Ťažko znášam tieto teplá
Ahojte baby, aj vám je zle keď sú tieto horúčavy? Od rána je horúco, cez deň sa ani vetrať nedá, keď umývam riad a varím zo mňa doslova tečie,je mi horúco,búcha mi srdce a točí sa mi hlava, a to vypijem aj tri litre minerálky. Že v tom nie som sama ? :D :D
Ak nemozete mat klimu, odporucam vlazna rychla sprcha viac krat za den.... pripadne aj vlasy namocit....a ventilator
Dievcata,takto vam poviem. Asi nic sa nevyrovna tomu byt v tychto horkach v nemocnici🥵 Izba otocena na zapad s 3m oknami bez zavesov,ci zaluzii a svieti az dokym nezapadne👍
A este ked cloveka pchaju liekmi,z ktorych sa poti to je masakeer😝
@sara07 my mame okolo nasho domu zahradku ako taku malu oazu, mame vela zelene, ale nic este nie je velke (okrem paliem) a treba to kazdy deñ polievat, u nas nikdy neprsi (mozno 2-3 dni do roka), slnko svieti prakticky non stop, tak si vies predstavit tie ucty za vodu, voda sa odsoluje osmozou a plati sa zlatom. Nie je to jednoduche, byvat pri mori je super ale ma to aj negativa. Preto ficime na klime, no co uz.
Ja mám rada takéto teplo😊najlepsie je, keď je nad cestou fatamorgana, keď som bol tehotná boli prvý x 37 st tepla to bolo už dávno leta budú už len teplejšie a tento rok bolo iba par dní teplo.Varim ráno niečo lahsie, všetko zatiahnuté nemáme klímu ani ventilátor.Pit by si mala teplý mätový čaj nie studene.Nemam pocit, že máme vo vnútri teplo
Vadí mi skôr teplo v noci a vlasy, lebo nerada nechávam dokorán otvorené okno iba na pol žalúzie.asi si meteosenzitivna moja suseda má hneď migrény, akonáhle je teplejšie, cíti sa zle, malatne.Ja obdivujem kuchárov, stavbarov
@lenuliatko84 milujem tvoje príspevky ty si okolo empatie či taktnosti nešla ani náhodou😀odkiaľ si vyčítala, že by mala byť obézna??
Nie si sama v tom, ja mam k tomu es aj zdravotne problémy a v tom teple sa nedá existovať. Keby ze nemáme bazén tak asi už fakt zdochnem. Aj mne sa točí hlava, búcha mi srdce, tečie zo mňa ako z vola
Ja milujem leto,teplo,voda,ale posledne roky nezvladam horucavy. V horucavach varim minimus,cez vikend vzdy hned rano nieco rychle a v tyzdni az neskoro vecer. Aj domace prace prisposobujem teplotam. Nevladzem,spravi sa inokedy.
Mne je z tych horucav tiez strasne zle. Cely vikend som sedela pred ventilatorom. Muz to iste.
Fakt sa dosť čudujem týmto otázkam, že čo robiť, keď je vonku príliš teplo. A v zime čo robíte, keď je veľmi zima? No, asi si zakúrite, však? Radiátory, alebo inú formu tepelného zdroja má doma každý, je to samozrejmosť. Tak keď mi je v lete teplo, alebo dokonca až na odpadnutie z horúčavy, treba investovať do nejakého ochladzovacieho zariadenia. Alebo ani v zime si nekúrite, lebo je to drahé?

@tenerifka ano..zazila som par krat take horucavy v Spain akoby nam horucim fenom fukali do tvare. 50 stupnov.