Ťažký žalúdok aj po malých porciách. Ako riešiť problém?
Ahojte poraďte mi prosím prečo mám ťažký žalúdok aj po 2 hodinách čo som jedla a pritom jen len malé porcie ani celú porciu nedokážem zjesť užívam Pancreolan a Amitriptilin od Gastroenterológa ale vôbec nič a potrebovala by som aj pribrať ale ako keď vôbec ten žalúdok nepracuje som z toho nešťastná prosím poraďte mi čo robiť.
@tundra prepáčte určite nie 11 téma ale som z toho nešťastná že sa nemôžem normálne najesť
@oblacik31 jedenasta asi nie, ale ani tie dve dnesne nie su jedine, ja som napocitala dalsie 4.
Ked sa ti stav nezlepsuje chod znova na gastro, mozno treba zmenit liecbu. Mozno aj psychiater by mal prehodnotit tvoju liecbu.
16!!!!! tem o traveni. Psychiater by mal prehodnotit liecbu. Travenie a psychika su prepojene. A tvoj hlavny problem urcite nie je travenie. Kolko merias a vazis, ked potrebujes pribrat?
V priebehu dňa piť bylinkové čaje na trávenie: mäta, medovka, repík. Veľmi účinné sú aj švédske kvapky, tie však urýchľujú metabolizmus.
12 téma ohľadne trávenia. Ak nepočítam bradavice a odporúčania na lekárov.
12 téma ohľadne trávenia. Ak nepočítam bradavice a odporúčania na lekárov.
@anonym_2623ec chcela som len radu a pomoc nič viac lebo je to strašné keď sa nemôžem najesť ako som bola zvyknutá
16!!!!! tem o traveni. Psychiater by mal prehodnotit liecbu. Travenie a psychika su prepojene. A tvoj hlavny problem urcite nie je travenie. Kolko merias a vazis, ked potrebujes pribrat?
@anonym_723e6e mám 160cm a 45 kg čo som mávala 60 kg ale som prekonala 2 infekcie a odvtedy sa to všetko spustilo
@anonym_723e6e mám 160cm a 45 kg čo som mávala 60 kg ale som prekonala 2 infekcie a odvtedy sa to všetko spustilo
@oblacik31 mne toto robil reflux, jedlo v bruchu a v krku nonstop aj glg vody. Pomohla mi nolpaza
Dobre dievča, poďme na to inak. Vysaďte Eliceu a Amitripilín a nasaďte normálne silnejšie AD. Na deň nech ti dá Paretin - od neho sa pekne priberá a ak to bude málo, pridať na večer Mirzaten 15 mg. Budeš spať ako bábätko a za dva mesiace budeš mať plus 2-3 kg, do roka plus 10. Budeš psychicky v pohode a ostatok vycvičíš. Po paretine aj mirzatene chutí papať...

@oblacik31 to je 11 tema o tvojich traviacich problemoch,aj si nieco vyskusala,co sme ti poradili?Vyzera to,ze mas okrem traviacich problemov,aj trochu,iny problem...