Som tehotná? Kedy si urobiť test?
Ahojte, chcela by som sa poradiť ❤️ Myslíte, že môžem byť tehotná, keď sa partner do mňa robil približne 13 dní po sebe? Nechránili sme sa a bábätko si veľmi želáme. 🥺❤️
Menštruáciu som mala naposledy 16.7. a cyklus mám približne 34 dní. Menštruáciu by som mala dostať okolo 20.8.
Teraz som približne 8 DPO. Myslíte, že je šanca, že som tehotná? Kedy by ste si na mojom mieste urobili test a kedy vám vyšiel pozitívny? ❤️
Ďakujem za každú skúsenosť. 🌸
Je uplne jedno ci ste sli 13 dni po sebe, ide predsa o to, ci to bolo v case pred/pocas ovulacie.
Ak si babatko zelate, budu vas cakat seriozne veci neskor v tehotenstve, obdobi porodu ci pri vychove dietata - preto na zaciatok odporucam nastudovat si nieco o cykle a realnych moznostiach a biologii.
A samotny test je dobre (z mnohych dovodov) robit vtedy, ked Ti meska ms.
už tri dni po meškani menštruacie može byt test pozitivny, druhá čiarka býva slabšia ale to už vo večšine prípadov značí tehotenstvo, držím palce !
Je uplne jedno ci ste sli 13 dni po sebe, ide predsa o to, ci to bolo v case pred/pocas ovulacie.
Ak si babatko zelate, budu vas cakat seriozne veci neskor v tehotenstve, obdobi porodu ci pri vychove dietata - preto na zaciatok odporucam nastudovat si nieco o cykle a realnych moznostiach a biologii.
A samotny test je dobre (z mnohych dovodov) robit vtedy, ked Ti meska ms.
@anonym_dff5ce sme išli od 23.7 do 4.8 ovulaciu som mala 5.8
@anonym_dff5ce sme išli od 23.7 do 4.8 ovulaciu som mala 5.8
@kvetinka34466 ovulácia potvrdená USG alebo podla appky si myslis. že bola?
Jasne, mozes byt tehotna. Mne napr. test vzdy 10 DPO uz ukazal nieco. Takze vydrz este aspon dva dni a potom urob test z ranneho mocu. Za predpokladu, ze si si ale ista, kedy prebehla ovulacia (nie random appka ukazala).
Drzim palce a ak to na prvykrat nevyjde, nebud sklamana. Malokomu to vyjde na prvy pokus.
Mnohi sa snazia roky rokuce a nic.
Niekto ma jednu rychlu akciu a hned.
Odpoved? Mozes a nemusis.
Test odporucam az ked vynecha ms. To budes mat istu odpoved.
Skus otestovat o 3-4 dni, ja som spolahlivo na 11 dpo uz mala ciarku, na 10 dpo pri 33 dnovom cykle este nie. Na 12-13 dpo uz bolo jasne vsetko. Drzim palce.

test si sprav až po 20.8. To by už mohol niečo ukázať.
žena je plodná len niekoľko hodín, takže či ste trafili ten správny čas nevie nikto. Samozrejme záleží aj na mužových rýchlobežcoch v akej sú kondícii.