Tipy na riešenie silnej zápchy a kŕčov
Čo vam pomohlo na taku strasnu zapchu az mate krce bola som aj na pohotovosti spravili mi klistir ale neulavilo sa mi
Mne na prevenciu zápchy pomáha psyllium v kombinácii s dostatočným príjmom tekutín. Najviac mi chuti, keď si ho zamiešam do jogurtu a hneď na to vypijem pohár vody, zriedenej stavy alebo čaju. Stolica každý deň a ide to jak po masle.
@grof_monte_christo po akom case sa vam to upravilo po tej vlaknine a davate si 2 lyzice
Skus si kupit forlax, je to na zmakcenie stolice dlhodobo to mozes uzivat kym sa to neupravi, dcera ma s tym problemy.
@tamara321 toto jej pomohlo
autorka ja si myslim ze je na mieste zvazit ist znova na pohotovost. Na tvojom mieste, v tvojej situacii nedavaj do seba piate cez deviate, aby si si neublizila. Ja som (zriedkavo) zazila v praxi aj pacientov, ktori mali taku zapchu ze stolica isla nakoniec opacnym smerom-hore krkom
@vler na tej pohotovosti mi nepomozu bola som tam dnes
@grof_monte_christo po akom case sa vam to upravilo po tej vlaknine a davate si 2 lyzice
@michaela404 Po 3 dňovej zápche som potom išla na druhý deň, spočiatku ešte veľmi tuhá zapečená stolica a zvysok už dobre, bez nejakého tlačenia. A užívam odvtedy preventivne 2 čajové lyžičky do jogurtu. Len pri užití psyllia treba cez deň veľa piť. Hneď aj 3 dcl vody.
@michaela404 Po 3 dňovej zápche som potom išla na druhý deň, spočiatku ešte veľmi tuhá zapečená stolica a zvysok už dobre, bez nejakého tlačenia. A užívam odvtedy preventivne 2 čajové lyžičky do jogurtu. Len pri užití psyllia treba cez deň veľa piť. Hneď aj 3 dcl vody.
@grof_monte_christo dobre skusim aj to dakujem
Forlax davaju aj starsim ludom co lezia, stolica bude makka, ked je zapcha treba aj 2 saciky denne davali nam to teraz aj na gastre, dcere tie vlakniny ani sirupy nepomohli len toto. Makove veci treba zarafit a ceresne jej pomahali vzdy.
@anonym_c11788 to ty pomohlo
@michaela404 nie mne, ale rodinnemu prislusnikovi.
Ovsene vločky,jablko,kava,energetak toto keď si dam hned idem na WC. Mala som zapal žaludka brala som lieky, predtym stolica 3x denne a vtedy 1x za 2 dni a bola som nafuknuta potrebovala som ist na velku potrebu. Teraz je to lepsie
Aj sušené slivky a šťava z kyslej kapusty pomáha
Zajacicka horka mineralka je topka...garantujem ..

Skus si kupit forlax, je to na zmakcenie stolice dlhodobo to mozes uzivat kym sa to neupravi, dcera ma s tym problemy.