Sú to úzkosti alebo panické ataky?
Ahojte, keď ma čaká veľká životná udalosť alebo nieco, z čoho mám fakt stres, napr aj dôležité výsledky od lekára v noci sa budím na to, že sa mi ťažko dýcha.,,,cítim strašný tlak na hrudi a mám pocit, ze sa neviem zhlboka nadýchnuť. Samozrejme z toho ma hneď chytá panika, snažím sa co najskor ukľudniť a nemyslieť na to, pretože viem, ze keby tomu prepadnem, je zle a odvezie ma len sanitka s tym ze sa dusím. Pár rokov dozadu to skončilo len antidepresivami a vsak odvtedy som mala šťastne a kludne obdobie a nezažívala som to. Teraz ma čakajú ťažké životne udalosti a začalo to opäť.
A vlastne rozmyslam co to vlastne je? Panické ataky? Úzkosti? Alebo co? Prežíva niekto nieco podobne? Co vam pomáha? Dakujem 🙏🏻
ahoj, ja to mam dost podobne-hlavne s tymi lekarmi…a myslim, ze je to uzkost. konkretne zdravotna uzkost
velmi ti drzim palce, viem, ze je to narocne
Inak vieš ,čo mne strašne pomáhal magnezko vyššie dávky ,aspoň mi to hlavu ukludnilo
ak by si mala zaujem robim terapie, kde pracujeme aj s negativnou myslou, a riesim ako na attaky, mimo rozhovorov su to cvicenia, meditacie a mnohe ine potrebne alternativne techniky vratane nstavenia vyzivy a vyriesenia traum z minulosti.
ale iba Ba.
kludne sa ozvi ak citis “volanie”

U mna to nazvali uzkostnou poruchou. Ak to este nechces riesit s AD, mne napr. pomahali aj CBD kvapky. Tie ma vedeli ukludnit rychlo.