Účinné tabletky na bolesť po extrakcii zubov
Zienky s akymi tbl mate skusenost pri bolesti po vytiahnuti zubov?konecne som nasla odvahu si dat dokopy zuby,3 mi idu tahat zadne hore ,neviem ake tam su cisla a potom 3 korene dole....budu mi to robit v narkoze v nemocnici kedze mam stomatofobiu,papier od psychiatra spravia to naraz v tej narkoze
Viem ze bude obrovska bolest,ze budem mat aj atb po zakroku,ale co si kupit domov od bolesti?urcite nieco dostanem aj v nemocnici,ale tak keby nezabralo nech mam nieco aj doma
ja mam vzdy po ruke codein + paracetamol = ale netusim ci mozes na antibiotika.. s tym sa radsej porad s doktorom -on ti iste poradi aj od bolesti a nedavkuj si sama -viac si uskodis ako pomozes
a smiem sa opýtať prečo ti idú ťahať ???
@stelly652 su pokazene,uz to ani nieje cely zub len polky zubov,strasne sa bojim zubarov,neriesila som,ale uz musim ....potom idem davat nove
ja mam vzdy po ruke codein + paracetamol = ale netusim ci mozes na antibiotika.. s tym sa radsej porad s doktorom -on ti iste poradi aj od bolesti a nedavkuj si sama -viac si uskodis ako pomozes
@ukgirls dakujem popytam sa,nepredavkujem sa ,len ci niekto nema nieco vyskusane ,ucinne
@stelly652 su pokazene,uz to ani nieje cely zub len polky zubov,strasne sa bojim zubarov,neriesila som,ale uz musim ....potom idem davat nove
@anonym_autor no ja mam tiež obavy o zuby lebo si ich dosť často sledujem pozorujem niekedy až prehnane a hlavne mam strach o moje ďasna lebo akoby mi ustupovali ďasna alebo si len ja namyšlam a som už paranoidný
v nemocnici napr po operacii mi predpisali flector... mas aj sacok aj tabletky ..
@anonym_autor keďže mi nič voľnopredajné nepomôže, zubár mi predpisuje Aulin
@anonym_autor keďže mi nič voľnopredajné nepomôže, zubár mi predpisuje Aulin
@anonym_103f28 aulin mam aj doma ,takze zabera na zuby?
Oni daju urcite lieky, mna hned poslal dat si pisat PN a lieky a to bol iba jeden zub mudrosti.
@anonym_autor mne zubár pri 8čke predpísal flector prášok. 50mg 21 vreciek za rovnakú cenu, ako som kúpila voľnopredajné tabletky 25mg/20ks (objednané cez net, vyzdvihnuté v lekárni.. kúpené priamo v lekárni sú ešte o 3€ viac, všetko dr max) tak určite si pýtať na predpis. Už bude vedieť, čo treba predpísať ..
Dakujem dievcata,nevuem ako to zvladnem tu bolest ale snad nejako ano
@meritka vdaka
@anonym_autor dostanes odporucanie
Nestresuj, nevypisuj na nete, vsetky lieky co naozaj zaberaju su len na predpis a nevies ako laik ich kombinobat ( ak mas nejake z nich doma), takze sa daj do kludu, lekari ti vsetko vysvetlia a naordinuju
Ahoj, mne takto pred 2 mesiacmi vybrali 4 osmičky. Tiež som sa veľmi bála, ale zvládla som to nakoniec bez narkózy a žiadne lieky od bolesti nebolo treba, len prvý deň jeden Ibalgin a potom to bolo už úplne v pohode. Držím palce 👍🏻👍🏻👍🏻
@anonym_autor urcite to zvladnes 🙂 pozri, nie si ani prva ani posledna, kazdy to nejak prezil. mne najlepsie zabera na taketo bolesti cetalgen. mozno si skus kupit.
Ahoj, mne takto pred 2 mesiacmi vybrali 4 osmičky. Tiež som sa veľmi bála, ale zvládla som to nakoniec bez narkózy a žiadne lieky od bolesti nebolo treba, len prvý deň jeden Ibalgin a potom to bolo už úplne v pohode. Držím palce 👍🏻👍🏻👍🏻
@anonym_0de4fa mne trhali nedavno jednu osmicku a viac ma bolel ten strach ako sa to blizilo ako samotna rana 😁😅
Dakujem dievcata,nevuem ako to zvladnem tu bolest ale snad nejako ano
@anonym_autor tá bolesť... bude stáť zato, neboj ❤️
@anonym_autor tá bolesť... bude stáť zato, neboj ❤️
@anonym_622f12 ano to viem ale tak je tam strach,kto nezazil nepochopi

a smiem sa opýtať prečo ti idú ťahať ???