Ukáže hematlogické vyšetrenie prípadný lymfóm?
Dobrý deň, skúsim aj tu, ukáže hematologické vyšetrenie krvi, že má človek lymfóm? Budú nejaké odchýlky..?
@loginexistuje Prosím?🙂Ja som sa nič nepýtala už...Téma je vyše dvoch rokov stará a môj problém vyriešený.
@danka_111 jooj prepac ospravedlnujem sa fakt som si nevsimla dufam ze je vsetko ok
@loginexistuje To nič🙂 V pohode🙂
@jazminn zdravim a to potenie bolo cez deň alebo v noci , crp mám ok len aslo je vyššie a že som prekonal mononukleózu , js už mám rok zdurenu uzlinu na krku pod uchom vraj je v norme ma do 10mm ďalšiu som si nahmatať nedávno v slabinách tiež nie je veľká , ale tiež sa mi niekedy ťažko dýcha , pobolieva ma pod bruškom , tam kde mám tu Žilinu pod uchom ma často boli krk a hlava plus kŕče do sánky neviete mi poradiť ? Ďakujem
@belusa zdravím ako ste dopadli mám niečo podobne pipisok vyšie
@belusa zdravím ako ste dopadli
@viktor24091999 zdravím, no nakoniec to ustúpilo ale stále to sledujú, zmenšuje sa veľmi pomaly. Vždy keď idem na kontrolu mám nervy
@viktor24091999 poten ie v noci a to aj niekoľkokrát...prezliekla som sa a znova som sa zobudila mokrá do nitky!
@viktor24091999 ked boli je to asi dobre...mňa nič nebolelo! Treba isť na hematologiu, vezme krv a to už ukáže ked je tam rok...

Rozbor krvi na hematologii nemusi nič ukázať...až biopsia uzliny. Príznakami rakoviny lymfomu je zvýšené CRP, ktoré stále stúpa, potenie, silný dusivý kašeľ len v noci, strata hmotnosti ale rapidná...to boli moje príznaky, napr. teplotu som ja nemala. Liečba trvá 6-8 mesiacov.