icon

Tehotná či netehotná?

rainbow82
6. sep 2019

Ahojte baby, naposledy som mala menštruáciu 20.julq a od vtedy vobec nič ☹️.Robila som si milión testov a všetky negatívne.Este som nestihla navštívit gynekologicku.Neviete čím to môže byť?Nejaké skúsenosti? Ďakujem

mimiqa
6. sep 2019

@rainbow82 cysta..prechladnutie....stitna...pobehaj vsetko

janickacrazy
6. sep 2019

@rainbow82 tak pokiaľ sú testy negatívne, tak asi tehotná nebudeš, ja som raz nemala krámy 4 mesiace, ale u mna to bolo zmenou prostredia, cestovanie, nová práca, proste veľký stres, ale kedže som vedela, že tehotná byť nemožem, tak som bola v pohode, potom došli normálne a všetko ok

deti95060810
6. sep 2019

prechod?
jednoznačne musí lekár spraviť vyšetrenie...

ukulela
6. sep 2019

@rainbow82 cysta, zapal, stres, a ano - aj prechod, alebo len zblbnute hormony, strava, ubytok na vahe ...

evaachesa
6. sep 2019

Tiez mi raz meskali 5 mesiacov ...bolo to zmenou prostredia a asi aj stresom...tehotna som byt nemohla takze tiez som to neriesila ... bola som v zahranici...par dni potom co som sa vratila domov prisli 😁 endokrinologicka mi povedala ze to bolo zmenou prostredia a vraj to nie je nic neobvykle 🤷‍♀️

rainbow82
autor
7. sep 2019

@evaachesa lebo aj my sme boli v Maďarsku ale iba týždeň a to sme sa 10.vratili že by aj kôli tomu?

rainbow82
autor
7. sep 2019

@ukulela na ten úbytok na váhe by som sa potešila 😜

petka097
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
7. sep 2019

@rainbow82 hmm to neviem...ja som mala celkovo velku zmenu...prvy krat som cestovala z domu na tak dlho...relativne mlada, neskusena, prvy krat v cudzom svete vystresovana 😀 tak som to myslela ...ja som aj doost pribrala ...strasne vela som vtedy jedla ...pchala do seba sladkosti kopu..ako som sa vratila domov, dostala som sa do normalu, cvicila som v posilke a schudla 🙂
Mozno si tam chytila nejaky zapal ...nebola si na kupku v termale?

rainbow82
autor
7. sep 2019

@evaachesa na také kúpka nechodím vôbec.Nemozem zo zdravotných dôvodov 😒