Tmavé kruhy pod očami
Ahojte, chcem sa opýtať či aj vy máte problém s kruhmi pod očami.. ako sa ich zbavujete? Máte nejakú radu ako ich zakryť prípadne niečo vdaka čomu úplne zmiznú?
Mám to od detstva ...
Pomože iba klasický korektor pod oči 🙂
ani uhorky... ani neviem ake roll-on nezabrali .... vyhodene peniaze 😀
Nauč sa s tým žit .... bud rada že nemás znamienko cez pol tváre alebo co
Korektor pomáha a tiež to trošku skorigovala pečeňová diéta. Tiež sa to celkom polepšilo, keď som vysadila antikoncepciu.
možno niečo takéto: http://www.oftal.cz/estetika-plastika-chirurgie/odstraneni-kruhu-a-prohlubni-pod-ocima2/ možno by to fungovalo 🙂
@jarkakovacc, pomoze ale nevyriesi. Ak su kruhy pod ocami dane genetikou, daju sa ciastocne prekryt, ale ani kyselina hyaluronova a laser ich nedokazu zatriet uplne. A nepomoze ani vela spanku, pit vela vody, pecenova dieta, zemiaky, uhorky ci cajove vrecka. a niekedy ani korektor. Fakt len sa s tym naucit zit.
Korektor ..mne ani vela spanku ,vela tekutin ,uhorka a podobne "zlepsovaky" nepomohli 😅 😝
@mimla nevedela som že nato má vplyv aj antikoncepcia @jarkakovacc dakujem pekne preččítam si tam o tom niečo @vroni uvidíme vyskúšam a až potom sa s tým nejak zmierim ak nič nepomôže, nebudem do toho rozhodne vrážať veľa peňazí a veľa času, ale za pokus nič nedám :/
Ja som si zvykla používat Purederm gelové náplaste proti čiernym kruhom so slnečnicovým olejom. Sú bez parabénov . A v krabičke je 6 ks. Je to perfektná vec, obsahuje aj vitamíny A a E a olej zo semienok slnečnice.
Odporúčam vyskúšať.

ja som skúšala na to uhorku si nakrájať a priložiť na 15 min., aj sáčky z čaju - použitého sú dobré, kamarátka si dáva aj zemiak nakrájaný, mala som dojem, že to pomáha. Ale isto je to podľa toho, z čoho ich máš, možno ti aj chyba železo, ale je to aj buď z únavy, zlej životosprávy, z nedostatočnej hydratácie a tak, všetko naj to vplýva, aj alkohol, káva a pod.