tí čo zomrú, bude viac černovlasých, pretože ich je viac. Už chápeš? Bol to príklad, nie štatistika.
Ďakujem pekne
@lady511 známa to mala podobné, jej syn si dal preventívne vybrať žľazy, mal veľkú predispozíciu. Držím palce, nech sa to už u vás nevyskytuje.

@anonym_218d83 my sme zaočkovaní všetci, nikto nemá autoimunitné ochorenie, rakovinu ani nič podobné. Dokonca i chrípku mal za dva roky iba jeden člen rodiny. O čom to vypovedá?
@ekira1 to čo je za otázku? 😆. Rovnako tak ako sú vedľajšie účinky na hexa vakcíny a rovnako ako na biologickú liečbu, rovnako ako na inzulín. O čom to vypovedá? No o tom, že lieky majú aj vedľajšie účinky, o ničom inom. 🤦♀️ A o tom píšem.