icon

Trápi ma rok trvajúca zvýšená teplota

danka_111
12. apr 2019

Ahojte. Chcela som napísať...už to bude rok, čo ma trápia zvýšené teploty počas dňa, ktoré večer klesajú. Pochodila som xy vyšetrení, som z toho unavená a hlavne..veľmi psychicky vyčerpaná. Človek, keď si prečíta, že zvýšené teploty sú pri rakovine...tak ma prepadá strašný pocit zúfalstva. Neviem, čo ešte môžem urobiť, kam sa pýtať, kam ísť. No mám pocit, že sa už zbláznim.

Strana
z2
danielahamar
12. apr 2019

@danka_111 že prekonal tu mononukleozu, kt. trvala cca pol roka, inak je zdravý ako buk a našli mu tie lezie v hlave, kt. nevedia identifikovať, ale sú staré, takže tam môže byť viacej pricin /skôr narodený, s prekonanými infekciami, tak isto nedostatok vitamínu D a mnoho iných, ale tie dve sa na neho hodia/ každého pol roka má MRI, momentálne je skleróza vylucena, a tak isto aj leukémia, rakovina tiež, tak isto autoimunita. Bolesti hlavy prestali úplne po tom odbere a teoreticky aj teploty s únavou.

danka_111
autor
12. apr 2019

@danielahamar Tak to je super, ze to bola len mononukleloza. A tak isto, ze sa vylucili aj ostatne veci🙂 Drzte sa🙂

danielahamar
12. apr 2019

@danka_111 ďakujeme, som zvedavá, kto nájde príčinu u teba

danka_111
autor
12. apr 2019

@danielahamar Veru neviem..

carmenuska
12. apr 2019

Nechcem ta strasit,mojej mame tskto pred rokom disgnostikovsli lymfom,rakovinu lymf.uzlin.Mala vysoke crp,aslo,vsetko co nasdvedcovalo zapalom,to robil nador.Odporucam ist na plazma generator,aj nejaku doagnostiku z alternst.mediciny.Tam ti najdu vseliake parazity,aj chlamydie atd a uvidis.U nas ked zlyhali lekari,pomohlo toto.

danka_111
autor
12. apr 2019

@carmenuska A tam jej nasli, ze ma lymfom? A ine priznaky nemala?

meredith83
12. apr 2019

Ja som mala podobne stavy pred rokmi. Mala som asi rok kazdy 2-3 tyzden zvysenu teplotu. vzdy tak 37.5-38. Pobrala som vseljiake antibiotika a nakoniec mi krcny urobil vyter a zistil streptokoka aurus. A takeho na ktore zabera len zopar antobiotik..

danka_111
autor
12. apr 2019

@meredith83 Aspoň, že sa Vám to vyriešilo...🙂že našli z čoho to je.

carmenuska
12. apr 2019

@danka_111 ona mala potenie,ale to sa pripispvalo teplotam.Potom zvysene leukocyty aj a bolest v slabine.To ju liecili akoze ma slepak.Lymfom si rastol.Az potom uz sa pridruzili ine priznaky ,unava,ako rastol tak bolesti.A na tej diagnostike videli cosi,ale az z histogie sa to potvrdilo.Ak si nebola chod edte na hemstku,povedz o telotach a spravia ti podrobne vtsetrenie.Tm jej uz vysli aj markery .A urcite skus alternativnu liecbu,aspon tu diagnostiku.Take chlamydie vedia narobit dobru sarapatu.

meredith83
12. apr 2019

@danka_111 No chvala bohu ale som vybrala zbytocne 4 antibiotika ten rok. A mala som aj bolesti hrdla obcas. Proste taku celkovu slabost.. Treba nechat urobit vytery zo vsade. Doslovne. ja som to mala v krku ale moze byt hnus aj dole..

danka_111
autor
12. apr 2019

@carmenuska Po alternatívnej sa skúsim popozerať. Histólogiu jej robili odkiaľ..? V tej slabine mala uzlinu? A on rástol kde? Teraz sa má ako? Prepáč, že sa takto pýtam...

tucniacka11
12. apr 2019

@danka_111 vvieš, čo, ked si nevedia rady, tak asi ston ešte viac, nie iba teploty, ale hovor, že ta boli to. či ono, že si unavena, nech ta poriadne vyšetria, a na akých vyšetreniach si vobec bola?

danka_111
autor
12. apr 2019

@tucniacka11 Bola som na gastro, zenske, zubne, ORL, plucne, infekcne, hematologicke, imuno-alergo, neurologicke,endokrinologicke. Mozno sa nieco niekde prehliadlo, neurobilo, neviem..

jeemima
12. apr 2019

@danka_111 moja mamka uz roky bojuje s boreliozou - tiez si nie je vedoma toho, ze kliesta mala a predsa len ....a trvalo to dva roky kym vobec na to prisli....uz sa citila ako hypochonder nakoniec sama prisla za lekarom ze ci by ju neotestoval na borelie, povedal ze ok ale ze to urcite nebude zdroj problemov a nakoniec sam zaskoceny pozitivnym vysledkom- ze to vobec necakal

danka_111
autor
12. apr 2019

@jeemima To je este ta jedna z poslednych moznosti, lebo mne to tiez netestovali...a chcem poprosit teda obvodnu, nech to skusime pozriet..Ale nerozumiem tomu, preco mi to nikde nevysetrili...Ved aj samotny doktori vedia, ze to nemusi byt len od kliesta. Ja sama som chodila za obvodnou aby ma poslala este tam a tam...jak cvok...:(

tucniacka11
13. apr 2019

@danka_111 urologia, obličky, mechur, to je OK?

danka_111
autor
13. apr 2019

@tucniacka11 Bola som aj na urologickom vyšetrení, tam sa zistilo jedine to, že mám jednu obličku spadnutú v bruchu.

ockinka
24. aug 2020

@danka_111 dobrý deň, prišli ste nakoniec na to čo sposobovalo tie zvysene teploty? Ja mam pol roka podobny problem vzdy poobede 37-37,2 a podvecer sama klesne. Zakladne testy nic neukazali...

danka_111
autor
24. aug 2020

@ockinka Dobry..Nie neprišla. Ešte stále ich mam. No už to ani necitim, ale keď si pomeram tak mávam tak 37,1 az 37,3. Ale len okolo obeda, z rana nic a potom poobede, k večeru to klesá. Medzitým mi vybrali krcne mandle, ale teplota ostala. Už som to aj prestala aktívne riesit. Podstúpila som vela vyšetrení, ale na nic co by vysvetľovalo teploty sa neprišlo. Vy sta mali aj nejake problémy, alebo sa na to prišlo náhodou?

ockinka
25. aug 2020

@danka_111 presne tak to mavam aj ja sama pride sama odide... a to som skusala aj intenzivny pobyt na slnku a vplyv na este vyssiu teplotu to nemalo, co je pre mna cudne... ja som mala v marci zapal nosohltanu a vybrala som dvojo atb, mala som to dost silne vykasliavala som zelene hlieny a mala teploty nad 38 asi 5 dni (nebol to covid 😉) a odvtedy mi zostali tieto zvysene teploty. Ci som ich mavala aj skor to neviem. Robili mi zakladne testi krv, Aslo, chlamydie, cierny kasel atd a este rengen pluc a vsetky hodnoty idealne. Doktorka mi povedala ze mozeme pokracovat v patrani a postupne ma bude posielat na ine a ine vysetrenia ale zatial som to nechala tak. Mam pocit ze som si na ne uz aj trosku zvykla, lenze je to cudne neda mi to aj tak pokoj. Ale ked citam co ste vy vsetko absolvovali a na nic ste neprisli tak sa mi do toho vobec neche...

danka_111
autor
25. aug 2020

@ockinka Mna to hrozne stvalo a znervóznovalo. A neprišlo mi to normalne, ze to mam takto. Zacalo
to bolesťou brucha. No na nic neprišli. Vtedy som si zamerala teplota a od vtedy to šlo. Obvodna ma posielala kade tade. To nebolo kolecko, to bolo kolo po doktoroch. Gastro, ženské, pľúcne, infekčné, hematologia, zubne, alergologicke, orl, s oblickami, so srdcom, endokrinologicke, neurologické. A casom som si zvykla..Nie je to pre mna take stresujuce ako na začiatku. Je to moja prevádzková teplota. Neviem ci som ju mala aj predtým, ale je to ine, lebo ked som mala niekedy 37,1, 2, 3 tak to už na mna nieco islo, bola mi zima, bola som proste chorá. Teraz to vôbec necítim. Možno je to pozostatok niečoho, tak ako vy ste vtedy bola chorá, lebo takto to popisovalo viac ľudí, ze po prekonanej chorobe sa ta teplota uz nedala do normálu. Jedna staršia doktorka mi povedala, ze staci aj malý fokus niekde v tele a on sposobuje tu teplotu. Neviem. Možno sa potom telo ked to trva uz dlhšie prestavi na tú teplotu. Je to čudné, ale ma to dost ľudí. Vtedy som o tom precitala xy stran a xy ľudí som nasla co to riešia. Lebo ano, mozu za tym byt autoimunitne ochorenia alebo borelióza, chlamýdie. A lekári posielaju hľadať fokusy. Môžte mat napr.skrytý zápal pod zubom, problem s krčnymi mandlami. Je toho dosť.

ockinka
26. aug 2020

@danka_111 presne mam taky pocit, ze je to pozostatok, nieco sa proste nedostalo do normalu a telo sa s tym takto vysporiadalo. Ja sa v tom utvrdzujem tym,ze by mi robil zle pobyt na slnku keby to bola teplota vyvolana chorobou. Ja som nemala Aslo vobec ale vobec zvysene a to ukazuje zapal v tele. Ale mate moj obdiv co vsetko ste absolvovali 🙏🏻

baobab90
19. sep 2020

Ahojte, viem, že toto je prevažne dámska komunita no uz rok a pol mam podobný problém. Teploty okolo obeda stúpnu na 37.2+/- a upravia sa až večer po 21:00, alebo studenou sprchou. Bol som všade a hladám už aj anglické stránky, zatial nic. Krv mi brali asi na všetko no hodnoty sú v norme, tak snáď by sa rakovina z tolkých testov ukázala. Mne pritom aj sčervenejú každý den/obed uši načerveno.
Nemáte skúsenosť s prírodnou medicínou? Zvažujem zelený jačmeň. Ak by niečo zabralo prosím poradte. Ja určite napíšem.

Strana
z2