icon

Syn mal Covid-19 a my ostatní členovia rodiny sme ho od neho nedostali

mariali31
29. okt 2021

Dobrý večer syn prekonal covid pred troma týždňami .Má 15 rokov Priebeh bol taký že mal zapálene dutiny bolesť hlavy strata čuchu a bolesti svalstva .My ako členovia domácnosti dcérka 9 rokov muž očko ja a mama neočko.Bol vysoko infekčny .Čakala som že to chytíme a ani jeden z nás to nechytil .Máte aj vy podobnú skúsenosť ?Ďakujem za vaše názory

Strana
z2
michaela789
29. okt 2021

@mariali31 moja svokra mala covid, pozitívne testy jej vychádzali hádam mesiac a pol. Svokor ostal zdravý, negatívny po celý čas. Ale teda svokra bola nonstop zavreta v spálni, jedlo jej nechával predo dvermi, veľa vetrania a tak. Ak ste sa dobre izolovali tak je to možné.

alexandra2010
29. okt 2021

poznam pripady, bez izolacie choreho partnera a deti a manzelka opakovane negativni, ani priznaky ani Ag nemali,jednoducho to niektorych ludi netrafi.

stanislava188
29. okt 2021

Akože aj môj oco bol pozitívny a žijeme v dome piati. Nikto nieje očkovany . Ja mama oco moja dcéra a moja starká . Oco bol pozitívny koncom januára nijako sme sa mu nevyhýbali ani nič a nikto nebol pozitívny . Ja som pracovala v potravinách tým pádom som išla aj na pcr a všetko negativne. Nie raz som mala pri sebe pozitívneho človeka ( ktorý samozrejme v daný moment o tom nevedel a ani raz som pozitívna nebola )

julka188
29. okt 2021

@stanislava188 v januari ste uz mohli byt ockovani? Hmmm?

stanislava188
29. okt 2021

@julka188 popravde ja to ani nesledujem ale tuším vtedy nebolo ešte očkovanie starka sa išla potom očkovať a tiež v pohode

falbala132
29. okt 2021

no poznam rodinu, ze iba ockovani to medzi sebou pochytali a neockovani od nich nie. takze fakt to ockovanie ma uplne uzasny vyznam ako sa coraz viac presviedcam 👍

ivik4
30. okt 2021

My sme tak zatial, pozit.je len manzel ( klop klop)
Fungujeme rovnako, spavame spolu, hrame sa vsetci spolu, varime spolu. Antigenov mame doma na milu rit, denne nas so synom testujem dvomi testami . Uvidime, mozno neskor 🤷‍♀️

ajka0207
30. okt 2021

@mariali31 mňa zaujalo ako si zistila že bol vysoko infekčný?

palicka
30. okt 2021

@falbala132 Prepac, zas sa to zvrhne na debatu ocko neočkovaní a podobne. Nikoho nepresviedčam o svojej pravde, každý to má ako chce. Len na margo ocko a neocko. Očkovanie Ta 100% neochráni pre tým, že virus nedostaneš. Ide o priebeh ochorenia. Moji blízki priatelia, nakazili sa akosi navzájom, ťažko povedať, kto to do rodiny doniesol. Ockovani 5ks bezpriznakovi, jeden má soplik, doslova soplik, dvaja neočkovaní, v nemocnici s veľmi ale veľmi zlým priebehom. Naozaj nechcem víriť debatu pre a proti a rešpektujem Tvoje rozhodnutie. Len toto je moja najčerstvejšie skúsenosť!

alexandra2010
30. okt 2021

@ajka0207 zistuje sa to na zaklade CT hodnoty. Cim nizsia hodnota pod 30 je vysoka inf., nad 30 sa da vyjst z izolacie. Aspon v Nemecku sa to robi automaticky vedla PCR testu .

luccija
30. okt 2021

@mariali31 a čo sleduješ tou otázkou?veď buďte radi, že ste neochoreli áno stáva sa to.

vlabe
30. okt 2021

@mariali31 syn v júni pozitívny, príznakový.... Ja aj manžel v tom čase neočkovani sme boli negatívni. Fungovali sme normálne, žiadna izolácia syna ci rúško doma...

mariali31
autor
30. okt 2021

@ajka0207 volala som do laboratoria mal 17 čislo čim nižsiee tym horšie

cecilia29
30. okt 2021

Doma sme to chytili všetci (od jednej sestry sa nakazili rodičia, jamms mužom, naše dve deti) až na sestru. Tej nebolo nič s test negatív

kikulienkadd
30. okt 2021

Ahoj,aj môj 10r syn si priniesol covid zo školy a my 3 sme neochoreli (3r syn a my s mužom-dospelí očkovaní). Podľa mňa bol syn málo infekčný. Ale boli sme spolu doma,dodržali sme s deťmi karanténu, do poslednej chvíle sme čakali a nedostali sme to.

mariali31
autor
30. okt 2021

@luccija ja som rada ❤

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
falbala132
30. okt 2021

@palicka napriek tomu co si napisala, neviem, ci to ockovanie az tak zavazi. moja 36 rocna ockovana svagrina tiez skoncila az v nemocnici v zlom stave a jej 70 rocny otec neockovany oblickovy pacient, ktory sa nakazil od nej, to vylezal doma so soplom.
preto si myslim, ze to je skor o tom, aky ma kto organizmus.
nechcem sa vobec hadat o prinosoch a negativach jedneho ci druheho, napisala som to ako uplne objektivny pozorovatel.

lenadka
30. okt 2021

@falbala132 objektívny pozorovateľ? Nazvať tak samého seba je pekný sebaklam.

daneso
30. okt 2021

@falbala132 presne teraz švagrinej kolegyňa ma muža pred ťažkou operáciu srdca neocko obidvaja a dobre to zvládli … preto tvrdím nikto nevie akú ma imunitu 🙂 Všetkým čo najlepší priebeh či ocko či neocko a chrípka je tu tiež 🙂

marseillefan
30. okt 2021

@falbala132 reálne čísla hovoria niečo iné... v nemocniciach je 80 percent neočkovaných. To samozrejme nevylučuje, že ty máš opačnú skúsenosť. Veď aj auto, čo ide 40-kou môže havarovať...

ajka0207
30. okt 2021

@alexandra2010 aha, my sme sa k takémuto údaju nedostali, manžel bol pozitívny, prišla sms a už nebolo kam zavolať pre detaily.

vevesh
30. okt 2021

@mariali31 u nas u 2 deti testy nezachytili. Cize mali sme cela rodina- 5 clenovia, s pozitivnym testom sme skoncili iba muz, ja a jedno dieta. Cize je aj mozne, ze ste prekonali, ale testy nezachytili🤷‍♀️🤷‍♀️

katka1389
30. okt 2021

@mariali31 poznam znameho ktory odolaval od zeny ani svokri nechytil covid No covid si ho pockal za dva mesiace dostal aj on ....

vlucifuk
30. okt 2021

@mariali31 Kamoška takto dostala covid so všetkými príznakmi, bola v karanténe s mužom a štyrmi dcérami. A nikto z nik neochorel. Nechápali sme. Na druhej strane, môj bratranec mal tiež príznaky, bol na antigéne niekoľkokrát v čase, keď ich testovali v práci a dvakrát na PCR teste a vždy vyšiel negatívny. Príznaky pominuli, i keď chuť a čuch nemal dlhšie. Nakoniec kvôli niečomu inému išiel na protilátky, no a mal ich a vysoké, takže covid prekonal...Tiež nerozumiem.

mariali31
autor
30. okt 2021

@vevesh to by z krvi ukazalo sa keby idem na protilatky ?

vevesh
30. okt 2021
chiara189
31. okt 2021

@falbala132 my mame pozitivneho 6r. Ja,muz a starky ockovani a nic nam nie je a to uz v utorok malemu konci karantena. Tak netrep ze to neucinkuje

denda007
31. okt 2021

Môj muž bol tiež infekčný a ja aj syn 2r sme s ním spali v posteli a našťastie sme sa nenakazili. Možno ste prekonali v minulosti, a ani neviete.

alexandra2010
31. okt 2021

@falbala132 presne tak. a este aktualny psychicky stav zohrava rolu.

Strana
z2