icon

Ťažká eklampsia a vysoký tlak rok po pôrode. Stretli ste sa s tým?

Tehotenstvo mi museli ukoncit surnym cisarskym v 30tt od vtedy beriem lieky na tlak ale niejak nezaberaju... dr.mi ich uz 4x zmenila a stale mam velmi vysoky tlak.... stretli ste sa s tym? Je to divne ... lekari mi hovorili ze po sestonedeli sa tlak upravi... ale zail nie :( niekedy mi je velmi zle a aj som par krat z vysokeho tlaku odpadla. Mam 22 rokov. Dakujem za pripadne odpovede. Pekny dnik 🙂

bianca
•
3. apr 2014

videla ta kardilog?Robili ti echo?Predpokoladam ze tlakovy holter maz za sebou.A este.Ked si lekar nevie poradit a obzvlast ked mas kolapsove stavy tak nechapem preco na tebe robi pokusy.Uz davno si mala byt v nemocke na diagnostiku a nastavenie liecby

cuculik1
•
3. apr 2014

Mojej svokre sa stalo to iste a s tlakom ma priblemy yz vyse 30 rokov...vsetko sa zacalo v tehu... :(

lienka2407
•
3. apr 2014

Urcite by ta mal vidiet kardiolog a nasadit lieky moze to byt aj nebezpecne tak zbytocne necakaj dlho

matkamirko
•
3. apr 2014

aj ja mam stale vysoky tlak, tep, beriem lieky..tiez uz stvrte. Pomahaju na tlak, ale tep mam vysoky stale. Zhorsil sa mi celkovo zdravotny stav, dost :( Tiez som mala preeklampsiu v tehu, uz su to 3,5 r. od porodu.

evelinka123
•
3. apr 2014

dievčatá pozor na štítnu žlazu...aj ja som mala stale vysoký tlak aj tep.lekarka mi dala lieky na tlak,no tep to nevyriesilo.nakoniec som skoncila na endokrinologii,dali mi lieky a odvtedy je pokoj.

micha7
•
3. apr 2014

mne sa tlak upravil po 14 dnoch po porode..riez som mala silnu preeklampsiu...noa teraz mam tlak ok... v dalsom tehu som ho vysoky nemala... treba ist na vysetrenie...

billam
•
3. apr 2014

Eklampsia a preeklampsia je len počas tehotenstva...po pôrode nie....vysoký tlak síce este zostava zopár týždňov, ale bielkoviny uz v moci nemáš.

minyminy
•
16. apr 2022

@micha7 ahoj viem ze dost stara tema, no aky vysoky si ho mala po pôrode? A sam sa upravil? Bez liekov?