Tatranské kúpele Horný Smokovec
Ahojte maminky. V októbri mám s dcérou nástup na mesačný pobyt v kúpeľoch. Mali by sme byť ubytované buď v Sosne, alebo v Smreku. Boli ste tam niektorá z vás v blízkej dobe, alebo sa chystáte? Bola by som vďačná za každý postreh, či recenziu. Aby som vedela na čo sa pripraviť a čo nás čaká. Lebo ich stránka je písaná stručne, žiadne novinky, nič konkrétne. ĎAKUJEM.
Ahojte, prosím vás, neviete je v KHS možnosť, aby som sa ja ako rodič nestravovala v kúpeľoch? Ale zároveň mohla ísť s deťmi do jedálne? Ideme prvýkrát a vôbec netuším,ako to funguje. Vďaka 😊
Ahojte, ja idem so synom 25.3. do kúpeľov Horný Smokovec. Ešte nikdy sme neboli v kúpeľoch tak som veľmi zvedavá ako to tam bude prebiehať. Trošku sa bojím počasia, marec-apríl to už nie je zima ale ešte ani teplo, aby tam nebolo samé blato.
@mili78 čítali ste nejaké zlé recenzie?
@hanulienka tak čítala som tu na koníku, aj dobré aj zlé recenzie, ale to máte všade. Nedá sa vyhovieť každému. Ja osobne som bola so službami aj s prístupom personálu veľmi spokojná.
@hanulienka ja som bola spokojná. Až na doktora... Ale procedúry, jedlo, škôlka, škola, sestričky, všetko bolo super. Chodievali sme stale von, električka je hneď pod cestou. A keď nie je sneh, je tam dosť priestoru na hranie, ihriská, altánky.
Dobry deň, prosím Vás aké je ubytovanie v SOSNE? sú tam apartmány alebo všade majú len Izby? ďakujem
My sme boli spokojní tiež so všetkým okrem jedného doktora (toho cudzinca). Jeho prístup je fakt divný.
@alenka1986 ahoj, moji chlapci 9 a 13 r tam boli tento rok sami. Bolo im perfektne, mali denne super program, nasli si kopec kamaratov. O rok chcu ist zasa😁
@chovancova27 joj to sa tesim, presne toto ma zaujimalo 😁 ja som bola tento rok s dcerou, buduci rok uz ju chcem dat samu, kvoli praci.
@alenka1986 áno, určite odporúčam. moji boli tiež prvý krát sami, mala som nervy ja aj oni, ale kvôli práci sa mi nedalo. predchádzajúce roky som snimi chodila ja do Lučivnej a Šrobárovho. Tuto boli prvý krát, hned sami a úplne paráda. mali to ako tábor🙂 každé poobedie im robili super program, buď turistiky, prechádzky do Smokovca, Lomnice, starší bol na celodeennej turistike, ked pršalo v sobotu boli v kine v Poprade. my sme všetci veľmi spokojní a fakt tam boli super partia tie deti.

@joasha očr Ti vystavi iba vaša detská lekárka, v kúpeľoch jedine PN.